Въпрос 320д 136.к.с капанчета на всмукателният (Swirl flaps)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос 320д 136.к.с капанчета на всмукателният (Swirl flaps)
Здравейте,
искам да попитам този 136к.с мотор има ли въпросните клапанчета, защото до колкото разбрах от форума могат да попаднат в цилиндара и резултата е ясен.
Искам да уточня че потърсих с търсачката и в този форум и в чуждестранни форуми и на половината места казват че 136 коня нямат пеперудките а на другата половина че ги имат.
За това искам да попитам за компетентно меиее на някой който е 100 на 100 сигурен.
Същото е положениет с това дали 320Д е комън риал или не.В различните теми и форуми пише различно в този като гледам надделява меннието че не е.
Предварително благодаря!
искам да попитам този 136к.с мотор има ли въпросните клапанчета, защото до колкото разбрах от форума могат да попаднат в цилиндара и резултата е ясен.
Искам да уточня че потърсих с търсачката и в този форум и в чуждестранни форуми и на половината места казват че 136 коня нямат пеперудките а на другата половина че ги имат.
За това искам да попитам за компетентно меиее на някой който е 100 на 100 сигурен.
Същото е положениет с това дали 320Д е комън риал или не.В различните теми и форуми пише различно в този като гледам надделява меннието че не е.
Предварително благодаря!

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
двигателя нее комън рейл,по скоро е ТДИ и такива клапи няма на този мотор,следващия обаче (150кс) е комън рейл и има клапи 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Въпрос 320д 136.к.с капанчета на всмукателният (Swirl fl
tOnkO_lOnkO написа:Здравейте,
Предварително благодаря!
Няма да се плашиш

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички които ми отговориха сега вече съм по спокоен
Виж написал че съм изчел досто по темата не само в този форум а и в други.Не виждам какво ти пречи темата ми.Просот и в този форум се споменават различни неща за този двигател.В крайна сметка вярвам че форума е да се задават въпороси на който не му е ясно нещо.
Мерси отново за всички мнения.

baga написа:Абе, вие не четете ли преди да пускате теми?
Виж написал че съм изчел досто по темата не само в този форум а и в други.Не виждам какво ти пречи темата ми.Просот и в този форум се споменават различни неща за този двигател.В крайна сметка вярвам че форума е да се задават въпороси на който не му е ясно нещо.
Мерси отново за всички мнения.

- baga
- младши ентусиаст
-
- baga
- младши ентусиаст
-
Ама тя е там! Абе СПЕЦИАЛИСТА ти кво си чел?
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=116080
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
baga написа:Ама тя е там! Абе СПЕЦИАЛИСТА ти кво си чел?
Абе колко пъти трябва да ти кажа че съм го прочел това но не пише дали на всички 136 к.с имат такива клашпи.Други като мен са питали за това там и няма еднозначен отговор.
Ако искаш да продължаваш да се заяждаш за глупости по добре на Л.С.
Другите потребители ми отговориха точно и ясно на въпроса(за което съм и благодарен), ти се заяждаш, ако неме ко да кажеш по темата не пиши.Ясно?
9 мнения
• Страница 1 от 1