проблем е46 320д 136к
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- milen4o_9305
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ребро
- Мечтае да кара: М3 touring
проблем е46 320д 136к
колеги тая кола ме побьрка и никой не разбра от кво пуши тая бричка,студена топла тя си пуши бяло и мирише на сурова нафта като се движи всичко изчезва като я оставя на място на тихи пак почва след 5 мин нито надува нито тресе нито мощност губи
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Пробвай да излолираш АГР-то(писано е тук във форума как става), или откачи буксата на дебитомера и виж дали ще прави така. Ако всичко изчезне си за Дебитомер(и това е писано по форума). А дебитомера не излиза като грешка при диагностика.
- milen4o_9305
- младши ентусиаст
-
ок ама дебитомера е чисто нов и е преинсталиран в дару и проблема е само на тихи като по работи все едно вкл нагнетател и тогава почва независимо топла или студена
- milennyc
-
-
milen4o_9305 написа:ок ама дебитомера е чисто нов и е преинсталиран в дару и проблема е само на тихи като по работи все едно вкл нагнетател и тогава почва независимо топла или студена
Пробвай както ти казах, и при мене беше така. Изолирах АГР-то и сега няма следа от пушека. Аз даже и ремонт на ГНП-то, Дебитомер почистих АГР-то и така 1-2 седмици и непушеше и после пак започна. Изолирах АГР-то и сега сичко е ОК.
- milennyc
-
-
kasabov написа:и аз имам такъв проблем, но изолирането на агра първо не трябва да е така и второ, пак си пуши, но по-малко, значи има друга причина. Сега мисля да ходя да ми гледат дюзите.
Възможно е колега, но при мен спря тотално да пуши, а ти знаеш мн добре че проблема на всяка кола е различен. А това което аз казах не му коства нищо да го пробва. Ако не се оправи продалжава по стълбата с препядствия

- milen4o_9305
- младши ентусиаст
-

- milennyc
-
-
Нормално е да пуши малко. Радвам се че съм ти помогнал. И при мене пуши 1 мин и край. Но това е проблем с дебитомера.
8 мнения
• Страница 1 от 1