отново проблеми с парното 318 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
отново проблеми с парното 318 тдс
колата има парно само над 2000 об.
маркуча към радиатора става твърд , но само като карам над тези обороти.Възможно лие да е от гарнитура на главата, капачка на разширитекни казанче или.......
Не загрява , винаги стрелката държи 12, маслото е добре , на газов анализ отрицателни стойности.
Дайте съвет колеги.
маркуча към радиатора става твърд , но само като карам над тези обороти.Възможно лие да е от гарнитура на главата, капачка на разширитекни казанче или.......
Не загрява , винаги стрелката държи 12, маслото е добре , на газов анализ отрицателни стойности.
Дайте съвет колеги.
Последна промяна kiko4 на 12 Яну 2009, 18:35, променена общо 1 път
- veseko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
колега провери си антифриза дали е на нивото което трябва , и при мен се появи това явление и се оказа че антифриза ми е под нивото на минимума , налях до максимума и всичко се нормализира, при мен поне стана така 

za
до средата на казанчето ми е колко още са доливам сега ми кааха , че е запушено радиаторче и трябва да се сменяло с ново..
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
По скоро позадръстени клапани на маркучите за парното
.
И си оправи заглавието на темата ,то трябва да подсказва съдържанието и!
Освен това напоследък има доста теми относно парното на Е36 ,попрегледай ги ,може да откриеш своя отговор

И си оправи заглавието на темата ,то трябва да подсказва съдържанието и!
Освен това напоследък има доста теми относно парното на Е36 ,попрегледай ги ,може да откриеш своя отговор

- veseko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
за
ако е запушено радияторчето на парното възможно лие да се почисти или ново трябва да се взема. Един колега каза че е по добре ново защото старото се затлачвало и неможело да се отпуши
6 мнения
• Страница 1 от 1