Отопление на автомобила.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Отопление на автомобила.
Здравейте колеги,
имам странен проблем когато включа да духа топло, духа топло единствено и само на прозореца, предните духалки духат студено... Четох че когато датчика за външната температура не работи, печката не загрява и затова не се стопля в купето, но въпроса е дали духалката на прозореца е на различен канал от този на печката... или проблема е в климатика ?
имам странен проблем когато включа да духа топло, духа топло единствено и само на прозореца, предните духалки духат студено... Четох че когато датчика за външната температура не работи, печката не загрява и затова не се стопля в купето, но въпроса е дали духалката на прозореца е на различен канал от този на печката... или проблема е в климатика ?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
то между другото и аз съм забелязал климатроника постоянно на автоматичен режим и като си сложа ръката на средната духалка,ми се струва че духа студено,казвам че така изглежда защото колата се топли,та нали е зададена някаква температура и то си я разделя къде как да духа,мисълта ми е че при загряла кола пускаш да духа само средните духалки,не на автоматик,даваш му газ до дупка и тогава ще е горещ въздуха ако не си пробвал разбира се
Сладур1 написа:то между другото и аз съм забелязал климатроника постоянно на автоматичен режим и като си сложа ръката на средната духалка,ми се струва че духа студено,казвам че така изглежда защото колата се топли,та нали е зададена някаква температура и то си я разделя къде как да духа,мисълта ми е че при загряла кола пускаш да духа само средните духалки,не на автоматик,даваш му газ до дупка и тогава ще е горещ въздуха ако не си пробвал разбира се
Духа от всяка дупка... и в движение и в спряло състояние си е все едно и също (студено).
11 мнения
• Страница 1 от 1