Я погледнете Е38 750i !!!!!
Модератор: Технически модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
аз познавах един човек които беше работил там или в софауто не помня точно , ама расправяше как връщал колите от по 700-800к на по 150-200 хиляди
тои компютърен батка и така

It`s party time !
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Според мен - колата 1 е на доста години, 2 - 750ките навсякъде са с доста добри цени заради адското им лапане (20-25л/100км няма начин да не ги прави). 3 Колата не е L определено. 4. тея двигатели от по предните години нямаха ли някви проблеми с NICASIL-a - срещал сум из чужди форуми за този проблем. 5. Аз бих скочил (и бях полудял по едно време) на 750 ( и то къса база) ако ще ми е втора кола ( ли дори бих казал FUN CAR- кола която да караш по малко и основно за кеф, не основна кола да не слизаш от нея. 6. Тази кои знае колко пъти е обиколила земното кълбо .....
7. Ето фул тука с 750ки ама ШИБАН АКЦИЗ МАМА МУ!!!
http://www.autoscout24.de/List.aspx?vis ... mvmd0=1662

7. Ето фул тука с 750ки ама ШИБАН АКЦИЗ МАМА МУ!!!
http://www.autoscout24.de/List.aspx?vis ... mvmd0=1662
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аве продавам ТДС-ката и се мятам с рогите!
Рахода не ме плаши чак толкова само не знам дали може да излезе нещо по колата.Я кажете кво да се гледа някои обичайни болести има ли има вече доста колеги с такива зверчета!А за това че не е L даже повече ми допада аз колата я искам за да я карам а не да се возя!

Рахода не ме плаши чак толкова само не знам дали може да излезе нещо по колата.Я кажете кво да се гледа някои обичайни болести има ли има вече доста колеги с такива зверчета!А за това че не е L даже повече ми допада аз колата я искам за да я карам а не да се возя!
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Проблема с никасила е стриктно са УСА, заради високото ниво на сяра в техния бенз. И май не важи за 12-така...
Относно буквичката L защо ли си мисля, че има много заблудени, които си мислят, че е = Лукс
(не визирам форума ест.
)
А за Капитолия, ми аз добро за тая автокъща не съм чувал май
съответно и за колите там...
Относно буквичката L защо ли си мисля, че има много заблудени, които си мислят, че е = Лукс

А за Капитолия, ми аз добро за тая автокъща не съм чувал май

Mens sana in corpore sano
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Колеги, ...
тази тема ме хвърли в голяма... "замисленост"... как да се изразя незнам... ще ме извините за измислената дума...
Аз, от дете имам мерак за V12, ама не мерак ами съм болен на тая тема
Но, честно ви казвам никога не съм проверявал колко ли струва такъв звяр, защото си мислех, че са ПРЕКАЛЕНО скъпи - сега като се замисля какво ми беше просто в търсачката на мобилето на натисна 750 вместо 520
... че то 5000 евро за туй чудо на техниката е АБСОЛЮТНО без пари
Е! акциза му е сериозен... 14 400 лв!
Значи, за 25 бона караш V12
Ако, ще и на 1 милион км да е, този двигател носи 2!
А, тези коли са карани, поварвайте ми - V12 си купува този, който смята да го търкаля ЯКО, а не "Някой дядо германец, дето го държал в гаража и като умрял бабата пазила колата като семейна реликва и до последно не искала да се разделя с нея"
Като резултат от темата аз съм много щастлив, защото видях "светлина в тунела" и до 2-3 години ЩЕ КАРАМ V12
YES!!!!!!!!!!!!
Поздрави,
Д
тази тема ме хвърли в голяма... "замисленост"... как да се изразя незнам... ще ме извините за измислената дума...
Аз, от дете имам мерак за V12, ама не мерак ами съм болен на тая тема

... че то 5000 евро за туй чудо на техниката е АБСОЛЮТНО без пари

Е! акциза му е сериозен... 14 400 лв!

Значи, за 25 бона караш V12

Ако, ще и на 1 милион км да е, този двигател носи 2!
А, тези коли са карани, поварвайте ми - V12 си купува този, който смята да го търкаля ЯКО, а не "Някой дядо германец, дето го държал в гаража и като умрял бабата пазила колата като семейна реликва и до последно не искала да се разделя с нея"

Като резултат от темата аз съм много щастлив, защото видях "светлина в тунела" и до 2-3 години ЩЕ КАРАМ V12

YES!!!!!!!!!!!!
Поздрави,
Д

- ddddk
- ентусиаст
-
Въобще не ме интересува разхода, колега.
Аз един път да се реша да го купя туй чудо и глей к`во става
Никога не съм се качвал във V12 и си нямам и на идея какво е, ама само да мине тая пуста финансова криза, та да видим как сме и после ... олелееее
направо ще избухна с едно 750i - ей на гледах ги в мобилето.de пълно и се по 4-5к
... айде, стига съм мечтал, че ще ми се смеете вече
Поздрави
Д
Аз един път да се реша да го купя туй чудо и глей к`во става

Никога не съм се качвал във V12 и си нямам и на идея какво е, ама само да мине тая пуста финансова криза, та да видим как сме и после ... олелееее

... айде, стига съм мечтал, че ще ми се смеете вече

Поздрави
Д

JordanV8 написа:И най-хубавото на V12 e че гори 15-20л/100км в градски условия!
На пук на тдс-ите, дето горяли 20+
Колега я кажи колко ти гори извънградско че аз повече километри навън имам!Градското е идеално ако казваш истината то в парично изражение като сложа и разликата в цените на дизела и бензина разликата е много малка между "зверо" и "ТДС-о"!
- BMWPerformance
- кандидат ентусиаст
-
750-ката, която е на обявата в КапитолиЯ не е ли с БГ номера?
Един-два пъти съм я виждал там... доколкото си спомням беше с българска регистрация

Един-два пъти съм я виждал там... доколкото си спомням беше с българска регистрация

- ddddk
- ентусиаст
-
верно бе, господа тя регистрирана!
Аз, лично не съм запознат, дали може да се регистрира преди да се плати акциза, ако може добре, но ако неможе, то тогава излиза, че колата е дават направо без пари, не ами направо на минус - може да има нещо гнило тука
Ама трябва да се прецини на място - всъщност ако двигателя и скоростната кутия са читави ВЗЕМАЙ! Всичко друго се сменя лесно и го има в "ПРОДАВА" в достатъчно количество и на разумни цени...
... поне аз така мисля...
Поздрави и успех с колата
Д
Аз, лично не съм запознат, дали може да се регистрира преди да се плати акциза, ако може добре, но ако неможе, то тогава излиза, че колата е дават направо без пари, не ами направо на минус - може да има нещо гнило тука

Ама трябва да се прецини на място - всъщност ако двигателя и скоростната кутия са читави ВЗЕМАЙ! Всичко друго се сменя лесно и го има в "ПРОДАВА" в достатъчно количество и на разумни цени...

... поне аз така мисля...
Поздрави и успех с колата
Д

53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4