Жена с непалеща кола в София-моля Ви помагайте!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Жена с непалеща кола в София-моля Ви помагайте!!!
Здравейте,
Имам нужда от малко помощ - карам 318 тдс '97год., на която съм и сменяла горивна помпа (рециклирана) преди 1.5 год. и умна дюза (нова) преди няколко седмици - няма други видими проблеми по колата вече, но вчера след като не я бях палила 2 дни се опитах да я запаля - и само върти и тресе - но не запали. Почти е долу акумулатора и се чудя какво да правя. Има повече от половин резервоар с нафта, и добавка на кастрол.
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна, защото не съм от София и не познавам почти никой тук!
Предварително благодаря!
Имам нужда от малко помощ - карам 318 тдс '97год., на която съм и сменяла горивна помпа (рециклирана) преди 1.5 год. и умна дюза (нова) преди няколко седмици - няма други видими проблеми по колата вече, но вчера след като не я бях палила 2 дни се опитах да я запаля - и само върти и тресе - но не запали. Почти е долу акумулатора и се чудя какво да правя. Има повече от половин резервоар с нафта, и добавка на кастрол.
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна, защото не съм от София и не познавам почти никой тук!
Предварително благодаря!
Последна промяна Capitol на 02 Яну 2009, 21:11, променена общо 1 път
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
http://forum.offroad-bulgaria.com/showp ... tcount=219
Погледни ето това и ще разбереш защо горката ти кола е неадекватна!
Погледни ето това и ще разбереш защо горката ти кола е неадекватна!
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
http://forum.offroad-bulgaria.com/showp ... tcount=266
http://forum.offroad-bulgaria.com/showp ... tcount=336
Ето тук трагедията продължава......
http://forum.offroad-bulgaria.com/showp ... tcount=336
Ето тук трагедията продължава......
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Както казваш акумулаторът е слаб, най-вероятно там е причината. Пробвай да подгрееш 2-3 пъти и после да запалиш. Сега температурите са около нулата и в нафтата ме съмнява да е проблемът. Карам със същия двигател и вчера при -10 запали чудесно.
Последна промяна xts на 02 Яну 2009, 14:06, променена общо 1 път
- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
от студа ще да е.....
и мойта пали с тресене около 5сек.,иначе като е топло си пали от раз
щом акумулатора ти е слаб,няма да запали.....ако имаш кабели,някой да ти даде ток и трябва да запалиш..........
акумолатора,ако не ти е първа младост си купи нов над 70Ah
това е което мога да те посъветвам....успех и пиши какво е станало
и мойта пали с тресене около 5сек.,иначе като е топло си пали от раз
щом акумулатора ти е слаб,няма да запали.....ако имаш кабели,някой да ти даде ток и трябва да запалиш..........
акумолатора,ако не ти е първа младост си купи нов над 70Ah
това е което мога да те посъветвам....успех и пиши какво е станало
Вчера, преди да се помъча да я запаля подгрях 3 пъти. След това пробвах още няколко пъти като отново подгрявах преди това. И мен ми се струва, че е от нафтата, защото предната седмица стоя 5 дни в Русе и запали от раз (не беше толкова студено). Ако налея да речем 10-15 литра в резервоара и изчакам час два дали ще помогне или може да си докарам по-голяма беля?
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: Жена със непалеща кола в София-моля Ви помагайте!!!
Capitol написа:Здравейте,
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна, защото не съм от София и не познавам почти никой тук! Тел.ми е 0893441150.
Предварително благодаря!
Подгревни свещи душа, а може и кофти нафта мой приятел е въртял като ненормален и едвам я е запалил на дърпане.
Последна промяна Веселин|Василев на 02 Яну 2009, 14:12, променена общо 1 път
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5