Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 06 Яну 2009, 11:49

Мишел написа:Бе вие нямате ли си форум където да се карате? :evil: Еййй, подивявам вече!!!

Форум си имамаме, обаче там държим на определен ред и благоприличие 8)
Примерно тая тема там отдавна да е заключена и няколко човека да са отнесли бананите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 12:03

hsr написа:
Мишел написа:Бе вие нямате ли си форум където да се карате? :evil: Еййй, подивявам вече!!!

Примерно тая тема там отдавна да е заключена и няколко човека да са отнесли бананите :mhihi:

И това ли е реда и благоприличието, като си заключвате темите и си слагате банани :mhihi:

А до малкото розово_ момченце...
Поръчах си новото 750i от Германия специално за опита и го чакам да пристигне :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 06 Яну 2009, 12:04

hsr написа:

Ааа, и затова решихте че тук е мястото, така ли?
Дано ги отнесете тези банани и от този форум :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 12:04

Hugo Boss написа:И това ли е реда и благоприличието, като си заключвате темите и си слагате банани :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: къртиш пич :)))

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 06 Яну 2009, 12:15

Hugo Boss написа:
hsr написа:

И това ли е реда и благоприличието, като си заключвате темите и си слагате банани :mhihi:

А до малкото розово_ момченце...
Поръчах си новото 750i от Германия специално за опита и го чакам да пристигне :mhihi: :mhihi:

НЕ ! Благоприличие е да не псуваш като каруцар, да не обиждаш другите потребители и марки и т.н. А след като човек знае, че ще бъде наказан за действията си, той малко или много внимава какво прави/пише :idea:

Мишел написа:
hsr написа:

Покажи ми къде съм обидил, псувал, заяждал с някой :?:
Ако съм го направил, нека веднага получа БАН :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 06 Яну 2009, 12:16

Са пинко и пинки един човек ли са :confused:

Я дайте някоя карта с местоположението на тоя баир :)

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 06 Яну 2009, 12:17

ja написа:Са пинко и пинки един човек ли са :confused:

Я дайте някоя карта с местоположението на тоя баир :)

Различни са- Pinko и Pinky

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 06 Яну 2009, 12:27

hsr написа:
Мишел написа:
hsr написа:

Покажи ми къде съм обидил, псувал, заяждал с някой :?:
Ако съм го направил, нека веднага получа БАН :!:

Не казвам че си псувал, честно казано не ме интересува това, имаме си модератори, но е неприятно някак си, шепа алфаджии да влизат тука и да започват личните си спорове.....
Ние не сме дошли във вашия форум да спорим кое БМВ е по-бързо....
Цялата тема четем има ли модове в алфа форума и дрън-дрън тъпотии, а всъщност :gives:
Заключиха ви рацерската секция и почнахте по другите подфоруми да пишете! Ми усещайте се малко!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 12:29

Колега, тук в този форум не се псуваме като каруцари и общо взето тона е много приятелски м/у всички.
А това че някои потребители от други форуми се държът като изтървани и леко интригантстват си е друг проблем :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 12:38

Мишел, права си, даже направо в други форуми се подкараха...Не го познавам този розавко_ но при положение, че е модератор и знае за какво става въпрс и така да се държи в чуждите форуми ми е ясно що за човек е...

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 06 Яну 2009, 12:39

Hugo Boss написа:Колега, тук в този форум не се псуваме като каруцари и общо взето тона е много приятелски м/у всички.
А това че някои потребители от други форуми се държът като изтървани и леко интригантстват си е друг проблем :D

:shock: Ти май не си чел цялата тема :shock:

Иначе колежката по-горе е права, че не е приятно (и редно също така) тук да се водят подобни "спорове" и да се сипят обиди.
Аз в никакъв случай не оправдавам колегите :idea:
Просто ви казвам каква е причината, а дали ще вземите някакви мерки срещу тях, това вече си е ваша работа ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 06 Яну 2009, 12:45

Колега, чел съм и тази тема и тази във вашия форум.
И това редакторче от Аутобилд направо си го търсеше ако питаш мен.
Хвани и прочети малко теми от този форум и виж за какво става въпрос как хората споделят и се забваляват заведно докато си помагат.
Някои от нас да е поствал снимка с Алфа по таван във вашия форум примерно? Или да се е забавлявал просташки с Алфите с някаква тъпа ирония!??

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Яну 2009, 12:57

pinky_ написа:
virusalfa написа:Видяхте ли го-ето за тоя господинчо Ви говорех.Сбогом,Гринго!!!ЕГА те банне Икарус на петте кьошета!
Няма да ти доставя това удоволствие,защото не пиша там вече.Посерко!

Не ми се прави на умен, за да не ми се напикаеш в ръцете от страх като дойда в Благоевград!!!

п.с.По темата - Явно всички се покрихте и никои не дойде да покаже какво може да направи кола със задно на този "баир"...Неможачи и клавирни плъхове.... :mhihi:

розовия играч :gay: кажи каде да се пробваме тоя уикенд ако изкаш

Потребител
Аватар

Мнение от virusalfa » 06 Яну 2009, 12:57

Hugo Boss написа:Колега, тук в този форум не се псуваме като каруцари и общо взето тона е много приятелски м/у всички.
Адски си прав.Обещавам-няма повече да пиша клетви,обиди и т.н.Тия неща ги бях изписал,знаете вече защо.Интригата я породиха автора на темата,който е против задното предаване и някои други хора.Просто Ви стана ясно с какви хора имате честта да се забавлявате.
Alfa 164TD Super'93

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 06 Яну 2009, 13:03

Общо взето доста глупости се изписаха и вероятно могат още повече да се изпишат. Най-добре за всички обаче е да се направи една срещичка, да се избере терен и желаещите да се пробват. Така най-обективно ще се разбере кой прав и кой крив.
Аз нямам отношение по въпроса, но ако сте сериозни мога да пусна една тема в Алфа форума да се види имали и там сериозни, понеже не всички алфисти влизат тук и съответно не знаят за предизвикателството.

Съгласни ???

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата