за стълбовете, БМВтата и падащите светофари
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Взимаш всичко присърце. Благодаря ти!!! Само добри чувства имам към Цанков и теб. Най-вече заради прокълнатото място" (кръстовище). Преде много години Т. Александров се казваше "Андрей Жданов" - мръсен руски евреин. При валутното е разрешено т.нар. "възлагателно писмо" - тоест ремонт във фирмен автосервиз. Там всички знаят, че частите ще са оргинални, но ремонта никакъв. Действително в Тандер взимат "по-наточени" автомобили, но ако оценката е над 7000 кинта няма проблем и за останалите. Дано съм "в час"

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Може и аз да бъркам, но мисля, че под 10 000 лева застрахователна стойност не може да се прави валутна застраховка, също както под 2 000 не можеш да ползваш безплатна пътна помощ
Така, че, ако колата е под 10 000 лева се прави в ТАНДЕР както могат или се изплащат щетите по експертна оценка(по каталог), което не е много правилно (защото реално не може да се възтанови с парите, които ще ти дадат)
Такава е практиката при по-евтините коли, поне аз до колкото съм запознат.
Абе земете и счупете още 2-3 стъкла да не искат да я оправят, ми да я пишат ТОТАЛ
Така, че, ако колата е под 10 000 лева се прави в ТАНДЕР както могат или се изплащат щетите по експертна оценка(по каталог), което не е много правилно (защото реално не може да се възтанови с парите, които ще ти дадат)
Такава е практиката при по-евтините коли, поне аз до колкото съм запознат.
Абе земете и счупете още 2-3 стъкла да не искат да я оправят, ми да я пишат ТОТАЛ

No bling at the Ring
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Фидел Кастро написа:.......... Преде много години Т. Александров се казваше "Андрей Жданов" .........
Малко си в грешка приятелю. "Жданов" е "Пиротска". Но си прав, отдавна беше, някой още са били в ОДЗ 15.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
The Boss точно до въпросното фатално кръстовище си беше "Жданов", а действително към центъра е променено трасето. Иначе пиротска се вижда как си продължава от него, макар че там е "затапена".
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Цанков, много ми е мъчно.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
BadAngel написа:BadAngel, това в кой сервиз се прави имаш право да казваш, само ако колата е със застрахователна стойност над 10 000 лева и е с валутна застраховка (струва ми се, че това бмв е под 10 000 застрахователна стойност, така, че няма как да е било валутна застраховка и единствения начин да се оправя е в ТАНДЕР или другия вариянт е да се вътриш малко от себе си и да се прави в друг сервиз)
Грешиш, при застрахователна стойност над 7000 лв имаш право да избираш къде да ти я правят или да ти я плащат и не е необходимо да бъде валутна застраховката

Колкото до Тендер надали ще я прави там, по скоро в Сион, ако въобще я прави.
May the BMW force be with you!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Малко късно се включвам, но исках да напиша това на спокойствие.
Та сряда е, мотаем се с г-н Рибарски (старите фенове знаят защо
) по улиците на София, когато малко след Арена погледа ми попада върху едно доста приятно за окото е36, спряно под улична лампа по средата на нищото. Усъмних се и не след дълго видях и причината - една кола се губеше в нещо като гора от храсталаци, до нея още една е36 - въпреки че така и така се канехме да спрем след като видях и сивото купе ми светна и се молех дано всички да са живи и здрави.
С голямо облекчение видях, че Цанков подскача ухилен до уши около размазаната си кола. Нямаше време и не беше удодбно да питам какво точно е станало, но след като разбрах, че и линейка е имало.....абе не ви трябва да знаете какво мина през акъла.
Та...имахме едно е36, откъснало светофар от среден размер на 4 метра от стъблото му, като част от осветителните тела бяха паднали и на покрива. Колата, освен че лежеше върху светофара, се беше вкопала в тревата, гумите отказваха да се въртят, а както по-късно разбрахме двигателя, влизайки от удара на вътре е деформирал скоростна кутия, кардан, та чак е избушил диференциала от задния мост - как успяхме да помръднем колата и до ден днешен ми е загадка, макар да не бяхме малко хора (тук е мястото да отправя едно голямо благодаря на момчето с Опел-баничарката, което слезе и ни помогна, както и собственика на едно Ауди - едва ли четат форума, но въпреки това - момчета, благодарим Ви за човечността
)
На тласъци, вързана отзад с едно въже за по-удобно теглене някак я свалихме от тротоара и сега дойде трудната част - тон и половина желязо трябваше да бъде довлачен през 6 лентов път до охраняем паркинг. Енджи сподели около литър моторно масло, което изляхме под така или иначе неподвижните гуми (които пък на края на етапа взеха, че се развъртяха) и с неговата мадама като впряг и останалите като бутачи тръгнахме. Аз се заех да спирам движението по булеварда - не знаете колко отзивчиви шофьори имаше - веднага спираха и пускаха аварийни - никой не се е правил на мъж да минава, нито са свиркали - евала още веднъж
И в този момент - праааас - въжето не издържа.
Махнах за благодарност и пуснах отново движението.
Втори опит. Пак спряхме движението, пак леко газ и пак - прааас.
Вече се бяхме обезкуражили, а и въжето прогресивно свършваше.
Трети и последен възможен опит се оказа повече от успешен - на веднъж минахме цялото разтояние до паркинга, а там вече беше лесно.
В цялата тази ситуация Цанков за мен се държа много като мъж - да слезеш от смазана кола като тази и да имаш силите да се усмихваш - за мен това говори за голямо присъствие на духа.
Всички са добре (и приятелката на Цанков, която е била в колата с него), което е най-важно, ламарини на нас както знаем винаги не ни достигат или както казва Явор - сефте
Бъдете здрави и (се) пазете (от) другите.
Ати
Та сряда е, мотаем се с г-н Рибарски (старите фенове знаят защо

