ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Много ме е яд, че не мога да посещавам вече сбирките. Истината е, че почти не се задържам вече в Добрич..
Весело посрещане на Новата Година пожелавам на целия екип. Наздраве, момчета и умната по пътищата!

Весело посрещане на Новата Година пожелавам на целия екип. Наздраве, момчета и умната по пътищата!

- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Сега колеги мисля,че се знае от миналата година къде се събираме и в колко часът!!!Естествено,че всеки който е свободен и неангажиран с някаква мнооооого важна и неотложна работа,ще присъства!Така че не питаите много,много ами ИДВАЙТЕ
!!!!! Пиша час,дата и място на сбирката отново за недоразбрали и токущо регистрирали се в най-якият форум---ОТ 15.00ч,03.01.2009Г,СЪБОТА,ПРЕД ТЕХНОМАРКЕТ!Хайде колеги нека се наберем да се видим в новата година да покараме
и след тожа да седнем и да обсъдим кой-как изкара банкета 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- Bawareca_88
- Потребител
-
благодаря
благодаря за информацията.значи ще се видим там.айде лека че ще си лягам за да събера свежи сили за утре че след тия празници е много тежко.
Колеги, аз се въртях до сега и не ми се спи и може утре да се успа, но ще гледам да стана! Пък сега слизам долу с един чук, една голяма отверка и.... капчица, да оправям десния прозорец.
Също и кората! От утре или няма да трака или няма да е там!
Едит: Прозореца не можах да оправя, кората също.
Само че докато се дупих заради говорителя доло, видях ограничаващия болт за газта.
Пламене, аз мислех че се базикаше за този болт, пък то излезе 10 санта! Аз до сега само съм галил газта.
Как може толкова време да карам с този келевия болт, малееее... 

Едит: Прозореца не можах да оправя, кората също.

e36 320, зад педала на газта! Та махнах въпростния болт и резултата е счупен педал.
Вече като натисната педала на газта до доло и.. педала остава там! Счупи се някаква пластмаса, която някой път се заклещва в педала и... не питайте как се угася колата с 90-100 км/х.
Трябвало е да го завия до края, не да го махам, ама на...

Вече като натисната педала на газта до доло и.. педала остава там! Счупи се някаква пластмаса, която някой път се заклещва в педала и... не питайте как се угася колата с 90-100 км/х.

- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Така е като не идваш на сбирките да ти кажем как става номера...днес се посъбрахме имаше и нови членове на клуба,ще има и снимки!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Оправихме го по точно майстора го оправи
оказа се помпата на съединителя на педала, а не на кутията
Киро потроши я тая кола бе човек. Тази вечер ще има ли баници в снега

- veso_bawareca
- Потребител
-
здравейте
момчета благодаря че ни приехте мен и братми така гостоприемно.Ако има нещо през седмицата пишете или поне ми пуснете един смс.На визитката ми го има номера.Утре като отида в офиса ще разпитам за стикери,за затъмняване и за онова специалното фолио.Къде останаха снимките?
Четири от може би най големите
бигачки липсват
срамота
Киро тряааше да дойде последния ден да си ходя и тогава ли се сети за тоя полигон
Аз се прибрах по живо по здраво и се почва пак старата песен на нов глас, а и си отворих работа за през зимата, малко ламарини трябва да събирам сега
Благодаря на всички момчета, изкарах си супер в бг

Киро тряааше да дойде последния ден да си ходя и тогава ли се сети за тоя полигон

Аз се прибрах по живо по здраво и се почва пак старата песен на нов глас, а и си отворих работа за през зимата, малко ламарини трябва да събирам сега

Благодаря на всички момчета, изкарах си супер в бг

Take Me to the Hospital...