Как е парното при вас ?
Модератор: Общи модератори
Боя настана, тупкат сърца ни.
Ето ги близо наште душмани.
Кураж дружина, вярна сговорна,
нии не сме вече рая покорна!
Изобщо не ме интересува кой е виновен!
Интересуваме, че децата ми ще спят със вълнени елечета!
Боли ме сайдера, и за Бойко, и за Бойковица, и за Станишев, и за Путин, и за жена му "Вагина Путина"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НА 14.01.2009г. , СЪМ НА ПЛОЩАДА!
Ето ги близо наште душмани.
Кураж дружина, вярна сговорна,
нии не сме вече рая покорна!

Изобщо не ме интересува кой е виновен!
Интересуваме, че децата ми ще спят със вълнени елечета!
Боли ме сайдера, и за Бойко, и за Бойковица, и за Станишев, и за Путин, и за жена му "Вагина Путина"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НА 14.01.2009г. , СЪМ НА ПЛОЩАДА!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
SKISA написа: от къде взимат другите ,дето са си имат газ!!
а и немаше да си затвора реакторите ,та ако ще и да не ме приемат у еу!! или поне щех да си договора хуууубава компенсацийка.....
поправи ме ако бъркам,ма май искаш да кажеш ,че правителството не е виновно за положението!?!?!?
другите дето имат газ я взимат пак от русия само че не минава през украина. А за това насрано украино-испанско-турско правителсво ако някой може да ми каже 1 добро нещо което са маправили евала
п.с. само ДЗвер-а липсва

///peter написа:SKISA написа:///peter написа::shock: напрао ме разбивате с логика по някой път...
От къде ще взимаш газ Скиса???? За да не си зависим от СССР
от къде взимат другите ,дето са си имат газ!!
а и немаше да си затвора реакторите ,та ако ще и да не ме приемат у еу!! или поне щех да си договора хуууубава компенсацийка.....
поправи ме ако бъркам,ма май искаш да кажеш ,че правителството не е виновно за положението!?!?!?
Реактора ще питаш царя защо го спря...
А тва за газта ме разбива, ше опънеш маркуча покрай Украйна нали
Какво забърквате царя,нали той исаше да се поднови строежа на "Белене" ,който беше замръзен до тогава
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
......а темата беше как сме с парното...!!! та през блицкригове,дето некой сънува ,през топлообмен с каки с големи топлообменници ,та чак до химико-технологични емулсии с отопление чрез конвекция и ракиено сгряване........
колегата май е изял една голяма бан-ица...!!!
asasin18 написа:п.с. само ДЗвер-а липсва![]()
![]()
колегата май е изял една голяма бан-ица...!!!
Последна промяна SKISA на 06 Яну 2009, 23:49, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
BMDrago написа:///peter написа:SKISA написа:///peter написа::shock: напрао ме разбивате с логика по някой път...
От къде ще взимаш газ Скиса???? За да не си зависим от СССР
от къде взимат другите ,дето са си имат газ!!
Реактора ще питаш царя защо го спря...
А тва за газта ме разбива, ше опънеш маркуча покрай Украйна нали
Какво забърквате царя,нали той исаше да се поднови строежа на "Белене" ,който беше замръзен до тогава
Па не знам какво го забъркваме царя:
На 22.01.2002 г. след среща с гръцкия си колега Костас Симитис, премиерът Симеон Сакскобургготски прави изявление, че България ще затвори III и IV блок на АЕЦ през 2006 г. Според премиера България е поела твърди ангажименти пред ЕС и трябва да спази договорените срокове. Изявлението на Симеон Сакскобургготски предизвиква остри реакции и критики от страна на опозицията и на енергийни експерти .
Я съм прост некога ги говорим без да мислим

А белене се строи ей така за 2г

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Оп и още нещо:
Та каче бъдете малко обективни, стига безсмислени революции...
А сваляне на правителство няма да има, просто никоя велика сила няма файда да падне правителството ни...
На 28.03.2002 г. след бурни дебати в парламента е ратифицирано споразумението между България и ЕБВР за дейността на международния фонд "Козлодуй", който ще подпомага извеждането от експлоатация на атомните реактори на централата. Депутатите от левицата напускат пленарната зала при гласуването .
Та каче бъдете малко обективни, стига безсмислени революции...
А сваляне на правителство няма да има, просто никоя велика сила няма файда да падне правителството ни...
- SKISA
-
-
///Vasko написа:SKISA написа:поправи ме ако бъркам,ма май искаш да кажеш ,че правителството не е виновно за положението!?!?!?
Бъркаш и то много, точно правителството не е виновно в случая, макар да са боклуци.
как не се сетих-виновни са мръсните ,гадни ,подли потребители ,дето са се толко надръндили да се греят....!! доброто ни правителство не е виновно-то само си гледа интереса и ни съвукоплява с братушките.....,които после ни насилват анално...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:///Vasko написа:SKISA написа:поправи ме ако бъркам,ма май искаш да кажеш ,че правителството не е виновно за положението!?!?!?
Бъркаш и то много, точно правителството не е виновно в случая, макар да са боклуци.
как не се сетих-виновни са мръсните ,гадни ,подли потребители ,дето са се толко надръндили да се греят....!! доброто ни правителство не е виновно-то само си гледа интереса и ни съвукоплява с братушките.....,които после ни насилват анално...

Направо се чудя за кво я чета тая тема, то бива дървени философи ама на, требваше да прекарат един газопровод от некъде другаде ма от къде не знаем, ма нема значение ще ги сваляме
- SKISA
-
-
удари си по-силно главата може па да влезе през стената......
ти нали си най-пластмасовият филосов-айде убеди ни ,че не е така и ,че няма виновни в това прекрасно правителство...много ме заинтригува...
ма го обясни и на завитите с юргани и легнали с вълнени елечета...! не на мене.....
лека нощ ,деца.....
ти нали си най-пластмасовият филосов-айде убеди ни ,че не е така и ,че няма виновни в това прекрасно правителство...много ме заинтригува...
ма го обясни и на завитите с юргани и легнали с вълнени елечета...! не на мене.....
лека нощ ,деца.....
Последна промяна SKISA на 06 Яну 2009, 23:57, променена общо 1 път
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Правителството освен ,че е виновно за много други неща е виновно и ,че няма никакви резерви . А е длъжно да поддържа и държавен резерв .
- Ако има нещо като в Израел ,ми ние ще измрем от глад без да ни стрелят .....Не не е виновно ,хич даже ...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:удари си по-силно главата може па да влезе през стената......
лека нощ ,деца.....
Всъщност кво ли ми пука, кво мислиш ти?

Ще взимаш газ от другаде ама от къде не стана ясно, от където и другите

- asasin18
- ентусиаст
-
///peter написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо се чудя за кво я чета тая тема, то бива дървени философи ама на, требваше да прекарат един газопровод от некъде другаде ма от къде не знаем, ма нема значение ще ги сваляме
добре бе това правитество нали е сложено с Цел като Има ПРОБЛЕМ да го решава, а не само да викат ОЛЕ КАКВО СТАНА и да бегат при евро комисята

- asasin18
- ентусиаст
-
///peter написа: Всъщност кво ли ми пука, кво мислиш ти?![]()
Ще взимаш газ от другаде ама от къде не стана ясно, от където и другите![]()
а не мене не ми стана ясно ти можеш да кажеш 1 хубаво нещо направено от това правитество

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
klintan66 написа:Правителството освен ,че е виновно за много други неща е виновно и ,че няма никакви резерви . А е длъжно да поддържа и държавен резерв.
Има резерви, но това не са консерви ли пшеница!