помощ филтри за климатик прекалено скапи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
помощ филтри за климатик прекалено скапи
купих си компакт 316 смених косумативите но останаха 3 филтара на климатика 2 правоъгални на 54 лв. броя и един цилендичен от 154 лв. някои може ли да ми каже това нормална цена ли е или някоя марка филтри които не са толкова скапи все пак колата е не е нова 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
3 филтъра на климатика?
Доколкото знам има един на климатика и един на купето, ама не са такива цени... Къде ги сменяш и къде си гледал такива цени?

Never mistake motion for action...
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Някой те ебава здраво 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
И аз имах такъв проблем заради цената, но ме открехнаха за завода за филтри в Добрич и чрез мои приятел който е собственик на магазин за авточасти изпратихме моят стар филтър и ни направиха нов който е като оригинален и струва само 10,00лв. изработката му.Ако те интересува 0887548380- това е моят номер и можеш да ми званнеш.
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
този в купето бях чел във форума, че с изтупване и прахосмукачка се оправя и аз взех че наистина го направих и съм доволен от резултата, ама го направих по-скоро като експеримент...
let the BMW be with you
даа
аз моя филтър от купето направо си го изпрах,колко 4ернилка пусна не е истина, но не се скъса , изсуших го с едно сешоар4е и сега парното духа като лудо.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
ljubo72 написа:И аз имах такъв проблем заради цената, но ме открехнаха за завода за филтри в Добрич и чрез мои приятел който е собственик на магазин за авточасти изпратихме моят стар филтър и ни направиха нов който е като оригинален и струва само 10,00лв. изработката му.Ако те интересува 0887548380- това е моят номер и можеш да ми званнеш.
Добре де, всички имаме проблеми с тези филтри. Ако твоя човек може да ги доставя на цена 10-12 лв. (да не забравя и себе си, все пак и той трябва хляб да яде) направо да го направиме нещо като масова покупка. Аз лично го смених преди 10 дена, но до средата на лятото ще трябва да купувам нов. Така че съм сигурен, че желаещи ще има пък и моделите не са толкова много (нямам представа дали са различни, може и да не са).

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
и моя го прах след няколко чистения с прахосмукачка ,но ефекта този път е негативен и ще се наложи да се разделя с 40 лв и да го сменя най накрая ..
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
баровци ето ви адреса на производителя----добрич,ул.Войнишка№23 ,тел.058 630198 офис ;058 778550 магазин. Който иска да си поръча.не мисля че отстъпват по качества на западните.Въпрос на финансова основа
аз сам доволен а и с тази цена можеш да го сменяш по 3 пъти в годината ако искаш 

[quote="GRIPEN"]Тоя филтьр цилиндричния които струва 154 лв. по принцип си е скьп за всички коли и варира в границите на 80/90 до 200 лв според колата,ако не се льжа се казва дехидрататор. Не вярвам да може да бьде направен просто така за 10лв.За другия,на купето-може
[/quote]
не знам защо трябва да сменяш дехидратора?имал ли си проблем с климатика?това си е затворена система филтър дехидратор се сменя при много сериозен ремонт по инсталацията.

не знам защо трябва да сменяш дехидратора?имал ли си проблем с климатика?това си е затворена система филтър дехидратор се сменя при много сериозен ремонт по инсталацията.
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Дори и този правоъгълния в купето не е прост , а има разни не6та в него + активен въглен за пречистване на изгорелите газове от другите коли. Аз моя го смених че бях на зор и не ми духаше парното и си взех един за 30лв. , но май не е с активен въглен.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
petio написа:Дори и този правоъгълния в купето не е прост , а има разни не6та в него + активен въглен за пречистване на изгорелите газове от другите коли. Аз моя го смених че бях на зор и не ми духаше парното и си взех един за 30лв. , но май не е с активен въглен.
За моята Е39, купувам двата фиртъра (с активен филтър)

Другият път да не бързаш като пале пред майка си!

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ICE написа: ...
все си мисля, че тук говорим за Е36, не за Е39. не знам ти за колко си купуваш филтрите, но наистина съм виждал Е36 с три филтъра и то на доста сериозна цена. в такъв случай собственика ги переше и ефектна не беше лош;)

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2