С голямо облекчение видях, че Цанков подскача ухилен до уши около размазаната си кола. Нямаше време и не беше удодбно да питам какво точно е станало, но след като разбрах, че и линейка е имало.....абе не ви трябва да знаете какво мина през акъла.
Та...имахме едно е36, откъснало светофар от среден размер на 4 метра от стъблото му, като част от осветителните тела бяха паднали и на покрива. Колата, освен че лежеше върху светофара, се беше вкопала в тревата, гумите отказваха да се въртят, а както по-късно разбрахме двигателя, влизайки от удара на вътре е деформирал скоростна кутия, кардан, та чак е избушил диференциала от задния мост - как успяхме да помръднем колата и до ден днешен ми е загадка, макар да не бяхме малко хора (тук е мястото да отправя едно голямо благодаря на момчето с Опел-баничарката, което слезе и ни помогна, както и собственика на едно Ауди - едва ли четат форума, но въпреки това - момчета, благодарим Ви за човечността

На тласъци, вързана отзад с едно въже за по-удобно теглене някак я свалихме от тротоара и сега дойде трудната част - тон и половина желязо трябваше да бъде довлачен през 6 лентов път до охраняем паркинг. Енджи сподели около литър моторно масло, което изляхме под така или иначе неподвижните гуми (които пък на края на етапа взеха, че се развъртяха) и с неговата мадама като впряг и останалите като бутачи тръгнахме. Аз се заех да спирам движението по булеварда - не знаете колко отзивчиви шофьори имаше - веднага спираха и пускаха аварийни - никой не се е правил на мъж да минава, нито са свиркали - евала още веднъж

И в този момент - праааас - въжето не издържа.
Махнах за благодарност и пуснах отново движението.
Втори опит. Пак спряхме движението, пак леко газ и пак - прааас.
Вече се бяхме обезкуражили, а и въжето прогресивно свършваше.
Трети и последен възможен опит се оказа повече от успешен - на веднъж минахме цялото разтояние до паркинга, а там вече беше лесно.
В цялата тази ситуация Цанков за мен се държа много като мъж - да слезеш от смазана кола като тази и да имаш силите да се усмихваш - за мен това говори за голямо присъствие на духа.
Всички са добре (и приятелката на Цанков, която е била в колата с него), което е най-важно, ламарини на нас както знаем винаги не ни достигат или както казва Явор - сефте

Бъдете здрави и (се) пазете (от) другите.
Ати
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Е деба пак се натъжих за Цанков
а тоя е такъв идиот и се е хилил бахти келеша 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Цанков, момче, жив и здрав да си брат сега знам че имаш синини и те боли на секви места, ама се лекувай няколко дена активно с гроздомицин - смей се забавлявай се, пък после ще му мислиш. Оттук нататък с тая кола без да искам да съм лош пророк ... само ядове те чакат, така че да и правят 2-3 огледа и я ушивай някъде, а на пазара БМВ-та колкото щеш хубави лоши всякви...
Не искам да ви развалям настроението, но без познати в БулИнс тая кола едва ли ще мине 80-те процента, които са необходими за тотал...
Ама с Явор ще я стегнете и после на пазара нов внос - перфектно състояние
Не искам да ви развалям настроението, но без познати в БулИнс тая кола едва ли ще мине 80-те процента, които са необходими за тотал...
Ама с Явор ще я стегнете и после на пазара нов внос - перфектно състояние

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
наистина много кофти случка, но най-важното е че всички са добре
на мен преди малко повече от година от паркинга на арена-та ми откраднаха колата
Фидел Кастро написа:За мен това е прокълнато място!![]()
![]()
В Чайка имаше изнасилвания, за циганите не ми се говори. На това кръстовище, откакто направиха Т.Александров виждам няколко тежки катастрофи.
на мен преди малко повече от година от паркинга на арена-та ми откраднаха колата

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
евала момчета.Май само в София се държите заедно и си помагате.Тука никой не ебава да ебава!!!и главата да си строшиш само сеираджии ще има.
Наистина съм учуден, колко задружни сте. Евала! Вчера вечерта, близо до Ена-та в кв. Свобода, ваш колега се беше завъртял с БМВ-то си, и до него бяха кацнали още 2 да помагат. В интерес на истината, първо видях групичка злобни БМВ-та, и чак тогава видях, че едното го е закъсало. Дано всички са живи и здрави!
Дай Боже винаги да се държите един за друг!
Дай Боже винаги да се държите един за друг!
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4