BMW Х6 М хванато този път в син цвят...
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWPerformance
- кандидат ентусиаст
-
BMW Х6 М хванато този път в син цвят...
Judging by the latest spy photos and the official video posted by BMW, it seems like the 2010 BMW X6 M is ready for production. The spy photos belong to the same BMW X6 M set we posted back in December and of course, they were taken by our close friend and collaborator Palbay.
With over 30,000 units built last year, BMW is hoping that the new X6 M will draw more consumers to the Sports Activity Coupe products, consumers that are looking for a car that it’s not a sedan nor a coupe, it has similar capabilities as the SAV vehicles, but it also gives them the thrill and power of an M engine.
Could the BMW x6 M be the answer to this? Well, time will tell, despite the criticism it has received from many publications and BMW fans, the X6 sales have been strong, with most of the units being exported last year.
I won’t be getting into all the technical details and design elements again, you can find all the details here.
Снимки:
Моля цъкнете линка...
Отпред е страшно красиво, както се вижда няма да има халогени, типично за ///М-ките
http://www.automotorsport.se/bigpix/200 ... nt_big.jpg
btw - в момента не ми се превежда написаното по-горе, на който му се занимава няма да сгреши и да постне тук преведената статия.
With over 30,000 units built last year, BMW is hoping that the new X6 M will draw more consumers to the Sports Activity Coupe products, consumers that are looking for a car that it’s not a sedan nor a coupe, it has similar capabilities as the SAV vehicles, but it also gives them the thrill and power of an M engine.
Could the BMW x6 M be the answer to this? Well, time will tell, despite the criticism it has received from many publications and BMW fans, the X6 sales have been strong, with most of the units being exported last year.
I won’t be getting into all the technical details and design elements again, you can find all the details here.
Снимки:

Моля цъкнете линка...

Отпред е страшно красиво, както се вижда няма да има халогени, типично за ///М-ките

http://www.automotorsport.se/bigpix/200 ... nt_big.jpg
btw - в момента не ми се превежда написаното по-горе, на който му се занимава няма да сгреши и да постне тук преведената статия.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Хммм, абе и синьо му стои добре...
Не знам толкова ли ми харесва тая Х6-ца
щом точих лиги и по едно винено червено в Камор. А по принцип мразя коли "бордо" 

Не знам толкова ли ми харесва тая Х6-ца

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: BMW Х6 М хванато този път в син цвят...
BMWPerformance написа:btw - в момента не ми се превежда написаното по-горе, на който му се занимава няма да сгреши и да постне тук преведената статия.
Заповядай

Съдейки по последните шпионски снимки и официалното видео на BMW, изглежда че през 2010 BMW X6 M ще влезе в производство. Шпионските снимки са част от показаните през Декември снимки на BMW X6 M, заснети от близкият ни приятел и сътрудник Palbay.
С произведените над 30000 бройки през последната година, BMW се надяват, че новото X6 M ще привлече повече привърженици на спортно ориентираните купета, привърженици търсещи кола, която е нито седан, нито купе и която има способностите на SUV, но и която също така им дава вълнението и мощността на М-кововия двигател.
Ще може ли BMW X6 M да бъде отговора на това? Времето ще покаже, въпреки критиката получена от много публикации и BMW фенове, продажбите на X6 бяха постоянни, с максимално голям брой изнесени коли през последната година.
Не бих искал да влизам отново в техническите детайли и дизайна на елементите...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
И зелено да е, те да ми го дадат, пак ще го карам
Отпред наистина изглежда много агресивно, предполагам ще вади и подобаващия звук нааа....
П.С Въпросните "охлювчета" винаги съм си мислила, че са "цветенца"
чак сега се вгледах.....и видях, че не са цветенца.....

П.С Въпросните "охлювчета" винаги съм си мислила, че са "цветенца"

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
добре, защо трябва да има 100 теми за 2 модела (X5 M, X6 M)...
? колкото и да ми е итнересно е абсурдно да ги следя всички...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
по принцип X6 като цяло не ми харесва но досега не бях виждал синя X6-ца а тази ми допадна,но едва ли някога ще се кача в такова чудовище 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2