Препоръка за двигател на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Kambe написа:с 320-ката със сигурност няма да ти е 11 разхода, поне 13-14..
Така е.Аз в темата за разхода съм гледал 318 а си мислех че става дума за 320.
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
fissikela написа:Kambe написа:с 320-ката със сигурност няма да ти е 11 разхода, поне 13-14..
Така е.Аз в темата за разхода съм гледал 318 а си мислех че става дума за 320.
Не мога да ви разбера: Искам да върви, ама искам и да не гори. То такава кола технологично не е създадена. Така че ти ще си решиш на кое ще направиш компромис, на вървежа или на разхода
Чак пък да не можеш да разбереш... :-)
Колега взимай ИС-ка или 20-ска. И аз първо карах 18-ска.
Сега карам 20-ска и имам съвсем сериозни намерения да ъпгрейдна (сменя) двигателя с нещо колкото се може по-мощно (323, 328, М) и то не защото не ме вълнува разхода. Откакто карам тази 20-ска разбрах, че разхода не е чак толкова невероятен колкото го изкарват всички. На мен не ми харчи 14 градско (а 12), но може би защото не карам в София кой знае.
Когато си докарвах колата от Германия не можех да повярвам, че по магистралите със 120-130 км/ч ми даде разход 6.5л./100км., но е факт. (докато 318-ската даде 7.5, по същото трасе със същата скорост (карахме заедно)). С 2 думи не се страхувай, след 3 месеца ще те е яд, че не си взел 328.
Колега взимай ИС-ка или 20-ска. И аз първо карах 18-ска.
Сега карам 20-ска и имам съвсем сериозни намерения да ъпгрейдна (сменя) двигателя с нещо колкото се може по-мощно (323, 328, М) и то не защото не ме вълнува разхода. Откакто карам тази 20-ска разбрах, че разхода не е чак толкова невероятен колкото го изкарват всички. На мен не ми харчи 14 градско (а 12), но може би защото не карам в София кой знае.
Когато си докарвах колата от Германия не можех да повярвам, че по магистралите със 120-130 км/ч ми даде разход 6.5л./100км., но е факт. (докато 318-ската даде 7.5, по същото трасе със същата скорост (карахме заедно)). С 2 думи не се страхувай, след 3 месеца ще те е яд, че не си взел 328.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ей... айде стига... поредната тема за двг vs двг...
Използвайте търсачката бре, хора... всеки знае наготово да седи и да чака да му каже някой... и мнения по въпроса 10000.....
Използвайте търсачката бре, хора... всеки знае наготово да седи и да чака да му каже някой... и мнения по въпроса 10000.....
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2