e46 320d сериозно харчи

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 05 Яну 2009, 1:28

milennyc написа:
Hugo Boss написа:А аз понеже живея и в центъра на София и ако колата ми даде 7-8 ще запаля свещ :lol: към 10-12 съм се успокоил, че е нормално :)

Хе хе аз имах друго в предвид :), че грасдкото в София ли е мерната еденица за градско каране?

Май само в България има 3 стандарта - извън градско, градско и Софийско :mhihi:

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 05 Яну 2009, 10:07

Dimitroff написа:
milennyc написа:
Hugo Boss написа:А аз понеже живея и в центъра на София и ако колата ми даде 7-8 ще запаля свещ :lol: към 10-12 съм се успокоил, че е нормално :)

Хе хе аз имах друго в предвид :), че грасдкото в София ли е мерната еденица за градско каране?

Май само в България има 3 стандарта - извън градско, градско и Софийско :mhihi:

Евалла колега. Дай да драснем един ред до Бавария да измислят нещо за най новия стандарт Софийско

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 05 Яну 2009, 10:42

Ми колега какво да ти кажа, незнам дали в Мюнхен движението е като в Софиийско (мисля си че там е по-уредено като трафик) и дали там е стандарта за градско, но от градско до градско има голяма разлика. Ела, покарай малко в София-седмица две и после си виж разхода на гориво с разхода които си свикнал да гледаш.
То имаше и един колега дето му даваше 5,5 градско :mhihi:

Аватар

Мнение от milennyc » 05 Яну 2009, 10:56

Hugo Boss написа:Ми колега какво да ти кажа, незнам дали в Мюнхен движението е като в Софиийско (мисля си че там е по-уредено като трафик) и дали там е стандарта за градско, но от градско до градско има голяма разлика. Ела, покарай малко в София-седмица две и после си виж разхода на гориво с разхода които си свикнал да гледаш.
То имаше и един колега дето му даваше 5,5 градско :mhihi:

Колега ако мислиш че се заяждам не е така, просто имах друго в предвид аз ви вярвам че гори толкова. Но ако някой тръгне да си купува такава кола ще побегне като види разхода. А не всички хора са от София. А колегата с 5,5 сигурно е имал 2-ма цигани да я бутат. Аз съм от Пловдив и разхода ми е средно м/у 7-9. Но 9 е когато си правя кеф. А за София знам какво е много добре. А то там не е каране а направо пълзене по улиците. Просто като говорите за градско каране споменавайте че е в София. Виждате тук влизат хора и питат дали да си купят е46. А видят ли това няма да останат доволни

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 05 Яну 2009, 11:30

Колега, аз май ясно съм се изразил че става дума за Софийско, че даже в центъра живея. Пък и как би се почуствал колега които си вземе кола за София и види разход 12, а всички останали на градско горят 8 ? Че това си е 50% по-голям разход :!:
То ще се почне едно чудене, ходене по сервизи....смяна на дебитомери и т.н.

Аватар

Мнение от milennyc » 05 Яну 2009, 11:38

Hugo Boss написа:Колега, аз май ясно съм се изразил че става дума за Софийско, че даже в центъра живея. Пък и как би се почуствал колега които си вземе кола за София и види разход 12, а всички останали на градско горят 8 ? Че това си е 50% по-голям разход :!:
То ще се почне едно чудене, ходене по сервизи....смяна на дебитомери и т.н.

Съгласен съм с тебе. А аз по принцип не говорех персонално към тебе. Защото влиза найкой пише един разход и край.... иди разбери кво става. И примерно моята прави 7, твоята 12 и се почва едно чудене. А да не говорим пък за колите коя е сток коя не...... Ти сам каза че в Мюнхен е друго.... За това по каталог са го дали за градско еди какво си .... А другото си е наша оправия, по точно не оправия.

Предишна

Назад към E46