Измина една година
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Дайте да се комбинираме и да се видим и с "Майни" и тихичко да посетим манастир - всеки има за какво да се помоли.
Ати
Ати
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Момчета айде малко по-сериозно да подходим към темата
Ати според мен чак до бачково е малко далече ( над 200км.) и аз лично няма да мога да отида до там, затова и предложих Рилския манастир (няма и 100км.). Ако няма други желаещи аз, Газззар, Сашо и Цанков отиваме, определено имаме за какво да запалим свещичка и да се помолим 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
-
Аз всъщност написах "някой" манастир с идеята да е някъде по средата и да се видим двете групи и едно добро да направим, иначе и на нас ни е далеч бачковския, на тях пък рилския - щеше ми се да го комбинираме, ако можем.
Ати
Ати
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Мога ли да помоля някой ако има свободно място в колата си да ме качи, защото честно да си призная този проклет месец въобще не искам да карам.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Евентуално ако си вземеш изпитите и вашите те пуснат
Шегувам се разбира се, искам да знам дали е сигурно, по принцип мога да дойда и с моята кола, но..... абе не искам да карам

Шегувам се разбира се, искам да знам дали е сигурно, по принцип мога да дойда и с моята кола, но..... абе не искам да карам

- ati
-
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2