Проблем с маркуча за резервоара за измиване на пред.стъкло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- iliya.gurov
- Потребител
-
Проблем с маркуча за резервоара за измиване на пред.стъкло
Здравейте,
Това ми е първи пост, затова може и да не е на правилното място. Карам бмв 318i 97г. и имам проблем с маркуча за резервоара за измиване на предното стъкло. Въпросният маркуч всъщност са два мачкуча, които са били свързани с някаква пластмасова връзка от предишния собственик, която в момента е издала багажа. Та сега говорих с приятели и те ми обясниха, че трябва да търся някаква бърза връзка ( съединител за шлаух ), но проблемът е че не знам колко мм ми трябва.
Ако някой може да помогне ще бъда много благодарен.
Илия
Това ми е първи пост, затова може и да не е на правилното място. Карам бмв 318i 97г. и имам проблем с маркуча за резервоара за измиване на предното стъкло. Въпросният маркуч всъщност са два мачкуча, които са били свързани с някаква пластмасова връзка от предишния собственик, която в момента е издала багажа. Та сега говорих с приятели и те ми обясниха, че трябва да търся някаква бърза връзка ( съединител за шлаух ), но проблемът е че не знам колко мм ми трябва.
Ако някой може да помогне ще бъда много благодарен.

Илия
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Добре дошъл колега..
относно проблема-отиваш до най близките авто части и им казваш за какво става въпрос и ако трябва им показваш те ще те опътат какво да вземеш,мисля,че маркуча от вътрешната страна е фи5 или фи6 мм.. 

2 мнения
• Страница 1 от 1