Проблем с раотана на задния прозорец

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valeri » 07 Яну 2009, 19:19

Влизаш в първия магазин за автоаксесоари и си вземаш лака /в малко шишенце е/сребърен на цвят с една малка четцица и струва 16лв и го слагаш и забравяраш и пиеш една ракия време и работи- при мен вече 2 месеца,а ако го няма при теб кажи ще ти купя утре и ще ти пратя.Поздрави :D ,а трябва да ти пратя и комплекта за помпата а телефона ми е 0889001035 и е 24е часа на разположение,а имам и хубава кайсиева................................ИЗКУШИХ ЛИ ТЕ?????????След 10 ти идвам до Пловдив.Дай да се видим и ще я оправим!А ще изпием и ракията..............

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 07 Яну 2009, 20:09

1.Влизаш в първия магазин за червила и лакове и купуваш безцветен лак за нокти!!!!!
2.После хващаш пилЪ и си правиш финни стружки от някакъв електро проводим метал (мед,стомана).
3.Сипваш стружките в лака и лашкаш докато се получи хомогенна смес.
4.Мажеш прекъснатото с лака.
5. Черпиш ме кафе или безалкохолно като се видим на следващата сбирка и не даваш 30 лв за лепило ами 1.5лв за лак.

Поздрави!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 07 Яну 2009, 20:56

Zubcho написа:1.Влизаш в първия магазин за червила и лакове и купуваш безцветен лак за нокти!!!!!
2.После хващаш пилЪ и си правиш финни стружки от някакъв електро проводим метал (мед,стомана).
5. Черпиш ме кафе или безалкохолно като се видим на следващата сбирка и не даваш 30 лв за лепило ами 1.5лв за лак.

Поздрави!
Те кръчмарите ако видят че Дино носи кафе и базалкохолно ще помислят че руснаците са пуснали пак газа :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 07 Яну 2009, 22:40

Е хей, само ти ли си имаш кайсийка в течно състояние, :winky: .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 07 Яну 2009, 23:31

bmwfena написа:
Zubcho написа:1.Влизаш в първия магазин за червила и лакове и купуваш безцветен лак за нокти!!!!!

Поздрави!
Те кръчмарите ако видят че Дино носи кафе и базалкохолно ще помислят че руснаците са пуснали пак газа :mhihi: :mhihi:

Аз нали не пия алкохол и за това така казвам. Ама айде бири да са.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 08 Яну 2009, 1:08

Не знам за 300-те градуса, ама аз с един индукционен поялник (е не е малка мощност) и малко повече нерви си направих малка писта на мястото на прекъснатото и сега не се и вижда, а грее перфектно вече 3-та година.
... а иначе като гледам и 40 градуса ще стигнат :mhihi: без поялник

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Яну 2009, 1:24

///peter написа:
dinozab написа:Ма тва с графита ще го пробвам може и да стане :roll:

Ако не се лъжа, Стоят килобайта ( :mhihi: ) го казваше и тук..

ааааа значи все пак някой ми чете писанията и глупостите тука :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
иначе за поялник мога да препоръчам този но не се продава никъде
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 08 Яну 2009, 11:04

E то бая химии имало за тва нещо ве.Лака за нокти нема ли да се напука като се пусне реотаня :roll:
И ква марка е тоя сив лак в малка тубичка :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 08 Яну 2009, 20:01

Че там колко градуса се развиват, че да се спука???? Ти си луд бе. Какво го умуваш като инвестицията е 80 ст. и 30 мин стържене с пилата??? Ако не стане тогава купувай лепило за 30лв. което ще ползваш 1 път. Дино понякога направо се учудвам да знаеш.

Аз лично немога да намеря къде са ми прецакани реотаните (3 бр.) иначе вече да съм си ги оправил по описания от мен метод. Но ме светнаха да си взема лупа (тъп съм и не се сещам) и фенерче и да осветявам и да гледам. Още тия дни ще намеря пробойната и ще я оправя с лак+стружки.

Айде като стане ще пиша и ще наснимам да видите, че рАботи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW5820iA » 08 Яну 2009, 23:33

valeri написа:Влизаш в първия магазин за автоаксесоари и си вземаш лака /в малко шишенце е/сребърен на цвят с една малка четцица и струва 16лв и го слагаш и забравяраш и пиеш една ракия време и работи.

:yes:
и аз така направих и от както стана студено не съм имал проблем. Незнам каква му е марката на този проводим лак но върши работа....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 08 Яну 2009, 23:44

Поздрави!

Дори и само с лака за нокти става :lol: :lol: Изпробвано е :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 11 Яну 2009, 18:39

Zubcho написа:Че там колко градуса се развиват, че да се спука???? Ти си луд бе. Какво го умуваш като инвестицията е 80 ст. и 30 мин стържене с пилата??? Ако не стане тогава купувай лепило за 30лв. което ще ползваш 1 път. Дино понякога направо се учудвам да знаеш.

Аз лично немога да намеря къде са ми прецакани реотаните (3 бр.) иначе вече да съм си ги оправил по описания от мен метод. Но ме светнаха да си взема лупа (тъп съм и не се сещам) и фенерче и да осветявам и да гледам. Още тия дни ще намеря пробойната и ще я оправя с лак+стружки.

Колеги, ами ако на задното стъкло имате сложено фолио тогава как ги оправяме тези прекъсвания ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 11 Яну 2009, 18:41

Zubcho написа:Че там колко градуса се развиват, че да се спука???? Ти си луд бе. Какво го умуваш като инвестицията е 80 ст. и 30 мин стържене с пилата??? Ако не стане тогава купувай лепило за 30лв. което ще ползваш 1 път. Дино понякога направо се учудвам да знаеш.

Колеги, ами ако на задното стъкло имате сложено фолио тогава как ги оправяме тези прекъсвания ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Яну 2009, 18:52

махаш фолиото , оправяш реотаните и си слагаш щора
Изображение

Предишна

Назад към E34