Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 06 Яну 2009, 23:49

Hugo Boss написа:lulin racing, само ако можеш да ми обясниш какво става след 5 секунди!?
След толкова глупости изписани, не си довърши най-интересната част :mhihi:

Ми как да напише като и той не знае... кво толко има да пишеш за черната точка в далечината пред него :mhihi:
Последна промяна Enderial на 06 Яну 2009, 23:50, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 06 Яну 2009, 23:50

Hugo Boss написа:
Fear написа:
Archangel написа:Ех, ХАлфо, ХАлфо...и Кума Лиса беше така "То гроздето е кисело.."...пффф...хем жалки постове на притежатели на Алфа, хем ме развеселиха :mhihi:
Пък аз само едни от тях като ги познавам в каква сфера работят ми е ясна работата... гийкове по хардуера... на баба ти Йорданка Христова синове.

Четейки мненията ти из този форум, бях останал с доста добро впечатление, което се допълваше от сигнатурата ти.
Сега обаче, успя да го развалиш.

А пък в последните страници, колко злоба и простотия се изля, просто нямам думи. :roll:

Няма ли вече кой да я затвори тази тема наистина? :help:

Колега, въпреки че форума е свободен за всички без значение за марката автомобили които притежават или желаят да притежават, все пак малко или много алфа феновете са гости. А като гости, би трябвало да имат малко повече уважение към нас и към марката.
Да си видял някои от тук да пише във вашия форум обиди!?
И мен най-много ме дразни, че хората които отговарят за добрия тон във форума ви, са най-активни в плюенето на марката ни.

Много съм съгласен с това твое мнение и те подкрепям.
За мен обаче, обидите са си обиди, независимо дали са в някой форум или са излъчени по радио "Ереван".
Отдавна съм приел, че всяко стадо си има и мърша, ама тъпото е, че позволяваме на мършата да вземе превес и оттам идват всички негативи и за двата форума/марки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 06 Яну 2009, 23:52

Kато гости и ние трябва да се грижим добре за тях,все пак не искаме да създаваме лоши взаимоотношения м-у клубовете.И най интересното е,че най-големите хейтъри на живо в повечето случай се оказват големи пичове,доста интересен е този феномен интернет форум хейтърство.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Яну 2009, 23:52

еее... прекалихте.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата