Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 20:50

pinky_ написа:п.с.Ясно е, че бимата е супер кола за слънчевите, летни дни... :P

За калъфчета като теб да, то не може всеки да кара :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от pinky_ » 06 Яну 2009, 20:53

Две бързи извадки от Алфа Ромео форум:

1.lulin racing:
Аз невиждам смисъл да се спори с "колегите" от Бе Ем Ве форума! Като гледам какво става по улицата.... какви Олигофрени с главно "О" има лошо ми става! 90% от които са Беемвисти..... И сега точно с тези хора ли трябва да се спори.... това е лишено от всякакъв смисъл! Падат си клавиатурни бойци и постоянно бращолевещи всякакви глупости! Осмели ли се някой да отиде и да покаже ЗАЩО БМВ е една от най-масовите марки?????????? НИКОЙ!!!!!!!! Само на клавиатурката във форумчето т'ва е истината..... А и бтв същите са и на пътя! Дава газ на светофара и 5 секунди след като е зелено им потъват гимийте! Айде със здраве

2.pinko:
Мисля, че темата се изчерпа, нито един от онези клавиатурни рацери и снегоходи не изяви желание да покаже майсторлък със задно по сняг и баир.

Пред клавиатурата са много силни, с обидните думи също, ама като опре до дела, всички се покриха в дупките си. Щом като самите те не са убедени във възможностите на задното и не смеят да се пробват по баира, няма какво повече да говорим.

Няма смисъл от повече обиди, нещата са ясни.

Темата е тук:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29665&page=5

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 20:58

Мнението на "люлин рейсинг" беше много важно за мен. Благодаря ти :)

Са тука има доста предложения незнам що сте решили че некой се крие зад клавиатурата :)

Пак ти казвам, кажи му на пинко да драсне на една карта коя точно е отсечката пък ние не му щеме уискито ей така за спорта ще отидем...

Бутилката от мене ако даде координати на тоя баир...

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 21:00

Ма кой ще ти даде ве, камо ли да дойде да му докажеш...
Погледни ги какви са форумни интригантчета... :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 21:03

хахахха, после кой е бил клавиатурен рицар :mhihi: от 3 дена има желаещи да видят тоза прословут баир, ама мъжкарите от Алфа клуб се крият като ви погледна нковете розовия :gay: и розовия_ :gay: и ми е ясно що за мъже сте де...:mhihi:

pinko написа:
Здравейте, тъй като много се изписа по темата, искам да приканя всеки от вас, който се смята за добър карач и има седмица (не е необходимо да е точно същата като тая 750i), да дойде и да се опита за качи баира от Кокалянско ханче към село Кокаляне СЕГА. На снимката в Алфа-форума не е сниман баш проблемния баир, а участъка пред гаражите. Днес в 17 часа 7-цата изобщо не можа да потегли и я прибрах отново в гаража.

Съжалявам, но все още нямаме от новата 7 серия дори и тя да не е 750 ;)
Последна промяна Hugo Boss на 06 Яну 2009, 21:06, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 21:05

Абе на мен ми е любопитно да видя баира по-скоро.

Той Пинко щом разправя че и с Волвото буксувал начи едва ли ще го кача аз ама искам поне да видя къде се развива действието. Просто съм сигурен, че седмицата колкото и да е зле на сняг не е чак толкова зле за да се мъчи на това от снимката.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 21:09

пинко и с танк ще буксува :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 21:24

важното за тех двамата е да си слагат банани :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 21:38

Аве не така ве, не може ли да поспориме без да се праите на опасни деа...

Ше локнат темата преди Пинко д ае пуснал карта и тогава нема как да намериме баира...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 06 Яну 2009, 21:39

Яяяяя...какво има в хАлфа форумо - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29770

p.s.mavrut може да си хАлфист, но не бъди грубиян.....Знам, че пинковците те кефят, но все пак...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 21:57

mavrut написа:не се правя на велик , и знам че алфата не е най страхотния автомобил, ама поне алфите ги карат горе долу свестни хора, тука като гледам сбивщина от пъпчасали пубери седнали да объждат на кой бмв-то е най, просто нямате още такъф акъл и не сте дорасли че да си говорите с някой от алфа или който и да е друг форум, за вас всичко опира до гъзарията да карате бмв, а не че цените марката и се истински фенове, аи няя са обясняям повече че до утре моа да пиша и да нареждам! и като някой от вас стигне нивото на PINKO, и опита с всякакви автомобили тогава може да му се подиграва, но за сега като работите като общи работници или разносвачи на кремвирши може да си траете и да не се надувате, шот повечето от вас въздухари !

Объркал си нещо форума пич :)

Е30-джия
Аватар
Кара: ssssssss
Мечтае да кара: e30

Мнение от etmoni » 06 Яну 2009, 21:59

И то............дооста се е объркал :evil:
: Пичове....такава кола не се купува по снимки....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Яну 2009, 21:59

mavrut написа:не се правя на велик , и знам че алфата не е най страхотния автомобил, ама поне алфите ги карат горе долу свестни хора, тука като гледам сбивщина от пъпчасали пубери седнали да объждат на кой бмв-то е най, просто нямате още такъф акъл и не сте дорасли че да си говорите с някой от алфа или който и да е друг форум, за вас всичко опира до гъзарията да карате бмв, а не че цените марката и се истински фенове, аи няя са обясняям повече че до утре моа да пиша и да нареждам! и като някой от вас стигне нивото на PINKO, и опита с всякакви автомобили тогава може да му се подиграва, но за сега като работите като общи работници или разносвачи на кремвирши може да си траете и да не се надувате, шот повечето от вас въздухари !

Ето аз мога да ти докажа, че не е така...

Тоя клуб и форум е доказал многократно, че помага на много хора като даже много от тях помагат и на хора които не са от тук. За справка подписите на доста колеги. Комплексари не можеш да наричаш хора които през годините са се трудили и карат Е60 или Е90. Не всеки пъпчив пубер може да си позволи такава кола. И така... Не мисли хората тук за тесногръди или нещо такова, защото 90% ако те видят на пътя закъсал ще спрат да ти помогнат.

Съдиш хора които не познаваш, което е доста глупаво...

А и не си мисли, че си изкарваме парите с разнасяне на кремвирши, а дори и да е така, срамна работа няма.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 22:09

Ех, маврут точно на завой не се прави на бърз с предното каиш ;)
Ти коя алфичка караш викаш? А относно обидите ти не бих ти отговорил във форума, жалко че си от далиеко ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 22:10

Е бърз е пинко банана, ама за една вечер така се намира 750и.
Всеки може да върне историята и да провери там където исках аз да дойда с 5цата ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата