БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ
Днес на 01.06.05 на бул.България бях тръгнал към ЕКО-то което повечето от вас знаят, и имах лека злополука. От светофара преди НДК от Орлов мост...спирам...бях с един приятел...
И както чакаме на светофара той вика...чакай да сложа колана ,че си е еб*ло мамата...и от шега на майтап...тръгваме...мен ме бяха нервирали и задавах газзз...и точно след като минахме под моста преди ЕКОТО колата занесе зверски след като се опитах да избегна един бакшиш който беше решил да изцеди поредният злополук клиент който беше емал лошия късмет да се качи при него и влезе в мойта лента на движение с около 60
Колата занесе зверски от ряската промяна на платната и все едно някой я ритна много силно отзад вдясно...понесохмесе с лявата врата напред...след доста опити да я окрутя видях ,че няма да успеем да влеземе пак в пътя и зада не се одариме в лявата мантинела я запарзалях на дясно...и така пързаляйки се минах между две коли...и теглен от центубежните сили летях с над сто на дясно извън пътя...в най-дясна лента имаше едно такси - деу някакво...отново газ и десен волан зада не го отпера него...от там вече почти съм в болдюра и летиме право срещу един стълб...спирачки ляв да го избегнеме...
Има снимки но който беше видя сам на колко сме минали от стълба...около 2-3 сантиметра...
Моменти преди да се тресна в борюра си мислех че ако се одарат двете десни гуми едновремено сртранично в бордюра колата ще се преметне на таван...опитах се и горе долу оспях малко да я одържа и се приземихме с зверски трясък и задирайки около 30-40 метра в градинката до пътя...исписвайки една много красива дъга....и там добре че не се врязахме в другите боклуджатси там...абе късмет и полувина
И след всичката тази мизерия и нещастие малко по-добре се почувствах след като се изсипаха на помощ маса народ и ме успокоиха че не само аз се крашвам така гадно
Пръв дойде Енджи после АсенХ,Милер,Ати,Пенчев,Явор и още маса народ, немога да напиша всички защото не на всички знам прякорите и имената. Но искам да благодаря на апсолютно всички за това което направиха и ,че чувството е невероятно когато само двама в такава скапана ситоация - кола заорала на болдюра извън пътя в градинката с разцепени джанти - се озоват сред толкова хора готови да помогнат...чувството е несравнимо...дори тези които карат майбах и имат гарантирана пътна помощ за всяка точка на света не се чувстват толкова сигурни и уверени, че всичко щи мине добре
Благодаря и се надявам винаги да има такава колегиялност и съпричастност сред ентусиястите...защото това е най ценното
КАРАЙТЕ РАЗУМНО ЗАЩОТО - ШИТ ХЕПАНС...
И ако все пак шит хепанс...всички сме насреща да помогнем
Направих няколко снимки за архива и ще ги постна при първа възможност защото са златна класика...например едната е много ценна - Звездата на джантата седи отсрани на самата джанта...
И както чакаме на светофара той вика...чакай да сложа колана ,че си е еб*ло мамата...и от шега на майтап...тръгваме...мен ме бяха нервирали и задавах газзз...и точно след като минахме под моста преди ЕКОТО колата занесе зверски след като се опитах да избегна един бакшиш който беше решил да изцеди поредният злополук клиент който беше емал лошия късмет да се качи при него и влезе в мойта лента на движение с около 60

Колата занесе зверски от ряската промяна на платната и все едно някой я ритна много силно отзад вдясно...понесохмесе с лявата врата напред...след доста опити да я окрутя видях ,че няма да успеем да влеземе пак в пътя и зада не се одариме в лявата мантинела я запарзалях на дясно...и така пързаляйки се минах между две коли...и теглен от центубежните сили летях с над сто на дясно извън пътя...в най-дясна лента имаше едно такси - деу някакво...отново газ и десен волан зада не го отпера него...от там вече почти съм в болдюра и летиме право срещу един стълб...спирачки ляв да го избегнеме...
Има снимки но който беше видя сам на колко сме минали от стълба...около 2-3 сантиметра...
Моменти преди да се тресна в борюра си мислех че ако се одарат двете десни гуми едновремено сртранично в бордюра колата ще се преметне на таван...опитах се и горе долу оспях малко да я одържа и се приземихме с зверски трясък и задирайки около 30-40 метра в градинката до пътя...исписвайки една много красива дъга....и там добре че не се врязахме в другите боклуджатси там...абе късмет и полувина
И след всичката тази мизерия и нещастие малко по-добре се почувствах след като се изсипаха на помощ маса народ и ме успокоиха че не само аз се крашвам така гадно
Пръв дойде Енджи после АсенХ,Милер,Ати,Пенчев,Явор и още маса народ, немога да напиша всички защото не на всички знам прякорите и имената. Но искам да благодаря на апсолютно всички за това което направиха и ,че чувството е невероятно когато само двама в такава скапана ситоация - кола заорала на болдюра извън пътя в градинката с разцепени джанти - се озоват сред толкова хора готови да помогнат...чувството е несравнимо...дори тези които карат майбах и имат гарантирана пътна помощ за всяка точка на света не се чувстват толкова сигурни и уверени, че всичко щи мине добре
Благодаря и се надявам винаги да има такава колегиялност и съпричастност сред ентусиястите...защото това е най ценното
КАРАЙТЕ РАЗУМНО ЗАЩОТО - ШИТ ХЕПАНС...
И ако все пак шит хепанс...всички сме насреща да помогнем
Направих няколко снимки за архива и ще ги постна при първа възможност защото са златна класика...например едната е много ценна - Звездата на джантата седи отсрани на самата джанта...

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Много кофти найстина беше..
П.С. М/у другото аз те видях първи.. хванах Асен за ушите и казах на Енджи и доидохме! Добре, че сте ОК с твоя приател.. това е най важното.

П.С. М/у другото аз те видях първи.. хванах Асен за ушите и казах на Енджи и доидохме! Добре, че сте ОК с твоя приател.. това е най важното.

Последна промяна SlipKnoT на 07 Яну 2005, 3:23, променена общо 1 път
- Новини
-
CERT
Винаги можеш да разчиташ на нас
Много съжалявам за инцидента, който ти се случи. Знам как се чувстваш...
И аз бях така когато катастрофирах с моята iS-ка но когато за отрицателно време се събраха 5-6 БМВ-та с приятели от форума и ми олекна.... Така че това е най-малкото с което можем да помогнем...
Важното е, че вие сте живи и здрави, ламаринките ще ги оправиш бързо и отново ще се насладиш на зверчето. Поне вече ще знаеш колко коварен може да бъде автомобила на такава настилка.
Дано от инцидентите тази вечер всички си извадим поука....

Винаги можеш да разчиташ на нас

Много съжалявам за инцидента, който ти се случи. Знам как се чувстваш...

Важното е, че вие сте живи и здрави, ламаринките ще ги оправиш бързо и отново ще се насладиш на зверчето. Поне вече ще знаеш колко коварен може да бъде автомобила на такава настилка.
Дано от инцидентите тази вечер всички си извадим поука....

Ето и снимки
С лошо качество са щото са от телефона и снимах на нощен режим ама нямам други
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Еххх -тая година също почва гадно - много гадно даже. Радвам се, че и вие сте добре. Хора - дайте да ходим на колективен водосвет - както правят рокерите
.

Бакшиши ... кво да ти кажа..., а най-лошото, че вече е тенденция да се кара в най-ляво !!! Аз съвсем сериозно заявявам, че изпреварвам много често от дясно! Защо?! Защото дясната лента е празна 90% от случаите а някои си карат с 60км/ч в най-лявата лента и си я държат без да я пуснат и 100% без да си помислят изобщо, че тя е за по-бързо движещи се коли
А повечето незнаят, че имат мигачи ... ! Абе ебало си е майката от всякъде, извинявам се за нецензурния език, но ... на ден избягвам по 3-4 подбни ситуации, засега успешно, но то веднъж ще ми се случи ебати и ще ми стигнат нерви и разправиите за още много време напред

xterminat0r написа:Бакшиши ... кво да ти кажа..., а най-лошото, че вече е тенденция да се кара в най-ляво !!! Аз съвсем сериозно заявявам, че изпреварвам много често от дясно! Защо?! Защото дясната лента е празна 90% от случаите а някои си карат с 60км/ч в най-лявата лента и си я държат без да я пуснат и 100% без да си помислят изобщо, че тя е за по-бързо движещи се коли![]()
А повечето незнаят, че имат мигачи ... ! Абе ебало си е майката от всякъде, извинявам се за нецензурния език, но ... на ден избягвам по 3-4 подбни ситуации, засега успешно, но то веднъж ще ми се случи ебати и ще ми стигнат нерви и разправиите за още много време напред
![]()
![]()
Бързодвижещи се??? Има си ограничение 50км/ч и всеки който иска може да си кара в дясна, лява, посредата важното е да е с 50км/ч. Ако някой иска да цепи мрака, той да си намира път, но за съжаление в много голяма част от случайте се стига до снимки като горните. Просто на ден попадам поне в 20 ситуации, в които някой ме изпреварва бясно по даден булевард и после е една кола пред мен на светофара...
В крайна сметка важното е че всички са живи и здрави. CERT sorry за колата, но един съвет...недей да се нервираш толкова лесно...

Важното е 4е сме задружни. Но се вкарах в голям филм докато развивах болтовете на гумата с любезно предоставения инструмент от Луд Ваньо. Беше ме шубе предницата да не падне и да ми потроши краката. 4овека с колесара пък за малко да удари колата на Дилян. Абе... каръшка ве4ер.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Dimitar написа:Еххх -тая година също почва гадно - много гадно даже. Радвам се, че и вие сте добре. Хора - дайте да ходим на колективен водосвет - както правят рокерите.
Ааааа то всяка година се прай водосвет и пак с тия мотори даваме ебаси количеството жертви.По-лошото е че с моторите не се разминаваме само с сплескани джанти и смачкани ламарини

Lud umora nemaaaa.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
Пени знаеш че можеш да разчиташ на мен а както виждаш и не само на мен.много ми е гадно за това което стана снощи като знам колко мъки изтърпя докато оредиш всичко с колата а сега
но както каза някои по нагоре добре че са само ламарини а не нещо по сериозно тъи че както ти казах и снощи ще помагам с каквото мога. 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Нали за това сме тук - нямаш никакъв проблем да звъниш (имаш ми тела) и да дойдем до където кажеш.
Радвам се, че си добре и никой не е пострадал, колата ще я оправим (с каквото можем да помогнем - свиркай)
Ати
Радвам се, че си добре и никой не е пострадал, колата ще я оправим (с каквото можем да помогнем - свиркай)
Ати
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2