Нивомер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Нивомер
Колеги проблемьт е следния.Стрелката на бензина отчита на обратно.Колкото повече караш,толкова по се пьлни резервоара.Проблемьт се появи след пьлнене догоре.Днес извадихме и двата нивомера,замерихме ги и всичко е ок.Като махна клемите на акомулатора и постоят така около половин час стрелката отива там кьдето си трябва и после пак започва да пьлни.Вьзможно ли е да е от настройките на компа,защото едни специалисти в специализиран сервиз за BMW ми предложиха така и така сьм отишьл да ми сложели английски на компа,заключване след палене и т.н.Накрая нищо не направиха,но все нещо ми се струва развалиха.На диагностика не дава никакви грешки.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: Нивомер
е ти сякаш караш с цистерната отзаде
щом не ти е от нивомерите нз дали има други датчици може проблема ти да е в таблото

щом не ти е от нивомерите нз дали има други датчици може проблема ти да е в таблото
Re: Нивомер
Next написа:е ти сякаш караш с цистерната отзаде![]()
Колега и цистерна да имаше и тя щеше да свьршва.Проблема е там,че като разкача акомулатора се оправя и после пак трьгва да се пьлни.Отчита ,но наобратно.ЩО Е ТО
5 мнения
• Страница 1 от 1