Датчик за преден десен колан (под седалката?)
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Датчик за преден десен колан (под седалката?)
Колеги, прави ми впечатление, че работи само шофьорския датчик за колан - ако седне някой до мен без колан - никаква индикация!
Бях чел в книжката, че имало сензор под седалката, който познавал дали има някой седнал на седалката или не - и ако нямало примерно не се отваряли въздушните възглавници отпред вдясно.
Да не би да е нещо от този сензор? Ако е от тва хич няма да е хубаво примерно при катастрофата да не се отворят еърбеците и пътника отпред да пострада...
Бях чел в книжката, че имало сензор под седалката, който познавал дали има някой седнал на седалката или не - и ако нямало примерно не се отваряли въздушните възглавници отпред вдясно.
Да не би да е нещо от този сензор? Ако е от тва хич няма да е хубаво примерно при катастрофата да не се отворят еърбеците и пътника отпред да пострада...

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
аз мисля 4е е в седалката, като сложа желязото за закл. на волана по дупките премига лампата за колана ,а тежи най много 300гр.
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
flame написа:Абе чудя се аз - ако датчика под седалката работи и няма никой седнал - може ли седалката да се подгрява и когато е празна?
Може аз редовно я пускам да загрее преди да седне пасажера

11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series