А къде сме ние???
Модератор: I.Voykov
15 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
С милион 181 хиляди мнения, трябва да сме преди форума на Абв, ама какво значение има.
В Космото, а и предполагам в БГ мама има теми по 1 500 страници, "За какво си мислите в момента", "Какво ще правите сега" "Какво си купихте днес" и т.н. и т.н.
А и нали знаеш, жените каква склонност имат към клюките, тъй, че ...
А ако ще се мерим по мнения
Gaia Online
Anime roleplaying community
1474715346 Мнения
16013779 Потребители
1 Милиард 474 Милиона 715 хиляди и 346 Мнения
Те тия нямат стигане

В Космото, а и предполагам в БГ мама има теми по 1 500 страници, "За какво си мислите в момента", "Какво ще правите сега" "Какво си купихте днес" и т.н. и т.н.
А и нали знаеш, жените каква склонност имат към клюките, тъй, че ...
А ако ще се мерим по мнения
Gaia Online
Anime roleplaying community
1474715346 Мнения
16013779 Потребители
Те тия нямат стигане

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
vicho написа:
Те тия нямат стигане![]()
Ако не модерираме форума една година и дадем пълна свобода на спамерите дали няма да се справим

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Абе тва са ментета някои, а и тая статистика е смешма. С едно бръкване в базата ще ви ги направя общо мненията 300 милиярда и толкова потребитлеи, всеки да е написал по едно мнение
Ако идиотът, който я е правил тази статистика някога прочете това ще му кажа, че е пълен аматъор
А и от друга страна не е важен броя, а качеството. Ние трием неактивните потребители, трием такиеа, които не писали от много години, за да освободим имена за нови потребители, трием мнения и теми. Ние сме спретнати
Абе ние сме номер 1, аз продължавам да го твърдя. Тунинга с цялото ми уважение го създадоха, след като изхвърлихме всички потребители с кафев отенък навън, те вкараха всяккакви простаси с теми по 50 000 мнения и въпроси от сорта на "Чистачките и как те променят аердинамиката на нашия автомобил"
Сега май са се постегнали. А и ако има класация не трябва да ни слагат при БГ мама, а да са разделени на интереси, ние да сме при автофорумите. Всеки един е черпил идеи от нас. Така, че аз съм горд, че съм тък дори да нямаме 5 милиярда мнения

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Тва изобщо няма нищо общо с истината,пък и да има какво значение има.
Ако има няколко теми като темата "новогодишен спам" щяхме да бием всички.
Но най-важното е какъв процент от темите са сериозни и колко са глупост.
Пък и да сравняваш форуми с различна насоченост е пълна простотия.
Случвало ми се да пиша в още няколко АВТО форума и в нито един от тях не ми беше отговорено нито бързо нито адекватно.
Случвало ми се да пиша в още няколко АВТО форума и в нито един от тях не ми беше отговорено нито бързо нито адекватно.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Bavarcho написа:Тва изобщо няма нищо общо с истината,пък и да има какво значение има.

