Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.
Модератор: Общи модератори
kiko написа:pinky_ написа:virusalfa написа:Видяхте ли го-ето за тоя господинчо Ви говорех.Сбогом,Гринго!!!ЕГА те банне Икарус на петте кьошета!
Няма да ти доставя това удоволствие,защото не пиша там вече.Посерко!
Не ми се прави на умен, за да не ми се напикаеш в ръцете от страх като дойда в Благоевград!!!
п.с.По темата - Явно всички се покрихте и никои не дойде да покаже какво може да направи кола със задно на този "баир"...Неможачи и клавирни плъхове....
розовия играчкажи каде да се пробваме тоя уикенд ако изкаш
Страхът е големо шубе викаш?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Не друг бил...
Страх...
какъв страх бе пинки, все играчи тука в тея скапани форуми, големи батки сте всички 

Страх...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
А ето тук какво пише:

pinko написа:Здравейте, тъй като много се изписа по темата, искам да приканя всеки от вас, който се смята за добър карач и има седмица (не е необходимо да е точно същата като тая 750i), да дойде и да се опита за качи баира от Кокалянско ханче към село Кокаляне СЕГА. На снимката в Алфа-форума не е сниман баш проблемния баир, а участъка пред гаражите. Днес в 17 часа 7-цата изобщо не можа да потегли и я прибрах отново в гаража.

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
ja написа:
Последно това ли е страшния баир?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
pinko
Тестпилот на клуба:
Мисля, че темата се изчерпа, нито един от онези клавиатурни рацери и снегоходи не изяви желание да покаже майсторлък със задно по сняг и баир.
Пред клавиатурата са много силни, с обидните думи също, ама като опре до дела, всички се покриха в дупките си. Щом като самите те не са убедени във възможностите на задното и не смеят да се пробват по баира, няма какво повече да говорим.
Няма смисъл от повече обиди, нещата са ясни.
Това преди да заключи темата в Алфа форума... Едва ли се ебава с нас
Тестпилот на клуба:
Мисля, че темата се изчерпа, нито един от онези клавиатурни рацери и снегоходи не изяви желание да покаже майсторлък със задно по сняг и баир.
Пред клавиатурата са много силни, с обидните думи също, ама като опре до дела, всички се покриха в дупките си. Щом като самите те не са убедени във възможностите на задното и не смеят да се пробват по баира, няма какво повече да говорим.
Няма смисъл от повече обиди, нещата са ясни.
Това преди да заключи темата в Алфа форума... Едва ли се ебава с нас

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе аз се регистрирах там за да му отговоря ама той заключил
Тук доста хора изявиха желание да опънат баира само дето никой не казва къде точно е проблемната отсечка... Ако е това от снимката както е показал в първия си пост си е направо смешно да се говори, ама ако е друга си е ебавка щото явно човека е решил да подведе читателите на темата си с едничката цел да покаже, че 7-цата била пълен ташак
Той спора от там и тръгна де, не че БМВ са големи алпинисти ами, че автора на темата показва едно пък всъщност се оказва съвсем друго
Ако не беше редактор на Ауто Билд както и да е, ама в случая не се сдържам да кажа, че ето това е поредния пример защо по списанията ни се пишат пълни глупости...
Интересно ми е каква ще е статията за модела след теста, за който са му дали седмака да направи... и всъщност какво точно представлява теста...

Тук доста хора изявиха желание да опънат баира само дето никой не казва къде точно е проблемната отсечка... Ако е това от снимката както е показал в първия си пост си е направо смешно да се говори, ама ако е друга си е ебавка щото явно човека е решил да подведе читателите на темата си с едничката цел да покаже, че 7-цата била пълен ташак

Той спора от там и тръгна де, не че БМВ са големи алпинисти ами, че автора на темата показва едно пък всъщност се оказва съвсем друго

Ако не беше редактор на Ауто Билд както и да е, ама в случая не се сдържам да кажа, че ето това е поредния пример защо по списанията ни се пишат пълни глупости...
Интересно ми е каква ще е статията за модела след теста, за който са му дали седмака да направи... и всъщност какво точно представлява теста...
То наистина мен това най-много ме издразни-изопачаването на ситуацията. И за малките деца е ясно че 7 серия и С класата са зле зимата и затова А8 с куатрото дръпна адски много при платежоспосебните клиенти преди няколко години, особенно тези които живеят в Бояна, Симеоново, Драгалевци и подобни места.