акумулатор...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
акумулатор...
Здравейте,
Аз съм с Е36 комби 325 ТДС
Купих си нов акумулатор powerbull 100Ah, но е по-висок...
Общо взето затова го смених, защото стария беше по-висок (не оригинален де...а и Горублянето) и не ми се затваряше страничния капак в багажника. Сега пак не се затваря и ще полудея, а стандарта бил такъв ми казаха от магазина...
Някой знае ли, колко трябва да е висок тоя тъп акумулатор и само от Камор ли може да се вземе такъв?
Аз съм с Е36 комби 325 ТДС
Купих си нов акумулатор powerbull 100Ah, но е по-висок...
Общо взето затова го смених, защото стария беше по-висок (не оригинален де...а и Горублянето) и не ми се затваряше страничния капак в багажника. Сега пак не се затваря и ще полудея, а стандарта бил такъв ми казаха от магазина...
Някой знае ли, колко трябва да е висок тоя тъп акумулатор и само от Камор ли може да се вземе такъв?
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
Батерия Banner от mitaka7, който продава немските стелки в "Продава"
Влезе като у тях си, и аз затова си смених акумулатора. Със стария ми акумулатор не ми се затваряше плътно кутията (щото е при двигателя).
Мериш, ако стане - в играта си. Много добра цена. Откровено му правя реклама на момчето. Един от най-сериозните хора, които познавам.
Влезе като у тях си, и аз затова си смених акумулатора. Със стария ми акумулатор не ми се затваряше плътно кутията (щото е при двигателя).
Мериш, ако стане - в играта си. Много добра цена. Откровено му правя реклама на момчето. Един от най-сериозните хора, които познавам.
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
LANA написа:мерси колега, ще го питам колко е цената, но тъпото е, че съм 200кинта задница
Единия стандарт е 170мм другия 190мм.
За БМВ са 170мм. височина

5 мнения
• Страница 1 от 1