ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 11 Яну 2009, 2:57

и аз ви мразя :evil: 8)

пс: взимайте пример от Калоянския, за автомивки не сте ли чували, как бива такова пренебрежение към мръсниците :mhihi:
Take Me to the Hospital...

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 11 Яну 2009, 3:06

Чакаме те да идваш и ти, жалко, че няма да има сняг тогава, ама нищо.
А за мивките си прав.. моята най-мръсна, уж рядко я оставям така. Ама и снимката дето съм му направил на Калоян е много яка, тряа почерпи :mhihi:
Изображение
E34, E38

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 11 Яну 2009, 19:37

Дайте да не се караме, постоянно си търсим причини да се разделяме по някакъв начин, на голфаджий, на раси, на футболни отбори и т.н.
Смятам факта, че караме всички една хубава марка коли(на кой по-хубава, на кой по-лоша има ли значение? и на това ли трябва да се делим?) и смятам, че това трябва да ни събира, ние сме казали къде се събираме, всеки, който иска е добре дошъл. Ако не е проблем кажете и вие къде ходите и ние да дойдем, да ви видим, да обменим някоя идея, да разменим по 2-3 прикъзки и да се види, че сме все точни хора. :bchug: Дано това не прозвучи с лош тон, но обикаляме всяка вечер да се позабавляваме на снега.. из целия град и не сме мернали други, шофиращи същата марка да го правят, ако е малшанс, дано се засечем скоро. И дайте да не се караме.

Надявам се с този пост глупостите да приключат.
И също моля модераторите да ни извинят за отклонението от темата. :help: :uups:
Изображение
E34, E38

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 11 Яну 2009, 23:55

Изчистих темата от целия ви спам! Следващият, който се прояви и започне отново хранилката ще получи едноседмична почивка от форума! Всеки има право да си лепи каквото и където си поиска по колата, защото е негова лична собственост!
cobrata_m3, тъй като ти провокира целият този спам се считай за официално предупреден!
lazaronni, раздаването на БАН-ове е работа на администраторите на този форум, а не на потребителите!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BatChefo » 12 Яну 2009, 18:39

:bcry: и аз искам с вас и на мене ми се дивее защо и тая събота съм цял ден на бачкане и аз искам :driving:
I'm Not Alone

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 14 Яну 2009, 17:56

Вие оставете сега тия мивки и 20-те лева ами Киро стегни се малко и тая събота ела,че нещо ми се губиш като на дърта баба менз.са!!!СЪБОТА ОТ 15.00ч.ПРЕД ТЕХНОМАРКЕТ!!!Заповядайте маняци на най-ярката марка коли в света и нека доказваме ,че сме най-добри!!! :twisted:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

Потребител
Аватар

до всички

Мнение от veso_bawareca » 15 Яну 2009, 17:16

каква е вероятнаста деня на сбирките да се пребести в Неделя?просто информативно.

Олдскул фен
Аватар

Re: до всички

Мнение от justboy » 17 Яну 2009, 1:25

veso_bawareca написа:каква е вероятнаста деня на сбирките да се пребести в Неделя?просто информативно.

Няколкократно коментирано, но безуспешно и явно безсмислено.
Изображение
E34, E38

Потребител
Аватар

Мнение от veso_bawareca » 17 Яну 2009, 15:51

в какъв смисал?нещо не мога да разбера.може или не може.това ме интересува.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 17 Яну 2009, 18:44

Ами явно за сега е невъзможно неделята да е ден за сбирка щото не виждаме някакъв смисъл дори ще е по-зле!Днес се посмяхме,по базикахме се малко :mhihi: ...абе ще има пак един денх победители и победени ама...Кироооооо,киро ти преяде бе несериознико,че и телефона си изклиучи :evil:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 17 Яну 2009, 19:37

Забавих се малко повече, иначев бях с глобулската карта. 0892322357

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 17 Яну 2009, 21:08

евала на вас още се сабирате аз туко що се пребирам от 1 раионно блъснаха ме бимбата на нищо не мяза евала на кола номер 1 с 50 60 ме блъсна в шофиорската врата и нищо ми няма само дето сам малко нарязан от стаклата вратата добре че е била подсилена има няква траба по средата на вратата ако не беше тя нз и така че и каско нямам някои знае ли дали ще ми изплатят сичките щети от застраховката на тоз дето ме блъснаха в кат ми написаха там портокол и ще ходя в застрахователната му агенция да видя ко ще платят защото аз нямам вина трагвам си на зелено тои на червено минава и ме смаза ... ако някои е имал такива случки или има познати в армеец ще сам му благодарен важното е че колата все още върви мъжката :) на външен вид на нищо не мяза но кои ти гледа външния вид а и на мен нищо ми няма :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 18 Яну 2009, 0:01

mladeja написа:евала на вас още се сабирате аз туко що се пребирам от 1 раионно блъснаха ме бимбата на нищо не мяза евала на кола номер 1 с 50 60 ме блъсна в шофиорската врата и нищо ми няма само дето сам малко нарязан от стаклата вратата добре че е била подсилена има няква траба по средата на вратата ако не беше тя нз и така че и каско нямам някои знае ли дали ще ми изплатят сичките щети от застраховката на тоз дето ме блъснаха в кат ми написаха там портокол и ще ходя в застрахователната му агенция да видя ко ще платят защото аз нямам вина трагвам си на зелено тои на червено минава и ме смаза ... ако някои е имал такива случки или има познати в армеец ще сам му благодарен важното е че колата все още върви мъжката :) на външен вид на нищо не мяза но кои ти гледа външния вид а и на мен нищо ми няма :)

горе до синята сграда едно лилаво компактче видях че имаше катаджии и един пасат комби после видях колата до полицията много кофти удар :confused: а за застраховката не се надявай мен ме хакнаха в деня в който отивах да и правя каско :mhihi: тъп бакшиш изплатиха ми 192 лева а щетите ми бяха за 700лв аз със връзки и отстъпки паднах на 500 ама...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RokFort » 18 Яну 2009, 0:03

Може би другата събота ще се видим на тая прослувута сбирка..... :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 18 Яну 2009, 1:25

cobrata_m3 написа:
mladeja написа:евала на вас още се сабирате аз туко що се пребирам от 1 раионно блъснаха ме бимбата на нищо не мяза евала на кола номер 1 с 50 60 ме блъсна в шофиорската врата и нищо ми няма само дето сам малко нарязан от стаклата вратата добре че е била подсилена има няква траба по средата на вратата ако не беше тя нз и така че и каско нямам някои знае ли дали ще ми изплатят сичките щети от застраховката на тоз дето ме блъснаха в кат ми написаха там портокол и ще ходя в застрахователната му агенция да видя ко ще платят защото аз нямам вина трагвам си на зелено тои на червено минава и ме смаза ... ако някои е имал такива случки или има познати в армеец ще сам му благодарен важното е че колата все още върви мъжката :) на външен вид на нищо не мяза но кои ти гледа външния вид а и на мен нищо ми няма :)

горе до синята сграда едно лилаво компактче видях че имаше катаджии и един пасат комби после видях колата до полицията много кофти удар :confused: а за застраховката не се надявай мен ме хакнаха в деня в който отивах да и правя каско :mhihi: тъп бакшиш изплатиха ми 192 лева а щетите ми бяха за 700лв аз със връзки и отстъпки паднах на 500 ама...

мене си видел ...

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия