Близнаците BMW M X5 и M X6 хванати в крачка.
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMWPerformance
- кандидат ентусиаст
-
BMW готви турбо версия на Х5 М?
Продължават спекулациите, че е възможна появата на SUV модел произведен от спортното подразделение на BMW „М” с турбодвигател.
След предлагани редица години концепции на двигатели с бързи обороти, сега новите модели на дивизия „М” могат да получат и осемцилиндров турбодвигател.
Според информация от Auto Bild, много е вероятно BMW X5 M, или BMW X6 M да получат от M GmbH най-мощният сериен двигател произвеждан някога от Баварската фирма.
Това означава, че с помощта на нова турбина, атмосферният двигател с осем цилиндъра, който сега предлага 373 kW. при 7 750 об/мин и има максимален въртящ момент от 520 Nm при 6100 об/мин, би могъл да повиши мощността си до над 400 kW.
Най-новите шпионски снимки показват предполагаемият BMW X5 M турбо в последна фаза на тестове с минимална маскировка. Виждат се промените в областта на броните, уголемените арки на калниците и по-големите отвори за въздух.
Продължават спекулациите, че е възможна появата на SUV модел произведен от спортното подразделение на BMW „М” с турбодвигател.
След предлагани редица години концепции на двигатели с бързи обороти, сега новите модели на дивизия „М” могат да получат и осемцилиндров турбодвигател.
Според информация от Auto Bild, много е вероятно BMW X5 M, или BMW X6 M да получат от M GmbH най-мощният сериен двигател произвеждан някога от Баварската фирма.
Това означава, че с помощта на нова турбина, атмосферният двигател с осем цилиндъра, който сега предлага 373 kW. при 7 750 об/мин и има максимален въртящ момент от 520 Nm при 6100 об/мин, би могъл да повиши мощността си до над 400 kW.
Най-новите шпионски снимки показват предполагаемият BMW X5 M турбо в последна фаза на тестове с минимална маскировка. Виждат се промените в областта на броните, уголемените арки на калниците и по-големите отвори за въздух.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Малко по детайлни снимки на новото БМВ Х5 М
Източник: http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=201373

Източник: http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=201373
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
За Х6 има някакъв смислъл от М версия , макар и малък , но при Х5
Той и 4,8и и сега си е за никъде и от какъв зор го пуснах не знам - стария Х5 4,8ис беше по-бърз . Дано това за Х5М да са слухове и тествания модел да е Х5 50и , който да заместия 4,8и , пък Порше , нека да си правят 600 коня офроудъри.

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
Ето последните снимки на бъдещият X5 M по време на зимни тестове в някоя от скандинавските страни:
Лично на мен цвета многоо ми харесва - Le Mans Blue
Източник : http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=231115

Лично на мен цвета многоо ми харесва - Le Mans Blue

Източник : http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=231115
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Oyama написа:Аз пък мисля че точно х5 М трябва да има, а вече тва х6 ... не знам дали някога ше му разбера смисълапа и ми е грозно.
x2, тряа да си много тъп да си го купиш тоя варел, честно

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3