ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от GarDolf » 31 Дек 2008, 20:09

Много ме е яд, че не мога да посещавам вече сбирките. Истината е, че почти не се задържам вече в Добрич..
Весело посрещане на Новата Година пожелавам на целия екип. Наздраве, момчета и умната по пътищата! :bchug: :have one: :drinking:
Изображение Изображение
Не е срамно да спазваш правилника за движение по пътищата!

Потребител
Аватар

Мнение от BatChefo » 02 Яну 2009, 15:32

Колеги ще има ли нещо утре?
Казваите докато сам свободен че кат ма емнат събота ще гледам Добрич на снимка чакам с нетарпение отговор
I'm Not Alone

Потребител
Аватар

Мнение от Bawareca_88 » 02 Яну 2009, 18:40

айде бе.какво става.май няма желаещи за утре.аз със брата ще съм там и ще ви очакваме.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 02 Яну 2009, 19:37

Сега колеги мисля,че се знае от миналата година къде се събираме и в колко часът!!!Естествено,че всеки който е свободен и неангажиран с някаква мнооооого важна и неотложна работа,ще присъства!Така че не питаите много,много ами ИДВАЙТЕ ;) !!!!! Пиша час,дата и място на сбирката отново за недоразбрали и токущо регистрирали се в най-якият форум---ОТ 15.00ч,03.01.2009Г,СЪБОТА,ПРЕД ТЕХНОМАРКЕТ!Хайде колеги нека се наберем да се видим в новата година да покараме :mhihi: и след тожа да седнем и да обсъдим кой-как изкара банкета ;)
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

Потребител
Аватар

благодаря

Мнение от Bawareca_88 » 02 Яну 2009, 22:41

благодаря за информацията.значи ще се видим там.айде лека че ще си лягам за да събера свежи сили за утре че след тия празници е много тежко.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 03 Яну 2009, 6:00

Колеги, аз се въртях до сега и не ми се спи и може утре да се успа, но ще гледам да стана! Пък сега слизам долу с един чук, една голяма отверка и.... капчица, да оправям десния прозорец. :mhihi: Също и кората! От утре или няма да трака или няма да е там! :mhihi:

Едит: Прозореца не можах да оправя, кората също. :mhihi: Само че докато се дупих заради говорителя доло, видях ограничаващия болт за газта. :shock: Пламене, аз мислех че се базикаше за този болт, пък то излезе 10 санта! Аз до сега само съм галил газта. :twisted: Как може толкова време да карам с този келевия болт, малееее... :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от Bawareca_88 » 03 Яну 2009, 12:58

колега на какъв модел е този болт и къде се намира?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiro_320 » 03 Яну 2009, 19:28

e36 320, зад педала на газта! Та махнах въпростния болт и резултата е счупен педал. :mhihi:
Вече като натисната педала на газта до доло и.. педала остава там! Счупи се някаква пластмаса, която някой път се заклещва в педала и... не питайте как се угася колата с 90-100 км/х. :mhihi: Трябвало е да го завия до края, не да го махам, ама на...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 03 Яну 2009, 21:04

Така е като не идваш на сбирките да ти кажем как става номера...днес се посъбрахме имаше и нови членове на клуба,ще има и снимки!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiro_320 » 04 Яну 2009, 7:04

:OT:
Тихо, не ме ядосвай допълнително, че съм пил ракия цяла нощ от мъка. :mhihi: Аз поне педали чупя, не съединители като някой хора. :mhihi: Калник :mhihi:
Та след малко отивам да оправя педала. :D
Сори за спам-а.

Потребител
Аватар

Мнение от BatChefo » 04 Яну 2009, 14:51

Извинете че е се върнах но ми се отвори неотложен ангажимент.Младенски кво стана оправихтели бимбата? каде беше проблема?
I'm Not Alone

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 04 Яну 2009, 15:01

Оправихме го по точно майстора го оправи :mhihi: оказа се помпата на съединителя на педала, а не на кутията :!: Киро потроши я тая кола бе човек. Тази вечер ще има ли баници в снега :?: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

здравейте

Мнение от veso_bawareca » 04 Яну 2009, 17:18

момчета благодаря че ни приехте мен и братми така гостоприемно.Ако има нещо през седмицата пишете или поне ми пуснете един смс.На визитката ми го има номера.Утре като отида в офиса ще разпитам за стикери,за затъмняване и за онова специалното фолио.Къде останаха снимките?

Потребител
Аватар

от новия

Мнение от veso_bawareca » 04 Яну 2009, 18:12

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 04 Яну 2009, 19:33

Четири от може би най големите :mhihi: бигачки липсват :mhihi: срамота :D

Киро тряааше да дойде последния ден да си ходя и тогава ли се сети за тоя полигон :D
Аз се прибрах по живо по здраво и се почва пак старата песен на нов глас, а и си отворих работа за през зимата, малко ламарини трябва да събирам сега :mhihi:

Благодаря на всички момчета, изкарах си супер в бг :D
Take Me to the Hospital...

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия