виене на турбо на Е46 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
виене на турбо на Е46 320д
хора саздадох тая тема защото никои не ми отговаря в другите теми и в краина сметка някои може ли да ми каже кво е това виене на турбото от какво е не мисля че се е прецакало защото колата си варви и няма никакав проблем но мно искам да разбера от какво е това ВИЕНЕ
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Re: виене на турбо на Е46 320д
pachko написа:хора саздадох тая тема защото никои не ми отговаря в другите теми и в краина сметка някои може ли да ми каже кво е това виене на турбото от какво е не мисля че се е прецакало защото колата си варви и няма никакав проблем но мно искам да разбера от какво е това ВИЕНЕ
виене та виене , ние какво трябва да направим , за да си го предстваим ?? Да хвърля малко боб и няколко ТАРО карти , пък може и да ти кажа какво му е

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
pachko написа:оффф а бе хора много добре знам как трябва да се чува турбо просто моито турбо се чува прекалено много и се чува при испреварване и при натоварване и започва да свири над 2000 оборота мно грозно и мно силно
Сваляно ли е за диагностика/сервизиране?
Пуши ли черен пушек като настъпиш рязко колата?
Катализатори махал ли си ?
- RadioDJ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 200320DM47TU
- Мечтае да кара: trabant ot novite
- Детайли за колата: super pila e:)
:)
Ако ти вие турбото при натоварване, което значи подаване на газ, това не е на добре. Най-общо казано означава износване на лагерното тяло. Съвет не мога да ти дам, защото при над допустимите луфтове просто в един момент ще блокира. Иначе най-хубаво е да го свалиш и да го закараш на майстор. Колкото по рано толкова по добре. Защото след един момент перките се износват и турбината е за боклука.
Forced induction means torque,
torque means fun.
torque means fun.
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
plamen_hh написа:Карай докато спре колега щом не гори масло и върви нямаш проблеми
въобще не съм съгласен , сваляй докато е време , че после цифрата боли
- PITBUL & BMW
- Потребител
-
колега провери си вьздушниа филтер имали масло в него е за р
колега провери си вьздушниа филтер имали масло в него и трабата е за ремонт а относно свиренето заминали втулки
- PITBUL & BMW
- Потребител
-
колега провери си вьздушниа филтер имали масло в него е за р
колега провери си вьздушниа филтер имали масло в него и
трабата е за ремонт а относно свиренето заминали втулки
с дизелите е така!

с дизелите е така!
- V-max
-
-
plamen_hh написа:То една турбина като тръгне да се прецаква май няма спиране освен ако я закараш да я рециклират
и е по-добре да дочупиш , пък после да дадеш 1500лв вместо 300-350 за рециклиране ... хитро .... радвайте , че могат въобще да се рецилкират тези турбини

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3