Снежна сбирка Е34/Е32
Модератор: Технически модератори
- yuliancho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er E38 740iA 4,4l., '99, 286h.p.
- Мечтае да кара: M5 400h.p.+ / 500 h.p.+
- Детайли за колата: V8, S EDC, ASC, TV/Navi 4:9, 17" 245/55/17...много хубави неща...
ако не стане всенародно, може да си остане и локално, аз предлагам 24-ти Събота Боровец
Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертвуване[album][/album]
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Колеги, сбирката в Габрово да я оставим за Юни/Юли месец, защото като гледам там в тази местност ще стане уникално барбекю
Нека да се видим някъде за 1 ден, да покараме заедно 50-км в колона и после да налазим някоя локална кръчма с тънки цени и вкусна кухня. Ще се видим кой как е и така.
Поздрави.

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Да прав си по добре нещо по скромно че една финансова криза ме е налазила.Zubcho написа:Колеги, сбирката в Габрово да я оставим за Юни/Юли месец, защото като гледам там в тази местност ще стане уникално барбекюНека да се видим някъде за 1 ден, да покараме заедно 50-км в колона и после да налазим някоя локална кръчма с тънки цени и вкусна кухня. Ще се видим кой как е и така.
Поздрави.

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Еми тогава да е някъде в цивилизацията, а не по баирите и проходите, че там е малко...
А лятото ще се заровим надълбоко из сенките 

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Zubcho написа:Колеги, сбирката в Габрово да я оставим за Юни/Юли месец, защото като гледам там в тази местност ще стане уникално барбекюНека да се видим някъде за 1 ден, да покараме заедно 50-км в колона и после да налазим някоя локална кръчма с тънки цени и вкусна кухня. Ще се видим кой как е и така.
Поздрави.
+1, "Узана" е супер за май или юни месец

- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
Това лято имаше един събор Узана и бяхме там с няколко приятелчета на палатка. Та ако се уцели време е много хубави и топло и през ноща.
Първата вечер само имаше вятър и дъжд, но втория ден времето беше прекрасно!
Дори мога да помогна с нещо в организацията, да препоръчам някоя друга поляна или хотел.

Първата вечер само имаше вятър и дъжд, но втория ден времето беше прекрасно!

Дори мога да помогна с нещо в организацията, да препоръчам някоя друга поляна или хотел.

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Давайте направо да мислиме за ІІІ-та национална сбирка на Е34 през лятото на Узана. В центъра на страната е и няма да се мрънка (много)
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз съм ходил на Узана на тиймбилдинг...Страшно си изкарахме... Бяхме на един хотел незнам как се казваше ...Ама беше най-горе някъде... Играхме пейнтбол и такива работи беше жестоко... И аз много се кефя на Узана и имам супер спомени от там... Ще е яко да си направим едно събиране там... А и е точно центъра на БГ...Ако вече някой мрънка защо там че е далече ще бъде смешно...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и да нямам Е34ка дотогава-пак ще дойда ако трее с ТДИтоVlados написа:Давайте направо да мислиме за ІІІ-та национална сбирка на Е34 през лятото на Узана. В центъра на страната е и няма да се мрънка (много)

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Предложение
Ако ще е локална Боровец според мене е добре
пък и знам една кръчмичка готвят хубаво и е на народни цени малко преди Боровец се пада у лево на 500м от пътя -то си е направо хижичка и може и за спане става и има и паркингче отпред за около 15 хавтомобила. Аз се познавам с жената мога да отскоча тая седмица да резервирам цялото ресторантче. Леглото доколкото си спомням беше 15-20 лв ама тва за нова година сега мисля ще е по-евтино пък и пътя за Боровец става за каране.....
Аз така ги виждам нещата
който препие има стаички 

Аз така ги виждам нещата