часовника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kostadinn
- Потребител
-
- Кара: 525tds
часовника
Здравеите на всички колеги.Може ли някои да ми разясни малкия борд часовник дата и температурата и освен това какво оште има показва моито е саштото 318ис 94
мерси.Знам че ште пише някаде ама немога да го намеря

Ако е най-малкия борд 7 бутонен - само това показва: час, дата, външна температура. Той така и се казва "дигитален часовник + външен термометър".
Ако е средния борд с 11 бутона (чек контрол + външен термометър), освен дата, час и външна температура показва: когато имаш понижени нива в съдовете за течностите, когато не ти свети някоя светлина (стопове, фарове, мигачи), дигитален киломтраж.
Ако е средния борд с 11 бутона (чек контрол + външен термометър), освен дата, час и външна температура показва: когато имаш понижени нива в съдовете за течностите, когато не ти свети някоя светлина (стопове, фарове, мигачи), дигитален киломтраж.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
съжалявам че пиша тук но да не отарям нова тема,моята кола е с аналоговия часовник,може ли да си сложа малкия борд и да ми показва темп. и така нататък?Благодаря предварително

- kostadinn
- Потребител
-
- Кара: 525tds
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
biogame написа:съжалявам че пиша тук но да не отарям нова тема,моята кола е с аналоговия часовник,може ли да си сложа малкия борд и да ми показва темп. и така нататък?Благодаря предварително
Никакъв проблем има толкова теми по въпроса, ако искаш схемата > на лично
А ако колегата пуснал темата си дръпне мануала, ще си чете на воля и ще разбере и други неща освен компа
http://bmw.newbg.net/
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тая тема е дъвкана многократно... за повече инфо (не знам дали може да се каже нещо повече) - Търсачката...
7 мнения
• Страница 1 от 1