и моята не пали при минусови температури

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 08 Яну 2009, 14:19

Абе от акомулатора е 99%!Отвори и виж,някоя клетка е суха или има хлабава връзка някъде.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 08 Яну 2009, 14:27

Вземи един акомулатор от някой комшия, виж дали ще запали, ако не тогава търси проблема другаде. Нищо че е нов акомулатора, може да е и заминал.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Яну 2009, 14:29

Escape написа:
vld написа:
vladi_a_i написа:Може би втулки на стартера (при топло се разширяват а при студено се свиват),и затова ротора не може да завърти и дава на късо

:yes:
Toва е отговора в случая ;)
Свали стартера да му направят профилактика и си готов ;)

Остава само един въпрос с повишена трудност: как да я запаля тогава в студеното, че поне да мога да я закарам на сервиз. Ако седя да чакам да се затопли времето мога да си чакам до март месец.

С бутане не става, че в уличката до нас не е разчиствана никога и сега е 20 см киша а отдолу лед.

При повреда в стартера няма друг начин освен с бутане или дърпане ;) Тя ако е читава колата и трябва един метър да превъртят гумите ;)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E 36
Мечтае да кара: само БМВ

Мнение от Вальо 60 » 11 Яну 2009, 20:20

колега като я направиш пиши какво е излязло.аз съм ял попарата на гадно масло и затова ти писах.да не стане да правиш излишни разходи.успех
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО МОЩНА КОЛА КАРАШ,А ВАЖНО Е ДА КАРАШ С УМ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ОСТАНАЛИТЕИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 11 Яну 2009, 20:28

Вальо 60 написа:колега като я направиш пиши какво е излязло.аз съм ял попарата на гадно масло и затова ти писах.да не стане да правиш излишни разходи.успех

В момента е в сервиза - оставих я на майстора и утре трябва да е готова. Ще пиша по подробно какъв е бил проблема като я зема

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 15 Яну 2009, 18:12

Вальо 60 написа:колега като я направиш пиши какво е излязло.аз съм ял попарата на гадно масло и затова ти писах.да не стане да правиш излишни разходи.успех

четки на срартера се оказаха - нещо били поизносени и затова е правила този проблем да не пали секи път

Предишна

Назад към E36