С кожа или без кожа??

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от marionne » 27 Апр 2006, 14:51

От студ и от запаряване умри но гьзар бьди
Карал сьм кола с кожа и никога повече няма да се повтори
А че изглежпо добре вярно е а наи са ми жалки и смешни тия които нямат кожа и си слагат искуственна заради гьзарията и като седнат лятото с кьси гащи надават такяв дивашки вик сякаш ги колят бедрата им почват да сьскат сякаш са седнали вьрху нагорещена ламарина
Но в голяма част от случаите не се тьрси лукс и комфорд а показност и кожата е налице
човек е толкова голям колкото са големи мечтите му

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Апр 2006, 14:55

Чакай малко ,а не можеш ли да си поръчаш и с музика и с кожа?
Не виждам къде е проблема те от камора дават всичко допълнително до сега незнам да са отказали на някой някаква екстра :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Апр 2006, 17:14

vld написа:Чакай малко ,а не можеш ли да си поръчаш и с музика и с кожа?
Не виждам къде е проблема те от камора дават всичко допълнително до сега незнам да са отказали на някой някаква екстра :!:

Виж,че има две налични коли, една с кожа,другата с яка музика. :) Иначе може да си поръча и с кожа и с яка музика ... :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 27 Апр 2006, 18:01

и аз сам за кожата.Усещането е страхотно,а за музиката за половината сума която ще ти вземат за серииния саунд ще си направиш супер озвучаване в някои "гараж"
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Апр 2006, 18:03

LAST RIDE написа:и аз сам за кожата.Усещането е страхотно,а за музиката за половината сума която ще ти вземат за серииния саунд ще си направиш супер озвучаване в някои "гараж"

Само дето на нова кола особено БМВ НЯМА как да се направи яка музика и да изглежда добре.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 27 Апр 2006, 18:45

LAST RIDE написа:и аз сам за кожата.Усещането е страхотно,а за музиката за половината сума която ще ти вземат за серииния саунд ще си направиш супер озвучаване в някои "гараж"

akademika написа:проблема е ,че понеже е лизингов автомобил нямам право да слагам нищо освен оригинално-разбирай харман-кардон,което означава че трябва да се вгради да се сменят кори ит.н. и пича ттрябва да ми каза,че само извеждане на крайно стъпало ще ми струва миниум 2 бона,а пък на мен идеята и е да я карам 1-2години и а я върна и взема новия модел или да ина на по-висок клас именно по тази причина я взимам на 5 годишен лизинг.....
In Ban We Trust!

Потребител
Аватар

Мнение от shekito » 28 Апр 2006, 21:09

Да ви кажа,че каквото беше,беше.Аз съм братът на академика,поръчахме 3-ката без кожа,понеже предложението беше с адски светла кожа,която се цапа много.Е,газар,ама може ли на седмицата да я миеш по 5 пъти (според БМВ),за да може евентуално да изглежда добре?Иначе,признавам,много красива беше майка му стара...Моята 1-ца,която ще дойде юни също е без кожа.Като видях тази,която искахме да поръчаме,започнах да съжалявам,но като си знам какъв съм си мондар..не е за нас кожата :)))..Иначе пичове-КОЖА МУ Е МАЙКАТА

RN Performance Service
Аватар
Кара: САМО БМВ
Мечтае да кара: МИНИВАН BMW

Re: С кожа или без кожа??

Мнение от РАШО-АУТО » 18 Яну 2009, 10:40

кожата си е кожа колега

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 18 Яну 2009, 11:25

тя вече колата е върната сигурно
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 18 Яну 2009, 11:47

akademika написа:кой вариант е по-добар защото сам чувал,че кожата доста спарва.
Става въпрос за чисто ново 320д и има 2 варианта:в този с кожата музиката е слаба,а в този без кожата има блутут интерфейс и хай-фи +цд ченджър със 6 диска.Според вас кое е по добрият вариант(цената е почти еднаква)

Ми в крайна сметка, важното в случая е какво на теб ти е нужно. За музиката...тва за мен не е от особено значение, но понеже пътувам доста да имам блютуут телефонна връзка в колата е просто супер. За навигацията - къде без нея и то не евтинката, разбира се. Колкото до кожата, хубава е но не кара колата. така, че зависи от теб - деловите хора ще предпочетат екстрите които ти изброих. За пример и на двамата си близки приятели тук избрах колите : 116и - хай егзекютив и е60 520 и двамата пътуват ежедневно по около200км и двамата избраха добрата навигация и полезните опции на комп системата пред кожения салон. така че мисли какво на теб ти е важно в реалния живот.
Are you M enough...?!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 18 Яну 2009, 12:24

РАШО-АУТО написа:кожата си е кожа колега

Времето си е време, колега!
Виж дата на която е пусната темата - преди 3 г., дори последния пост е от 2006 г. Не се знае колата дали я има още. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 18 Яну 2009, 16:39

Vlados написа:
РАШО-АУТО написа:кожата си е кожа колега

Времето си е време, колега!
Виж дата на която е пусната темата - преди 3 г., дори последния пост е от 2006 г. Не се знае колата дали я има още. ;)

Доста коли смени човекът вече :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 18 Яну 2009, 17:05

аз си подкреппям мнението за жулене и мокра кърпичка :mhihi:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 18 Яну 2009, 17:22

Кат ше е БМВ да е с кожа............като с копуваш Опел с всичко върви,ама БМВ без кожа Не!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 18 Яну 2009, 17:25

няма по-голямо удобство от кожения салон
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум