Как е парното при вас ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 23:24

SKISA написа:
///peter написа:хах, тука правителството ще сваляте :mhihi:
Скиса ти беше уж най-мъдрия тука, пък кви ги бръщолевиш не знам ;)
В случая можем да ударим бонуса като си върнем АЕЦ-а пак, ама а да видим...

хаха ...искаш ли да се фанеме на бас чия кратуна ше се търкулне ако се задържи кризата с газа повече от 10 дена и почне режим на тока.....
мноо бързо червените бабички ше забраат кой е първанката и кой е станишката....!!! ше им отеснее дзеленото трамвайче с дедото и бате серго-километърски......

Батко червените бабички баш няма да са... Виждал съм с очите си хора да скандират името на Ленин и да плачат че го няма :shock:
А най-правилното е да се свали правителството да! Те са виновни!
Аз обаче предлагам да нахлуем през Черно море в тила на Украйна и да продължим с армии Центръл към Москва, като армии Юг да пази тила и да играе логистчна роля в операцията Барбароса 2... а СКИСА, какво ще кажеш как мислиш какъв ще е резултата от блитзкрига ???

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 06 Яну 2009, 23:25

plradev написа:
KIARA_G написа:
plradev написа:Гошко Първанов каза,че ще припалат АЕЦ-бре(току що).Ама нещо нямало гориво....Пък и тестове трябвало.... :mhihi: ....Май няма да го припалят... :mhihi:

Е, може! Сега е момента да се жалват пред ЕС, поне ще е за доброто на всички, а не да реват само за еврофондове! :evil:

Хубаво би било,ама едва ли е толкова елементарно..."В криза сме,пускаме си АЕЦ-а" ;) .По-скоро е хвърляне на прах в очите за някакво успокоение на гражданите...Пък и едва ли толкова светкавично може да въстановят работата на блоковете :confused:

Е, то ясно, че не е толкова просто - вдигат шалтера и ....`айде удриий... :mhihi: , ама не може да се отрече, че момента трябва да се използва ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 06 Яну 2009, 23:27

SKISA написа:хаха ...искаш ли да се фанеме на бас чия кратуна ше се търкулне ако се задържи кризата с газа повече от 10 дена и почне режим на тока.....
мноо бързо червените бабички ше забраат кой е първанката и кой е станишката....!!! ше им отеснее дзеленото трамвайче с дедото и бате серго-километърски......

От твоите пръсти в божиите очи колега!!!
Ама тия са изкуфелите и не знам дали и режим на тока ще им припомни ква мизерия беше :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 06 Яну 2009, 23:27

SKISA написа: а бе ,моме ти 97ма на колко си била!?!?!?
точно се търси повод да им палнат задниците . е са ше се разберат ония инати!!!! едните не пускат -другите не дават. ше го отнесат тъпите им подлоги от настоящото ни правителство..... не се ли опраат до седмица-две ше има екшън-заклеам се!!!!

не беше към мене въпроса ама аз ще отговора----- Аз биах на 13 и МНОООООГГГООО ме е яд че наще не ме пускаха да ходя. Ама тоя само чакам да запалат гумите и съм там :twisted:
Последна промяна asasin18 на 06 Яну 2009, 23:29, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Яну 2009, 23:29

Такааа ,
    Нека сега колегите дето защитаваха комунистическата кауза да слушат внимателно новините . Но много внимателно . Да разберат какво значи популизъм , да видят как говорят хора от ,които нищо независи . Първанов щял да пуска АЕЦ . Станишев ....едва ли Путин му вдига телефона . Къде е царя ? Що не иска милиарди от съученици- принцове .Доган ... тозииии , този е много хитър .....
А Бойко ....не е ли виновен :mhihi: :mhihi: Путин- каратист, Бойко -каратист ....има нещо май са се наговорили :mhihi: :mhihi: :mhihi: срещу "честното "ни правителство. Е така ,за да вземе властта ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 06 Яну 2009, 23:29

Пешо,ще ударим дедовия.Лошия чичко от Брюксел днес ни показа среден пръст и ни каза да си седим на тъмно щото АЕЦ-а и газта немало нищо общо :mhihi: .А украинците ги боли уя за България и Румъния.Газопроводите за западна европа си подават гориво.
Защо все като управлява България тая долна мръсна паплач комунягите стигаме на това дередже.Нещо все си мисля ,че 96 ще се повтори.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 06 Яну 2009, 23:30

в трази криза първо се пристъпва към ракиджос :drinking: и после към топлообмен с некоя кака :angel:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 06 Яну 2009, 23:32

Как ще го пуснат реакторчето, то е на има-няма 20 години, казаха сутринта че му трябвал месец да заработи. А докато стигнат до пусканее...те сега тепърва разрешение от ЕС им трябва. То щом Кремиковци заради скапаните домени пещи не му спират газоподаването...една година им трябвало после пак да заработят.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 23:33

GVT написа:

Пешо,ще ударим дедовия.Лошия чичко от Брюксел днес ни показа среден пръст и ни каза да си седим на тъмно щото АЕЦ-а и газта немало нищо общо :mhihi: .А украинците ги боли уя за България и Румъния.Газопроводите за западна европа си подават гориво.
Защо все като управлява България тая долна мръсна паплач комунягите стигаме на това дередже.Нещо все си мисля ,че 96 ще се повтори.

GVT не си честен не ти зная името и немога да се обърна прятелски към теб... :))
Та в последствие се разбра, че от ЕС не са искали спиране на блоковете... Но какво общо има сега правителството с кризата? Не съм Сталинст, напротив другата крайност, но сега да искаме да падне правителството е абсурд, който да дойде няма да води политика за народа.... просто няма такава силна личност ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Яну 2009, 23:34

запишете се при бат ви петер -той ги разбира войните !!!
петре,ние русия нема да нападнем,ма руското им праавителство ке падне...!!!само глей...!! и нема никви сълзи да ги спрат. а тия ,дето ревели за ленин си имаме много празни лудници да ги напълним с тех....!! и на трамвайче да ги повозим ....!!!
аз тоя филм съм го гледал....!! ше го гледам пак-то се е видело. 97ма беше първа серия -са ше е втора....! тия не се научиха да слизат от власт без бой....!!
кеф ти парно ,кеф ти финансова криза-се ше си намерат колая.....!!!
тоя път съм подготвен ,обаче и ше отразя събитията овреме....!! освен ако не съм на ски на топло..... :mhihi:

никой не казва ,че в точно този момент правителството е виновно точно за тая криза,а е виновно за пътя ,който е избрало да сме зависими от водко-зависими....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 06 Яну 2009, 23:36

Блок не се пуска за 1час, но си мисля че за 48ч. могат да го приведат в експлоатация, ако от ЕС приемат аргументите за извънредна ситуация. Поне така съм чел по разни книги по физика за алфа деленето.

Мисля че България не е в позиция да иска фантастика, различна от неустойки за прекъснатото подаване на газ. Също споменаха, че Полша ще напъне газопровода си на 100%, за да компенсират, което е добър коз в ръцете на Полша.

Не мисля обаче, че нашето правителство е водило грешна политика. При нормални обстоятелства 2 АЕЦ-а са достатъчни да компенсират газови гафове от братушките. Да, в момента е един все още, но говорим в дългосрочен план. Също ние сме една от малкото атомни държави в Европа, не забравяйте. Ситуацията не е розова, но не е трагична. А и електропреносната ни система е планирана в условията на съществуващ АЕЦ. Не мисля че ще има режим на тока като през 1994. Тези неща не се планират от днес за утре, както Бойко прави.

Поддържането на променливо напрежение не е като при акумулаторите, противно на разбирането на много хора.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 23:37

:shock: напрао ме разбивате с логика по някой път...
От къде ще взимаш газ Скиса???? За да не си зависим от СССР :roll:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Яну 2009, 23:39

///peter написа::shock: напрао ме разбивате с логика по някой път...

от къде взимат другите ,дето са си имат газ!!
а и немаше да си затвора реакторите ,та ако ще и да не ме приемат у еу!! или поне щех да си договора хуууубава компенсацийка.....
поправи ме ако бъркам,ма май искаш да кажеш ,че правителството не е виновно за положението!?!?!?
Последна промяна SKISA на 06 Яну 2009, 23:40, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 06 Яну 2009, 23:39

голяма криза се е задала :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 23:42

SKISA написа:
///peter написа::shock: напрао ме разбивате с логика по някой път...

от къде взимат другите ,дето са си имат газ!!
а и немаше да си затвора реакторите ,та ако ще и да не ме приемат у еу!! или поне щех да си договора хуууубава компенсацийка.....
поправи ме ако бъркам,ма май искаш да кажеш ,че правителството не е виновно за положението!?!?!?

Реактора ще питаш царя защо го спря...
А тва за газта ме разбива, ше опънеш маркуча покрай Украйна нали :banghead:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата