Забива компакт!!!!316
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- SuperMoto_vt
- кандидат ентусиаст
-
Забива компакт!!!!316
Здравеите, колеги вчера ми се наложи да излезна извън града и останових ,че на над 3000-3500 забива и неиска да се изфорсира все едно че съм закачил 3 ремаркета .Днес ходих на диагностика и ми казаха ламбда сонда но реших първо да си сменя горивния(бензиновия)филтър и всичко се оправи почнА да си върви както преди и няма вече никъкви проблеми не мени обороти незабива и гори към 10градско карам я със 100октана бензин само. Какво ще ме посъветвате да ида на друг маистор или да зема нова ламбда сонда.Как мога да разбера дали е за смяна сондата или ще си дам парите на вятара. Всяко ваше мнение ще ми е от полза БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
- Zlobil
- младши ентусиаст
-
Re: Забива компакт!!!!316
Като за начало е добре първо да е качиш на канал и ти лично да си огредаш дабелите на ламбдата (може да са се протрили или скъсали).
Ако все пак кабелите са добре, отиди на някое реномирано място да ти направят диагностика.
П.С. то това с тия сонди вече почва да ме дразни много. още преди да са ти погледнали колата и почват да те тварят.
Ако все пак кабелите са добре, отиди на някое реномирано място да ти направят диагностика.
П.С. то това с тия сонди вече почва да ме дразни много. още преди да са ти погледнали колата и почват да те тварят.
- SuperMoto_vt
- кандидат ентусиаст
-
Колега, като си сменях филтъра гледах и сондата кабелите за здрави и даже я вадих от буксата сичко е наред а обичам колата да иззрядна и сега много ме гложди!!
- Zlobil
- младши ентусиаст
-
SuperMoto_vt написа:Колега, като си сменях филтъра гледах и сондата кабелите за здрави и даже я вадих от буксата сичко е наред а обичам колата да иззрядна и сега много ме гложди!!
Еми колега за диагностиката ти казах...
Просто се опитах да ти намекна, че не трябва много да им се вярва. Отиди на диагностика на някое друго место и така.
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Щом проблема е решен не се занимавай с тая ламбда сонда
Това са ти го казали колкото да отбият номера 

- asentchernaev
- кандидат ентусиаст
-
не е ламбда
Колега, със същия компакт съм и когато ламбдата ми замина, нищо такова не се случваше, а можех да си я изфорсирам до 5 и нещо, но дигна разхода от 10 на 14 и отзад пушеше по малко, и ауспуха беше станал черен и отвън. Като я смених и изчисти.
Съвет - ако случайно сменяш ламбда, купувай каквато трябва (не универсална, още ми седи в багажника чисто нова такава), понеже аз от тарикатлък сменях два пъти
Съвет - ако случайно сменяш ламбда, купувай каквато трябва (не универсална, още ми седи в багажника чисто нова такава), понеже аз от тарикатлък сменях два пъти

9 мнения
• Страница 1 от 1