Евалата на Шумахер

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Евалата на Шумахер

Мнение от TheBoss » 06 Яну 2005, 21:59

Може би повечето от вас знаят, че аз определено не съм фен на Михаел Шумахер. Даже може да се каже, че го мразя (не смятам да обяснявам защо, просто няма да става дума за това в тази тема).
Та, миналата вечер Германия е набирала пари за да помогнат на хората пострадали от цунамито в Индийския океан. И докато течало едно предаване се набрали 100 милиона евро (да, точно така, за 2 часа). И с най-голямо дарение от фирмите е Дойче Банк (това е разбираемо). Дарили са 10 милиона. А от частните лица с най-голямо дарение е Михаел Шумахер, също с 10 милиона. Този факт едва ли ще промени кардинално моето мнение за Пилето, но поне малко съм обнадежден. Щом той е способен на такъв жест значи светът е станал малко по-добро място за живеене.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 06 Яну 2005, 22:07

хехе - данъци шефе 8)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Яну 2005, 22:29

Чакай да добавя че врабчо освен че е дарил 10 милончета си е купил нова къщурка за 20 милиончета ;)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 06 Яну 2005, 22:34

Димитър написа:..............

Да бе, туй е ясно. Но защо един друг педал, дето го мразя не по-малко, така наречения Бил ГЕЙтс, не направи подобен жест, ааааааааа? Щото е по-голям идиот и от Пилето. Ей за това. А иначе безплатен обяд няма. Безплатно е само сиренцето в капана за мишки. Естествено, че всеки иска да си оправдае разходите. Но едно е да си регнеш офшорка на Кайманите, а съвсем друго е да дариш пари за благородна кауза. Ако всеки бягаше от данъци като Пилето, ехееееееееее, рай на земята бре.
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 06 Яну 2005, 23:14

БМВ RULZ, да де ама съм луд фен на Шуми :uups: :shock:
Евалата че освен да мачка може и да дарява!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 06 Яну 2005, 23:21

Шефе - бай Гейтс дава луди кинти на година за благотворителност (ако не се лъжа по няколко милиарда). Ама, какво от това. Аз имам малко по-различни схващания по тоя въпрос (като на Пол Алън) ама не ми се обяснява сега :) .

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 07 Яну 2005, 0:08

Dimitar написа:хехе - данъци шефе 8)

Не това е начина да се пести от данъци, приятелю!
За ползата от дарението на Шумахер,трябва да се потърси мнението на пострадалите от невижданата катастрофа!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 07 Яну 2005, 0:21

Щом казваш. Какво разбирам аз от данъци, то пък от какво ли разбирам, ама това е друга тема. Най-искренно се радвам обаче за пострадалите - да знаеш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 07 Яну 2005, 1:35

Евала наистина...аз съм много голям фен на Шумахер и тея изказвания за данъците са :help: :help: :help: Има ли въобще някво значение причината поради която дава толкова много пари ,истински важното е че те ще помогнат на МНОГО хора в беда...ама някои веднага бързат да плюят...що не се спасят всички от данаци като дават по толкова пари за благотворителност ???...ще е много хубаво...
But does a human form display to those who dwell in realms of day

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Яну 2005, 1:42

Аз до колкото разбрах (чух) Бездомните алкохолици в Холандия са събрали 6000 долара за пострадалите в знак на протест, че правителството е отделило смешна сума за дарение.. така че 10те милиона на Шумахер.. при положение, че има много повече.. не ме впечатляват:) Аз и моето семейство дарихме 100 лева за хората, пострадали от цунамито.
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 07 Яну 2005, 12:15

Един приятел в щатите каза, че там сме били топ новина заради това. Снощи единия каза - персонала ни помоли да си тръгнем, за да могат да се занимават спокойно с техните си проблеми, ама аз му дадох бакшиш и той остана много доволен :confused: . А почивката ни беше супер. Така е - какво да се прави - те хората са казали - една въшка като се наяде и излиза на челото.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalin » 07 Яну 2005, 12:15

Шумахер е великан :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Яну 2005, 12:43

smoKing написа:аз побеснях вчера като гледах по ТиВи - то новините. има6е интервю с завърналите се от по4ивка българи - ЕГАТИ ПЕДАЛИТЕ! казахе че ништи не било, не било страшно и т. н. ето го и БГ манталитета отново :!: даже казаха че са изкарали супер щото, платили за 3* хотел а ги настанили в 5* и са мноо доволни :dummy:

:yes: Абсолютни тъпанари бяха тея които се изказаха и аз ги гледах ... Ебати неблагодаарниците... десетки хиляди жертви, ама не било нищо особенно, мама им стара тъпа еи ... такива ... Абе тея просто са абсолютни неблагодарници :!: :!: :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от j1v » 07 Яну 2005, 13:57

xterminat0r написа:... десетки хиляди жертви ...

Малка поправка!
Много отдавна надхвърлиха 140 хиляди.

Назад към Основен Форум