Мнение за 518 и
Модератор: Технически модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Мнение за 518 и
Каете си мнението що за кола е това ? Смисал Била ли е с тоя малък двигател на голямото и купе . Благодаря !
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
ако не си състезател и не държиш много на ускорение колата си е екстра...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Неискам и да си го представям.Аз имам рено 1.8 16в 140к.с. на 1020кг купе и му правих една камара преправния за да проварви добре,а тук на 1600кг купе не ми се мисли.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
мойте също са 115 ама дизелови и си върви доволно(2.4см3)не е бегачка(имах вектра 2.0 115коня късаше ремъка направо)но все пак по голяма кола по удобна за път,все пак я взимаш да си возиш задника не да се състезаваш
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравейте, зависи за какво ти трябва колата - 518, ако ти трябва за возене от т. А до т. Б става, иначе за екшън не става. Добра кола за дълък път, разход газ - 10л/100км. Ако искаш клима си вземи 520, не че няма 518 с клима, но мотора е малък иии ще се видиш в приключение.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Нема приключение-моята и с клима си вървеше доволно.Той дъргела и клима да нема пак си е дъргел.Инженерите дето са я мислили таа кола неса били пияни-помнете го тва и ние тука не сме по умни от тяхNikiNikolov написа:Здравейте, зависи за какво ти трябва колата - 518, ако ти трябва за возене от т. А до т. Б става, иначе за екшън не става. Добра кола за дълък път, разход газ - 10л/100км. Ако искаш клима си вземи 520, не че няма 518 с клима, но мотора е малък иии ще се видиш в приключение.

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
bmwfena написа:Нема приключение-моята и с клима си вървеше доволно.Той дъргела и клима да нема пак си е дъргел.Инженерите дето са я мислили таа кола неса били пияни-помнете го тва и ние тука не сме по умни от тяхNikiNikolov написа:Здравейте, зависи за какво ти трябва колата - 518, ако ти трябва за возене от т. А до т. Б става, иначе за екшън не става. Добра кола за дълък път, разход газ - 10л/100км. Ако искаш клима си вземи 520, не че няма 518 с клима, но мотора е малък иии ще се видиш в приключение.
Тука ти ми го взе от устата

R6 - Was sonst?
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ако е читава си върви добре,пасата е с точно колкото е34 тежък и се предлага с бензинов 1,6 мотор 75 коня
дали върви?? 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
мама е болнаkirililiev написа:ако е читава си върви добре,пасата е с точно колкото е34 тежък и се предлага с бензинов 1,6 мотор 75 конядали върви??

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Честно за климата да ви кажа - сравнявам служебната баница Форд Турнео Конекто 1,8 - няма душа да тръгне като му пуснеш климата, но все пак си е Форд. Затова така съм написал по-горе, ама форд си е форд, не е класика.
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
...Еми тя и 20-ската като й пуснеш климата и се усеща рязко ... ама то и малък ли е компресор... на едно фолсвагенче е 2 пъти по-малко. На шефа пежото е дизел 2 литра, 90 коня и като пусне климатика не се усеща нищо - все едно не си го пуснал
а на моята като го пусна и все едно връщам педала на газта.На 18-ската не й го знам компресора какъв е...

40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3