фарове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
фарове
здравейте
искам да си взема фарове на ДЕПО и видях че има два вида, тип ЗКВ и тип ХЕЛА а разлика в цената няма даите съвет от кой тип да си взема че сега съм с два различни благодаря предварително
ако не съм пуснал темата кадето трябва се извинявам
искам да си взема фарове на ДЕПО и видях че има два вида, тип ЗКВ и тип ХЕЛА а разлика в цената няма даите съвет от кой тип да си взема че сега съм с два различни благодаря предварително
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Обсъждали сме го няколко пъти тоя въпрос.
По-добре си намери оригинални фарове БОШ или ЗКВ с лупи втора ръка.
Има и депо с лупа,но нещо не светят ччитаво
После мяташ едно ксенонче 4300к,5000к или 6000к и се кефиш на деня пред теб
По-добре си намери оригинални фарове БОШ или ЗКВ с лупи втора ръка.
Има и депо с лупа,но нещо не светят ччитаво

После мяташ едно ксенонче 4300к,5000к или 6000к и се кефиш на деня пред теб

- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
nxdf yhg
Аз сменихи трите вида,зкв с лупа,бош с лупа ,депо слупа.И от трите вида бях доволен.Ако трябва да ги подредя в някаква класация на първо място словенското зкв с лупа,немския бош с лупа и най накрая депо.Ако аз съм на твое място ще си взема чисто ново депо и това е!!!!!!!
Успех!!!
Успех!!!

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Не зная за какъв тип фар говориш и каква е разликата между 3КВ и Бош,но аз съм с Депо фарове и не светят.Лъскави са,приличат и на кристални дори
,с лупа са,на разсейват светлината.Без ксенон съм.

Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Re: фарове
celt написа:здравейте
здравей колега и аз преди като теб се чудех какво да направя за да си сложа най-подходящите фарове (понеже старите на всички им е известо какво им се случва след опр. време

- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
е колега сега са по 330 кинта англеските о4и кристали с хенона ще свети ли яко?
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
jibo написа:е колега сега са по 330 кинта англеските о4и кристали с хенона ще свети ли яко?
мойте фарове са без ксенон така че не мога да ти кажа как ще свети предполагам че ще е добре, не смятам че ще има проблем, относно цената която посочваш, трябва да внимаваш, защото има същите, които са на по-тънка цена но после да се оплачеш, че са пожълтяли стъклата

- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
колега здрасти,моето мнение е ,че по хубаво от оригиналното няма ако намериш читави фарове втора ръка от някоя морга купуваи без да се замисляш
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
BorisMW написа:Не зная за какъв тип фар говориш и каква е разликата между 3КВ и Бош,но аз съм с Депо фарове и не светят.Лъскави са,приличат и на кристални дори,с лупа са,на разсейват светлината.Без ксенон съм.
Лупите на Бошовете са една идея по-малки, което не значи, че светят по-кофти от ЗКВ-тата. Депо ужким са точно копие на ЗКВ, ама нещо ЗКВ-тата на комбито светеха много по-добре с HID 6000k, от колкото Депото на ис-а със същия цвят ксенон.

- metodi80
- старши ентусиаст
-
celt написа:здравейте
Колега , аз си взех Депо уж тип ЗКВ и трябва да знаеш , че според мен тези фарове са по добри даже от старите ми орегинални ЗКВ. Не се потят изобщо , здрави са , не е вярно , че не светят - светят си супер даже . Оня ден пред мен караше едно приятелче и после като слязохме от колите и той ми вика :
" - Ама тия фарове много хубаво светят , все едно ксенони си сложил (почти де ....), вижда се бяла светлина , не жълта . Може би заради отражателите , че са нови....".
Не разсейвата светлината (поне мойте), паснаха си идеално в гнездата , всичко си им е 6 ....
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
metodi80 написа:celt написа:здравейте
Колега , аз си взех Депо уж тип ЗКВ и трябва да знаеш , че според мен тези фарове са по добри даже от старите ми орегинални ЗКВ. Не се потят изобщо , здрави са , не е вярно , че не светят - светят си супер даже . Оня ден пред мен караше едно приятелче и после като слязохме от колите и той ми вика :
" - Ама тия фарове много хубаво светят , все едно ксенони си сложил (почти де ....), вижда се бяла светлина , не жълта . Може би заради отражателите , че са нови....".
Не разсейвата светлината (поне мойте), паснаха си идеално в гнездата , всичко си им е 6 ....
Колега подкрепям те напълно при мене е по същия начин, нямам никакви оплаквания от фарчетата !!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
err0r написа:BorisMW написа:Не зная за какъв тип фар говориш и каква е разликата между 3КВ и Бош,но аз съм с Депо фарове и не светят.Лъскави са,приличат и на кристални дори,с лупа са,на разсейват светлината.Без ксенон съм.
Лупите на Бошовете са една идея по-малки, което не значи, че светят по-кофти от ЗКВ-тата. Депо ужким са точно копие на ЗКВ, ама нещо ЗКВ-тата на комбито светеха много по-добре с HID 6000k, от колкото Депото на ис-а със същия цвят ксенон.
Да,по-малки са но това се забелязва само ако се вгледаш от близо иначе ЗКВ са стъклени а БОШ са пластмасови.....

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Най-добре БОШ или ЗКВ, но има един проблем , а именно следите от камачета по-предните стъкла, което е кофти, но не е болка за умиране.
Аз съм с ксенон 6000к и ми светят перфектно !
Аз съм с ксенон 6000к и ми светят перфектно !
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
cucko написа:err0r написа:BorisMW написа:Не зная за какъв тип фар говориш и каква е разликата между 3КВ и Бош,но аз съм с Депо фарове и не светят.Лъскави са,приличат и на кристални дори,с лупа са,на разсейват светлината.Без ксенон съм.
Да,по-малки са но това се забелязва само ако се вгледаш от близо иначе ЗКВ са стъклени а БОШ са пластмасови.....а за ДЕПО нищо не мога да кажа....но за мен са най-добрите ЗКВ...все пак всеки с вкуса си...
Пластмасов е само и единствено БОШ без лупа

А да и сонарките и разни други такива дето са с излят мигач

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2