БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
ShoxXx написа: Бързодвижещи се??? Има си ограничение 50км/ч и всеки който иска може да си кара в дясна, лява, посредата важното е да е с 50км/ч. Ако някой иска да цепи мрака, той да си намира път, но за съжаление в много голяма част от случайте се стига до снимки като горните. Просто на ден попадам поне в 20 ситуации, в които някой ме изпреварва бясно по даден булевард и после е една кола пред мен на светофара...
В крайна сметка важното е че всички са живи и здрави. CERT sorry за колата, но един съвет...недей да се нервираш толкова лесно...
Има и ограничение 80 на места, айде сега да не изпадаме в подробности! Ако трябва да цитираме правилника си длъжен да караш възможно в най-дясната пътна лента

!!Asen_X написа:CERT
Напиши всичко, което си поломил, като съставиш списъка де .... Да видим кой с какво ще успее да ти помогне ....
съжелявам за колата, но важното е сте добре- ламарини се правят. наистина дай списък с това което ще сменяш и да видим с к'во да помогнем... Лично аз в гаража имам доста части за твоя модел и мога да окажа съдеиствие= със сигурност поне части за окачването и джанти имам и не ми трябват
BMW & RAMMSTEIN RULES

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Пич КЪСА МИ СЕ СЪРЦЕТО като гледам това хубаво Е30 с тоя хубав цвят така! Ама майната му, да си жив и здрав и ново Е30 ти пожелавам! 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2