Не иска да запали ...
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Е да се похваляи аз тогава!две сутрини на -14 палеше мно тромаво даже едната сутрин посъборих и акомулатора,щот бая пъти подгрявах и въртях та-викам си аидеееее и моя тдс си заминава!Ама на работа се ебавам с колегите с дизели и викам как ве тдс-а докът ми помирише парфюма и е подгрял и пали1и ве4ерта на -12 почвам да подгрявам да паля-не!пак подгрявам и въртя-пак не!ААА!колегите ест почнаха базици-викам тои акомулатора е слаб и те мирясаха!и на др ден поглеждам и от 6 свещи само две работят и пак запалих както и ве4ерта на работа!и викам"ЕЕЕЕи пустиняци кога и ваще мърши запалят на по една подгр свещ тогава плюйте тдс-а"сега са сменени свещите и пали кат момиченце новичко!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ivan.-e има няколко вида подгревни свещи. Iskra подгряват от 8 до 11 секунди фабрично (еднонамотъчни свещи са), а и на наще коли на 12-сек мисля изгасваше лампичката и още 5 или 7 сек продължават да греят (релето ги държи). Има и двунамотъчни свещи, които са супер-бързо погревни 3-4 сек. Прочети в нета има доста инфо за свещите.
Мойта кола си пали вече при всякакви температури без да се замисля грам.
Поздрави
Мойта кола си пали вече при всякакви температури без да се замисля грам.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
piNky написа:При -10 запали от раз![]()

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2