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Аз видях тази "класация" скоро и честно казано в началото се ядосах на това, че въобще не сме включени.
Не мога да говоря за качество на модериране, платформи на форума, бази данни и т.н., просто защото това е непозната за мен материя.
НО: Освен нашия форум, смея да твърдя, че познавам и форума на Тойота и на Мицубиши, както и lex.bg. На тях им липсва едно много важно нещо - чувство за общност и атмосфера. Тук сме като огледално отражение на всяко едно общество - имаме си и търговците и ламерите и пияниците и обикновените невзрачни хора...имаме си фанатици, глобалисти, досадници, омиротворители, специалисти, умници глупаци, мацки, свалячи, гейове... и в общи линии това bmwpower-bg.net-общество (умишлено не казвам "БМВ-общество") функционира така, както би функционирало всяко реално общество, а ние общуваме помежду си така, както бихме общували ако случайно се бяхме събрали някъде на някакво затворено пространство. Нашият форум вече се е превърнал в социална мрежа и създателите на facebook и на всяка друга социална мрежа биха могли искрено да завиждат на нашия форум. Смятам, че bmwpower-bg.net отдавна е надраснало целите си да обедини БМВ ентусиастите да се съберат на едно място, където те да говорят за колите си - в момента на едно място са събрани всички хора, които имат нещо общо с БМВ, някога са имали нещо общо с БМВ или биха искали да имат нещо общо с марката и те си говорят за живота си
Всичко това липсва (или вече липсва) в другите форуми - там хората влизат и пишат за да се информират, за да се изфукат, но не и за да станат част от едно общество (Тук мога да попитам - а случайно да сте видели шофьорите на Тойота да се пускат по кръстовищата само заради марката на колата си?)
И друго все още се чудя - как така вече близо 4 месеца откакто продадох БМВ-то си и вече карам друга марка, не се намери някой да ми тегли една майна само заради това и да ме пита какво правя в този форум...между другото доста ми е криво, че вече няма за какво да пиша в "е36"
Не мога да говоря за качество на модериране, платформи на форума, бази данни и т.н., просто защото това е непозната за мен материя.
НО: Освен нашия форум, смея да твърдя, че познавам и форума на Тойота и на Мицубиши, както и lex.bg. На тях им липсва едно много важно нещо - чувство за общност и атмосфера. Тук сме като огледално отражение на всяко едно общество - имаме си и търговците и ламерите и пияниците и обикновените невзрачни хора...имаме си фанатици, глобалисти, досадници, омиротворители, специалисти, умници глупаци, мацки, свалячи, гейове... и в общи линии това bmwpower-bg.net-общество (умишлено не казвам "БМВ-общество") функционира така, както би функционирало всяко реално общество, а ние общуваме помежду си така, както бихме общували ако случайно се бяхме събрали някъде на някакво затворено пространство. Нашият форум вече се е превърнал в социална мрежа и създателите на facebook и на всяка друга социална мрежа биха могли искрено да завиждат на нашия форум. Смятам, че bmwpower-bg.net отдавна е надраснало целите си да обедини БМВ ентусиастите да се съберат на едно място, където те да говорят за колите си - в момента на едно място са събрани всички хора, които имат нещо общо с БМВ, някога са имали нещо общо с БМВ или биха искали да имат нещо общо с марката и те си говорят за живота си
Всичко това липсва (или вече липсва) в другите форуми - там хората влизат и пишат за да се информират, за да се изфукат, но не и за да станат част от едно общество (Тук мога да попитам - а случайно да сте видели шофьорите на Тойота да се пускат по кръстовищата само заради марката на колата си?)
И друго все още се чудя - как така вече близо 4 месеца откакто продадох БМВ-то си и вече карам друга марка, не се намери някой да ми тегли една майна само заради това и да ме пита какво правя в този форум...между другото доста ми е криво, че вече няма за какво да пиша в "е36"
- X-citer
-
someone написа: гейове...
Кажи кои са та да им дадеме по едно БАНанче

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
X-citer написа:Кажи кои са та да им дадеме по едно БАНанчеТрябва да запазиме БМВ расата чиста
Хаха, за щастие не ги познавам лично

Пък и това с бананите...не знам...или ще им хареса, или от Джемини ще ни наскачат и ще започне нова междуфорумна война

П.П. Това сега дето го правим, не е ли спам

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Любо предлагам да се съберем една група спамаджий + един админ
да се повеселим и да по спамим както доброто старо време да видим ние 1 млн. за една вечер можем ли да го направиме 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
варнете михихи,отворете две теми и глейте кво става///M Power написа:Любо предлагам да се съберем една група спамаджий + един админда се повеселим и да по спамим както доброто старо време да видим ние 1 млн. за една вечер можем ли да го направиме

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума