Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.
Модератор: Общи модератори
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.
Днес попаднах или по скоро ми пратиха тука няколко фиатаджии колеги една тема от форума на алфа а тя е следната: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29427
Въпросният шофер бил главния редактор на ауто билд-а и бил наистина добър шофер. Чудя се възможно ли е това което тои обяснява тъй като аз с 5цата такива грижи не съм имал досега.
Въпросният шофер бил главния редактор на ауто билд-а и бил наистина добър шофер. Чудя се възможно ли е това което тои обяснява тъй като аз с 5цата такива грижи не съм имал досега.
Последна промяна DroW на 01 Яну 2009, 16:41, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Калъф.
Това, че е някакво редакторче на списание което само превежда чужди матеряли, не значи че може да кара... дори и кола с такава електроника
Много ми е интересно какво е да се спускаш с кола с предно по заледения път за Алеко
Това, че е някакво редакторче на списание което само превежда чужди матеряли, не значи че може да кара... дори и кола с такава електроника

Много ми е интересно какво е да се спускаш с кола с предно по заледения път за Алеко

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
На този редактор мога лично да му покажа какво прави Е36 със нови зимни Алпини по Узана,шипка,бузлуджа и къде ли не със педя сняг(заравнен) по пътя!

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Специално за дълги коли като 7-ци и S-класи и аз мисля, че зимата са трагедия. И изобщо проблема не е в шофьора. Проблема е в тръгването от място, може най-малката, почти невидима неравност да пречи. Засяда се на абсурдни места и понеже не винаги може да се разлюлее или да се маневрира, става едно бутане...
Иначе успее ли да тръгне, няма проблем, особено ако си има блокаж.
Обаче по-малките коли, като БМВ 3, зимата си вървят екстра, само едни хубави гуми им трябват.
Обаче по-малките коли, като БМВ 3, зимата си вървят екстра, само едни хубави гуми им трябват.
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
msi200 написа:Специално за дълги коли като 7-ци и S-класи и аз мисля, че зимата са трагедия. И изобщо проблема не е в шофьора. Проблема е в тръгването от място, може най-малката, почти невидима неравност да пречи. Засяда се на абсурдни места и понеже не винаги може да се разлюлее или да се маневрира, става едно бутане...
Колега, със 750 не се потегля с пълна газ

- msi200
- ентусиаст
-
Е айде сега, карал съм тук-там некоя кола и знам как се потегля:) Тия лимузини с големите мотори даже на сух и топъл асфалт, пак не могат да сложат конете на пътя до един момент.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
баси редакторчето,купува си чероки все едно моркови 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
msi200 написа:Е айде сега, карал съм тук-там некоя кола и знам как се потегля:) Тия лимузини с големите мотори даже на сух и топъл асфалт, пак не могат да сложат конете на пътя до един момент.
Да това имам предвид, прочет темата там дето колегата дето не може да мине улицата каза "изключих системите и със боксувания..."
Еми не става и с предно да си

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
не става само с даване на газ, трябва и акъл
например тръгване от 3-та и други подобни. Тая кола 1000% съм сигурен че може да го качи тоя баир само че има едно книжле към него дет се казва owner's manual и някой трябва да го прочете.

например тръгване от 3-та и други подобни. Тая кола 1000% съм сигурен че може да го качи тоя баир само че има едно книжле към него дет се казва owner's manual и някой трябва да го прочете.

- msi200
- ентусиаст
-
Еми доколкото разбрах, пича е пробвал сичко друго, и като не е станало, просто е тръгнал да копае снега до асфалта с буксуване и се е изкатерил... Той всъщност по-натам си е написал, че колата е супер, но просто не е за непочистени пътища.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
msi200 написа:Еми доколкото разбрах, пича е пробвал сичко друго, и като не е станало, просто е тръгнал да копае снега до асфалта с буксуване и се е изкатерил... Той всъщност по-натам си е написал, че колата е супер, но просто не е за непочистени пътища.
Голямата кола не случайно е със задно, не щото в Германия са по-тъпи от въпросния "редактор"

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
кавали , остаите ги да си пишат , да доиде да му покажем каде сме се качвали с м3-ката , тогава да ми говори за задното.
It`s party time !
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Значи темата е от сякъде смешна според мен защото аз подобни баирчета зимата с новите гуми ги минавам с пълна газ без никви грижи спиране тръгване сичко това даже не е баир. А имам колега с е39 200коня дизел автомат които се катери на банско до лифта с неговата по заледени баири които е ходил знае какво е там в момента. Той влиза и в форума. Колегата вика е присветва ми малко АСЦ-то но си перкам бавно на горе и тва е. Спира тръгвам леко и така.
Според мен автора на статията е пълен малоумник. И аз не съм никъв шофиор но този явно че има макарони в главата. А доколкото става въпрос за предното бях пъснал наскоро една тема за златните мостове дето нагоре бяха затънали 10тина хонди с предно по баирите докато горе 4 бими се забавляваха. Нещата опират много до шофиора според мен, а този не е никакъв шофер.
Според мен автора на статията е пълен малоумник. И аз не съм никъв шофиор но този явно че има макарони в главата. А доколкото става въпрос за предното бях пъснал наскоро една тема за златните мостове дето нагоре бяха затънали 10тина хонди с предно по баирите докато горе 4 бими се забавляваха. Нещата опират много до шофиора според мен, а този не е никакъв шофер.