ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Чакаме те да идваш и ти, жалко, че няма да има сняг тогава, ама нищо.
А за мивките си прав.. моята най-мръсна, уж рядко я оставям така. Ама и снимката дето съм му направил на Калоян е много яка, тряа почерпи
А за мивките си прав.. моята най-мръсна, уж рядко я оставям така. Ама и снимката дето съм му направил на Калоян е много яка, тряа почерпи

E34, E38
- justboy
- Олдскул фен
-
Дайте да не се караме, постоянно си търсим причини да се разделяме по някакъв начин, на голфаджий, на раси, на футболни отбори и т.н.
Смятам факта, че караме всички една хубава марка коли(на кой по-хубава, на кой по-лоша има ли значение? и на това ли трябва да се делим?) и смятам, че това трябва да ни събира, ние сме казали къде се събираме, всеки, който иска е добре дошъл. Ако не е проблем кажете и вие къде ходите и ние да дойдем, да ви видим, да обменим някоя идея, да разменим по 2-3 прикъзки и да се види, че сме все точни хора.
Дано това не прозвучи с лош тон, но обикаляме всяка вечер да се позабавляваме на снега.. из целия град и не сме мернали други, шофиращи същата марка да го правят, ако е малшанс, дано се засечем скоро. И дайте да не се караме.
Надявам се с този пост глупостите да приключат.
И също моля модераторите да ни извинят за отклонението от темата.

Смятам факта, че караме всички една хубава марка коли(на кой по-хубава, на кой по-лоша има ли значение? и на това ли трябва да се делим?) и смятам, че това трябва да ни събира, ние сме казали къде се събираме, всеки, който иска е добре дошъл. Ако не е проблем кажете и вие къде ходите и ние да дойдем, да ви видим, да обменим някоя идея, да разменим по 2-3 прикъзки и да се види, че сме все точни хора.

Надявам се с този пост глупостите да приключат.
И също моля модераторите да ни извинят за отклонението от темата.

E34, E38
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Изчистих темата от целия ви спам! Следващият, който се прояви и започне отново хранилката ще получи едноседмична почивка от форума! Всеки има право да си лепи каквото и където си поиска по колата, защото е негова лична собственост!
cobrata_m3, тъй като ти провокира целият този спам се считай за официално предупреден!
lazaronni, раздаването на БАН-ове е работа на администраторите на този форум, а не на потребителите!
cobrata_m3, тъй като ти провокира целият този спам се считай за официално предупреден!
lazaronni, раздаването на БАН-ове е работа на администраторите на този форум, а не на потребителите!

- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Вие оставете сега тия мивки и 20-те лева ами Киро стегни се малко и тая събота ела,че нещо ми се губиш като на дърта баба менз.са!!!СЪБОТА ОТ 15.00ч.ПРЕД ТЕХНОМАРКЕТ!!!Заповядайте маняци на най-ярката марка коли в света и нека доказваме ,че сме най-добри!!! 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- veso_bawareca
- Потребител
-
до всички
каква е вероятнаста деня на сбирките да се пребести в Неделя?просто информативно.
- justboy
- Олдскул фен
-
Re: до всички
veso_bawareca написа:каква е вероятнаста деня на сбирките да се пребести в Неделя?просто информативно.
Няколкократно коментирано, но безуспешно и явно безсмислено.

E34, E38
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Ами явно за сега е невъзможно неделята да е ден за сбирка щото не виждаме някакъв смисъл дори ще е по-зле!Днес се посмяхме,по базикахме се малко
...абе ще има пак един денх победители и победени ама...Кироооооо,киро ти преяде бе несериознико,че и телефона си изклиучи 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
евала на вас още се сабирате аз туко що се пребирам от 1 раионно блъснаха ме бимбата на нищо не мяза евала на кола номер 1 с 50 60 ме блъсна в шофиорската врата и нищо ми няма само дето сам малко нарязан от стаклата вратата добре че е била подсилена има няква траба по средата на вратата ако не беше тя нз и така че и каско нямам някои знае ли дали ще ми изплатят сичките щети от застраховката на тоз дето ме блъснаха в кат ми написаха там портокол и ще ходя в застрахователната му агенция да видя ко ще платят защото аз нямам вина трагвам си на зелено тои на червено минава и ме смаза ... ако някои е имал такива случки или има познати в армеец ще сам му благодарен важното е че колата все още върви мъжката
на външен вид на нищо не мяза но кои ти гледа външния вид а и на мен нищо ми няма 

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
mladeja написа:евала на вас още се сабирате аз туко що се пребирам от 1 раионно блъснаха ме бимбата на нищо не мяза евала на кола номер 1 с 50 60 ме блъсна в шофиорската врата и нищо ми няма само дето сам малко нарязан от стаклата вратата добре че е била подсилена има няква траба по средата на вратата ако не беше тя нз и така че и каско нямам някои знае ли дали ще ми изплатят сичките щети от застраховката на тоз дето ме блъснаха в кат ми написаха там портокол и ще ходя в застрахователната му агенция да видя ко ще платят защото аз нямам вина трагвам си на зелено тои на червено минава и ме смаза ... ако някои е имал такива случки или има познати в армеец ще сам му благодарен важното е че колата все още върви мъжкатана външен вид на нищо не мяза но кои ти гледа външния вид а и на мен нищо ми няма
горе до синята сграда едно лилаво компактче видях че имаше катаджии и един пасат комби после видях колата до полицията много кофти удар

cobrata_m3 написа:mladeja написа:евала на вас още се сабирате аз туко що се пребирам от 1 раионно блъснаха ме бимбата на нищо не мяза евала на кола номер 1 с 50 60 ме блъсна в шофиорската врата и нищо ми няма само дето сам малко нарязан от стаклата вратата добре че е била подсилена има няква траба по средата на вратата ако не беше тя нз и така че и каско нямам някои знае ли дали ще ми изплатят сичките щети от застраховката на тоз дето ме блъснаха в кат ми написаха там портокол и ще ходя в застрахователната му агенция да видя ко ще платят защото аз нямам вина трагвам си на зелено тои на червено минава и ме смаза ... ако някои е имал такива случки или има познати в армеец ще сам му благодарен важното е че колата все още върви мъжкатана външен вид на нищо не мяза но кои ти гледа външния вид а и на мен нищо ми няма
горе до синята сграда едно лилаво компактче видях че имаше катаджии и един пасат комби после видях колата до полицията много кофти удара за застраховката не се надявай мен ме хакнаха в деня в който отивах да и правя каско
тъп бакшиш изплатиха ми 192 лева а щетите ми бяха за 700лв аз със връзки и отстъпки паднах на 500 ама...
мене си видел ...