Проблем с хидравликата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Проблем с хидравликата

Мнение от Sharpshooter » 13 Яну 2009, 17:29

Проблема ми е следния докато въртях колата на един полигон изгасна пробвах да я запаля 2-3 пъти и нестана.Накрая запали и се оказа че волана се върти много трудно.Погледнах има масло в казанчето даже грам не е спаднало и ремъка на помпата е здрав.Въпроса ми е следния хидравлична помпа или рейка?И ако е помпата трябва ли да свалям радиатори перки за да сваля ремъка и самата помпа(даже цена ме интересува за нова и втора ръка).Става дума за м50б20.Мерси предварително :)
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320

Мнение от belial » 13 Яну 2009, 22:42

аз имам абсолютно същия проблем, така става като навиваш волана до край, което направих и аз де :mhihi: 100% съм сигурен, че е хидравличната помпа. втора употреба е в рамките на 100-150лв., но най-добре е да я свалия предварително или да качиш колата на канал и да видиш номера на помпата, че за този двигател има сигурно 3 вида помпи. аз така взех една и не стана, и сега си виси помпата в нас.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%F7%ED%E0 ето да я видиш мойта каква е и ако искаш мога да ти дам да я пробваш дали става, ако ли не ми я връщаш ;) иначе за монтирането мога да ти помогна, че вече знам как се сменява

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от ABAHTA » 14 Яну 2009, 13:10

Същия пробелм го имам и аз след опитите ми за въртене на моята кола. След като се въртях започна нешо да мирише и като отворих капака на двигателя видях че има масло по целия двигател. КОгато погледанах от доло видях че тече оказа се СЕМЕРИНГ на Хидравличната помпа. НО засега майстора ми само я е свалил колко пари ще ми вземе още не е казал....

Назад към E36