Прекъсва на бензин (има газова уредба)
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Прекъсва на бензин (има газова уредба)
Здравейте колеги,имам следния проблем.Не работи равномерно на празен ход.При подаване на газ,глъхне до към 2000-2200 оборота.След това поема много добре.Обаче на място като натисна газта и държа около 3500 пак усещам,че неработи правилно.Колата е автомат и докато влезе в обороти много заглъхва.Свещите и филтрите са нови.Само да добавя,че лолите в долната част са поначупени.
Не дава никакви грешки.Мотора е 2,5 литра с ванос.
Моля,споделете какъв може да е проблема или къде могат да я погледнат.И още нещо,автомата ми блокира само на зимен режим и ми изписа Getribprogramm.Неможеше да да вдигне повече от 2000 оборота.После се оправи и от тогава няма проблем.
Не дава никакви грешки.Мотора е 2,5 литра с ванос.
Моля,споделете какъв може да е проблема или къде могат да я погледнат.И още нещо,автомата ми блокира само на зимен режим и ми изписа Getribprogramm.Неможеше да да вдигне повече от 2000 оборота.После се оправи и от тогава няма проблем.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
И най-вече провери дали при свещите и лулите имаш масло... Ако имаш смени гарнитурата на капака на главата... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Иначе ще бастисаш и новите лули ...
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
6 мнения
• Страница 1 от 1