От къде идва НИК-а /username-а/ Ви?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 15 Яну 2009, 20:32

rado_rf написа:Такива теми са пускани не знам си колко пъти. Не може ли просто да си ги продължаваме, ми всеки път трябва да пишем едно и също :confused:

Казано с досада...
Да, видях сега, че е имало такива теми и преди... Всъщност, нормално, сигурно и аз след 5 години ще го напиша това на някой по-нов...
Има много нови хора, регистрирани в последните години, активни сега... А онази от 2004-а, която даде Богатия, е заключена, не може да се продължи...
А на който не му се пише, да не пише ;) Ако Модивете решат, да я катанцват ;)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Яну 2009, 20:33

Apassionata написа:
rado_rf написа:Такива теми са пускани не знам си колко пъти. Не може ли просто да си ги продължаваме, ми всеки път трябва да пишем едно и също :confused:

Казано с досада...
Да, видях сега, че е имало такива теми и преди... Всъщност, нормално, сигурно и аз след 5 години ще го напиша това на някой по-нов...
Има много нови хора, регистрирани в последните години, активни сега... А онази от 2004-а, която даде Богатия, е заключена, не може да се продължи...
Не съм Богат,не си ми чела поста,обиждам се :mhihi: :mhihi: (все едно на БСП да кажеш БкП) :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Яну 2009, 20:53

Още като бях помалко Мартинче и играехме куейк 2 бях със супер модрния ник taz@spider :mhihi:
ма един приятел не знаеше добре английски и ми каза спудер и взе, че му хареса и така почна да ми казва, от там целия квартал почнаха да ми казват така и вече нямах избор :mhihi:
а малко след това имаше и хора, които избщо не ми знаят истинското име (още има такива де), за всички сум спудер :D
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 15 Яну 2009, 20:55

Случайно закарах един приятел до дилър на TOYOTA да си избира кола....Той кола не си избра, но аз харесах едно AYGO и го купих 30 мин. по-късно....Така тръгна приказката, че съм бил Aygofan и съм чакал месеци да излезе модела...Истината е, че за първи път действах наистина емоционално... :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 15 Яну 2009, 21:01

Е от името ми :mhihi: Казвам се Виктория и нали нормално повечето хора ми казват Вики на галено, но...един специален за мен човек започна да ми вика Викси и обяснението му беше....за да се различавал от другите и така като ми казвал, да съм знаела, че е той :shock: :mhihi: И до ден днешен само той си ми вика така....редовно :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 15 Яну 2009, 21:02

Мойто пък идва от любимата ми марка за дрехи - John Richmond - но, понеже е много дълго та само Richmond. :mhihi:
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 15 Яну 2009, 21:04

Apassionata написа:

Казано с досада...

Тая тема от 2004-та не е единствена. Преди няколко месеца пак имаше такава. И, да, с досада го казвам. Вече започнахме да се изчерпваме откъм идеи, проблеми (те са все едни и същи), обиди, дискусии и т.н. Темите се повтарят и потретват по Н пъти. Тъпчем на едно място и бавно и полека форума затъпява. В началото ми беше интересно да разбера защо повдигачите тракат, защо пука в смукателния колектор, какво стана с Мартин и Кристина, но с течение на времето всичко започна да се повтаря до втръсване, не, да вгаждане. Досадно става всеки трети пост да е "виж с търсачката, има хиляди теми по твоя въпрос" и т.н.

Искаш ли да продължа или просто ще погледнеш подфорума "Стрийтрейсърс" ??? :winky:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 15 Яну 2009, 21:05

Ами хайде и аз да се разпиша само да не прозвучи като реклама .. Моят ник дойде от едно гадже ... Тя беше лудо влюбена в мен и един ден когато ме попита нещо аз се обърнах към нея и я погледнах мило в очите ,а тя само възкликна и каза ''леле, имаш страшни очи -сини като морските дълбини ''....И оттам дойде и това синеок_ пич _ :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 15 Яну 2009, 21:18

Моя nick идва от опел срещите.Преди време като ходих на опел срещите ми го измислиха някои видни опел user-и :mhihi: :mhihi: Брат ми беше регистриран в опел форума,но не и аз и от там винаги ми казваха брат му :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 15 Яну 2009, 21:18

И в предната тема съм писъл,ще напиша и тук :mhihi:
Ника ми е фамилията на главния герой от любим филм ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 15 Яну 2009, 21:21

от любовта ми към питбулите! :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 15 Яну 2009, 21:22

ето от това парче :) много любимо :)

http://www.youtube.com/watch?v=CubvWJfG4Gw
Последна промяна Burningparis на 15 Яну 2009, 21:33, променена общо 1 път

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 15 Яну 2009, 21:33

((:BuKcu:)) написа:И до ден днешен само той си ми вика така....редовно :mhihi:

Аз мисля, че не е само той - целия форум ти казва така вече ;)

Моето someone дойде от това, че си забравих първия ник, с който се регнах (май беше нещо от типа на е36_318is). Беше ми скапан климатика на колата и докато ровех в нета да търся варианти, попаднах на форума и пуснах една тема в раздел е36. Както се сещате това далеч не беше първата тема по този въпрос...та другите потребители ме натириха, а модовете ми затриха темата, аз пък на свой ред се обидих от негостоприемното посрещане и си казах "Ай, ше ви пиша във форума, да ви ....":) и горе долу за година забравих за форума. След това пак случайно попаднах във форума и исках да напиша някакво мнение обаче не си спомнях какъв ми е ника. Та реших да си регна someone (в смисъл на "някой си там") като временен, пък после да се сещам, че да не си забравя мнението преди да съм го написал. И така си остана someone.

Та така...и досега се чудя какъв ми беше първия ник във форума...Ако някой от админите може да ми каже кой е ника регистриран през 2005 год. от IP 193. 68. 23. 166, ще съм му благодарен - не че ще го ползвам, ама ми е интересно да видя каква глупост съм измислил тогава :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 15 Яну 2009, 21:33

P1tbuL написа:от любовта ми към питбулите! :)

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 15 Яну 2009, 21:38

Return to Castle Wolfenstein ;) ... и пак от доброто старо време в mIRCата :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата