ИМАМ УЖАСЯВАЩ ЗВУК Е-36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
ИМАМ УЖАСЯВАЩ ЗВУК Е-36
ИМАМ Е-36 КУПЕ ВАНОС,АВТОМАТ.....ХУБАВА МИ Е КОЛИЦАТА,ПАДАМ СИ МИЖИВУНИН ))) И ПОСТОЯННО СМЕНЯМ НАРЕД КВОТО СЕ ОБАДИ...ДАТ4ИЦИ,РАДИАТОРИ ЗА КЛИМАТИКА,ВОДНИ ПОМПИ И Т.Н.НО, СЕГА МИ СЕ ПОЯВИ НЕКВО ВИЕНЕ,ИЛИ СВИРЕНЕ.КАТО ОТ РЕМАК,НО ПО-СКОРО НА МЕТАЛЕН ЗВУК,НЗ И АЗ КАК ДА ГО ОПИ6АИ Е ПРИ ОПРЕДЕЛЕНА СКОРОСТ,НЕ ПОСТОЯННО.ДАНО НЯКОИ Е ИМАЛ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ ЗА ПОМОЩ,4Е ВЕ4Е НЗ,МНОГО МИ Е ХУБАВА КОЛАТА И НЕ МИ СЕ РАЗДЕЛЯ С НЕЯ,НО ВЕ4Е ИЗДАХВАМ ПСИХИ4ЕСКИ
))А И ТУКА В СМОЛЯН НЕ СА МНОГО В 4АС МАИСТОРИТЕ.АКО НЯКОИ СПОДЕЛИ 6ТЕ САМ БЛАГОДАРЕН.ЛЕКА ВЕ4ЕР НА ВСИ4КИ КОЛЕГИ...
))А И ТУКА В СМОЛЯН НЕ СА МНОГО В 4АС МАИСТОРИТЕ.АКО НЯКОИ СПОДЕЛИ 6ТЕ САМ БЛАГОДАРЕН.ЛЕКА ВЕ4ЕР НА ВСИ4КИ КОЛЕГИ...
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Бате те модовете ще ти го кажат: опраи си заглавието!
А за виенето може да ануса нещо. От къде точно се чува това виене от двигателя или..... Поясни за да можем да ти даден смислен отговор, щото сега ше хвалим боба и квото покаже такова. Даи малко повече инфо от къде се чува тва виене.....
А за виенето може да ануса нещо. От къде точно се чува това виене от двигателя или..... Поясни за да можем да ти даден смислен отговор, щото сега ше хвалим боба и квото покаже такова. Даи малко повече инфо от къде се чува тва виене.....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ще те помоля първо да си оправиш заглавието с някакво по-смислено... тва не е филм на ужасите.... после писането с Главни букви е нежелателно! Не го прави повече..
П.С. ... няма да е лошо да се научиш да пишеш правилно.... тва като препоръка само.
П.С. ... няма да е лошо да се научиш да пишеш правилно.... тва като препоръка само.
e-36
Оправих проблема.хидравлика е било....извинявам се,ако някой сам раздразнил с заглавието си колеги,но това тука да не е изпит по литература литература ?!?!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: e-36
BLIZZARD написа:Оправих проблема.хидравлика е било....извинявам се,ако някой сам раздразнил с заглавието си колеги,но това тука да не е изпит по литература литература ?!?!
Не е изпит по литература,но тъй като всички ние четем ,си длъжен да се отнасяш с уважение към това и трябва да пишеш четливо и правилно ,за да е по лесно и по прегледно за четене

В края на краищата ,ако на родния си език не се стараеме да пишеме правилно ,какво остава за другите

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
8 мнения
• Страница 1 от 1