Предните ми габарите се изгубиха...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Предните ми габарите се изгубиха...
От неделя съм с ксенон това е, което съм барал по фаровете последните дни, но габаритите са при дългите, а там не съм им отварял кутиите и със сигурност светеха габаритите поне до преди 2 дена. Снощи реших да си прегледам светлините и се оказа, че не светят габаритите отпред. Гледах бушоните, но всичките са здрави. Може нещо от влагата тия дни да е станало, но за това пиша някакви идеи да имате и ако знаете кой е бушона за предните габарити и те въобще на един ли са. Вадих ги снощи, размардвах ги, изглеждат си нормално, нямаше влага по тях. Фара ми е с лупата. Накъде ако има схема на бушоните за моя мотор 318i 93' с ремъка.
Благодаря предварително колеги.
Благодаря предварително колеги.
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Аз схемата на капака на бушоните я гледах, естествено от там тръгнах, но едно, че съм позабравил немския, и друго, че снощи ми светна единия габарит и по някое време си огасна пак. Те са ми такива диодчета, не са крушки, но това едва ли има значение в случея. Та, какво правим приятели, още някакви идеи?
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
bmw
провери клю4а на фаровете ако не 6трака на степени (1 и 2 степен)а върти без усилие зна4и проблема ти идва от там.вътре има пластинки и се износват при мен беше така смених го и се управиха

ок
от там трябваше да тръгнеш такива диоди ги сменявам 6 пъти сложи крушки и виш всичко ще се оправи
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Благодаря ти приятелю. Днес ще пробвамда да го размърдам бушончето.
Иначе установих и друго, но ще се разбере днес - утре като имам време да отварям капака. Понеже ксенона си върви с кабел за масата, а на дългите и габаритите масата идва последнователно от късите, може това да е проблем. Да се губи някъде масата. Но като направя едно мостче и към корпуса на фата(оригиналното място) ще пиша какво е станало, а иначе ме самнява и двете диодчета в един ден да издумкат, но ако не стане с мостче, ще си сложа старите габаритни крушки и пак ще пиша какво е станало...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Бушоните на габаритите са на хикс :
преден десен -заден ляв
преден ляв -заден десен
На различни бушони са
преден десен -заден ляв
преден ляв -заден десен
На различни бушони са

batkoto написа:Аз схемата на капака на бушоните я гледах, естествено от там тръгнах, но едно, че съм позабравил немския, и друго, че снощи ми светна единия габарит и по някое време си огасна пак. Те са ми такива диодчета, не са крушки, но това едва ли има значение в случея. Та, какво правим приятели, още някакви идеи?
Ми каккто каза колегата проблема ти е в "диодите".Или си земи качествени или си слагай крушки и нема да имаш проблеми.

- batkoto
- младши ентусиаст
-
Смених си диодите, и сега си светят. Колкото и да не ми се вярваше, че от тях понеже от време на време светваха, но ....
за сега проблема е решен.

11 мнения
• Страница 1 от 1