Подгряване на ключалките?!
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Подгряване на ключалките?!
колеги, за някои от вас това може би не е нещо ново, но сигурно има и такива които не знаят за тази екстра ...
снощи докато се рових из нета открих една книжка и в нея пишеше, че ако се задържи дръжката на шофьорската врата повдигната за повече от 5 секунди, когато колата е заключена се включва подгряване на ключалките. което е в продължение на около 40 сек. при което те би трябвало да станат топли и евентуално да се размразят. ( Тез германци сън не са спали за да го измислят
)
При наличието на централно, управлявано от дистанционното на алармата е малко излишна екстра, освен за багажника, където дори и да го отключиш ти трябва ключалката за да го отвориш.
аз пробвах при мен но не сработи
нека и други колеги да пробват и да споделят резултата, може би се е инсталирало опционално ?!
снощи докато се рових из нета открих една книжка и в нея пишеше, че ако се задържи дръжката на шофьорската врата повдигната за повече от 5 секунди, когато колата е заключена се включва подгряване на ключалките. което е в продължение на около 40 сек. при което те би трябвало да станат топли и евентуално да се размразят. ( Тез германци сън не са спали за да го измислят

При наличието на централно, управлявано от дистанционното на алармата е малко излишна екстра, освен за багажника, където дори и да го отключиш ти трябва ключалката за да го отвориш.
аз пробвах при мен но не сработи

нека и други колеги да пробват и да споделят резултата, може би се е инсталирало опционално ?!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
BMW5820iA написа:книжката беше за Е34 и нищо не пишеше - опция ли е или серийно ...
аз изхождам от факта, че предишната ми гола откъм екстри Е32-а го имаше както и настоящата

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Колега не само е опционално ами се казва Зимен пакет... Потгрява ключалките при задържане на ключа... На The_Gate и JIKO_RACER колите със сигурност го имат .... С тях говори...
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Леле вие ме убихте това не го знаех утре ще пробвам дали работи знам със сигорност че имам зимен пакет значи трябва да имам тази екстра.
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Има си го на Е34 зимния пакет .. подгрев на ключалки, пръскалки и т.н...
Особено полезно ми беше при снеговете и дъждовете най -вече .. 

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
колеги я кажете нещо повече за тая екстра ей сега примерно като не е много студено как да разбера имам ли я тая екстра , макар че централното и алармата са оригинални заводски 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
ИСКАМ МОДУЛА НА АЛАРМАТАА
тоя моя модул грам на работи и ми се иска ако някой колега има някоя дърта Е34-ка с аларма, преди 90-та година да пробвам модула при мен че вече ми се плаче

тоя моя модул грам на работи и ми се иска ако някой колега има някоя дърта Е34-ка с аларма, преди 90-та година да пробвам модула при мен че вече ми се плаче

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3