за стълбовете, БМВтата и падащите светофари

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

за стълбовете, БМВтата и падащите светофари

Мнение от Engi » 06 Яну 2005, 2:39

05.01.2005 година
21.10 часа rtzankov ( по често срещан сред нас като Цено Харабията ) и Войков пътуват по булевард Тодор Александров. те просто са тръгнали към кино Арена, за да изгледат някой филм, нищо повече. нещеш ли, на светофара преди кино Арена, както си карат наще момчета, от пряката излиза една линейка без обозначителни знаци за МПС със специален режим на движение. Цено прави опит да я избегне, но линейката го удря странично и о там той сваля един стълб, барабар със светофара на него. резултати: нащо гномче, като всяко едно митично същество от приказките, е невредимо:) чаровната му приятелка също;) Е36тицата - тотална щета! :( от нея не остана много :( на линейката почти нищо и няма, а водача, както можете да се досетите, беше пиян. Майната им на ламарините, щом нашето момче е добре, всичко друго ми е през кура. прибрахме това, което беше останало от колата. БМВ тим-а както винаги беше на ниво със своята задружност и отзивчивост;) дано на Ати да му остане време, за да прераскаже малко по-подробно историята, защото, както знаете, аз не съм много по расказите, но в общи линии фактите са на лице. по-късно очаквайте и снимков материал. но основната идея е... правим какви ли не глупости с тези коли, 100000 пъти сме били на ръба, и не сме имали проблем. а когато просто тръгнем на кино, бракувахме едно Е36. Каквото е писано да стане, ще стане. не можем да контролираме съдбата си;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Яну 2005, 2:42

Кофти..
No bling at the Ring

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 06 Яну 2005, 2:56

добре че на колегата Цанков му няма нищо,както и на спътниците му.Дам към 23:30 когато се прибирах към вкъщи видях на мястото на катастрофата две Е36-ци които обираха чарковете.Евалата че сте така отзивчиви ;) ;) ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 06 Яну 2005, 4:54

аз бях свидетел на такъв инцидент в Пловдив..пак линейка удари един микробус и го обърна по таван доста пъти и то защото линейката мина на червено без включен буркан и без сирена...
При вас направиха ли му алкохолна проверка?
Има ли свидетели ?
Колата има ли каско?

Много кофти ситуация и дано го преодолеете бързо всичките пък ламарините се оправят ...вижте го и от другата страна...време е за нова кола :)

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Яну 2005, 7:34

Добре, че са се отървали без нищо и са живи и здрави! :uups:

... правим какви ли не глупости с тези коли, 100000 пъти сме били на ръба, и не сме имали проблем. а когато просто тръгнем на кино, бракувахме едно Е36. Каквото е писано да стане, ще стане. не можем да контролираме съдбата си

жалко за БМВ-то :(
Идват ми едни думи за майката на този шофьор на линейката. Пиян бил! :evil: Между другото те навсякъде се държат така дори и да не са пияни. Като са със специален режим на движение не значи, че трябва да си правят каквото поискат дори без пуснати сирени. Но няма кой да ги контролира

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 06 Яну 2005, 9:04

Към 22.20 се прибирах от Люлин с Хондата и видях познати Е36 ци на тротоара. НО не ви познах СЪЖАЛЯВАМ че не спрях да помогна с нещо :( Надявам се всички да са живи и здрави което е най-важно!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 06 Яну 2005, 10:06

Както вече се каза, най-важното е че хората са живи и здрави

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Яну 2005, 10:20

Дано да си се шегувал с тая тема Engi, щот ако е истина е супер гадно, верно живи и здрави са ама Е36-цата.... :bcry:
Полицията като дойде, да не изкара вас виновни, що не сте дали път на линейката а? Познавам подобни случаи с мои приятели и за да прикрият шофера на линейката кат нищо ще ви обвинат вас :evil:

Един съвет от мен, ако много пиян шофьор ви удари, слизате с винкела и ко размазвате от бой докат изтрезнее или не дойдат куките, ама да не видат че сте го по отупали, ей до тва води пиенетои карането :evil: :evil: :evil:

Дано всичко се оправи ;)

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 06 Яну 2005, 10:31

тръпки ме полазиха...
Аз точно по това време се
въртях около арена и си
търсех място на паркинга но
не намерих и си тръгнах но нищо
не съм видял мамка му :uups:

Цене курбан да прайш :!:
Радвам се че всички сте живи
и здрави и няма проблеми :!:
По-добре забравете за случилото
се ще ви е по-леко...
RIP на таз хубава Е36-ца :(
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 06 Яну 2005, 10:56

Туууууу, късмет е имало нашето момче, колата и е....и м.....та важното е да е жив и здрав :uups:
Свещ да запали и курбан да направи :confused:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 06 Яну 2005, 12:10

Аууу... ужасна работа :( важното е че всички са живи и здрави .. направо лудница .. баси тва е напрово недопустимо .. тоя да го затворят да го е** тъпото копеле .. жалко за колата.. дано я платят както трябва и ще си вземе по-хубава :) ... ламарина е в крайна сметка .. добре че няма пострадали:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 06 Яну 2005, 12:27

Жалко за хубавата кола, но, наистина колкото и банално да звучи, добре,че няма жертви...За да е тотална щета, значи ударът е бил доста сериозен!
rtzankov - не се ядосвай за колата! Както някой каза, това е повод за смяната с по-добра...
Що не вдигнете малко шум по случая? Не може да стават такива свинщини в тази Държава и никой да не разбере :evil:
Последна промяна tsvet40 на 06 Яну 2005, 12:47, променена общо 1 път

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Яну 2005, 12:31

Цанков, ако можем с нещо да помагаме.. на среща сме ;) Тенекий се купуват, важното е, че си жив и здрав ;)

И дано се научиш вече да караш с предпазен колан :!:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 06 Яну 2005, 12:41

Аз имам да връщам услуги, знаете ми тела ако нещо ви требвя помощ сфиркайте без да се колеебаете ;)
Цанков, предполагам , че ти е адски гадно ама го гледай от добрата страна, кола се копува, живот не !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalin » 06 Яну 2005, 12:53

живи и здрави да колегата и приятелката му със светофара!!!
извинявайте ,че ще вмъкна не по темата мнение но съм вазмотен от заклучената тема"ПОТРЕСЕН СЪМ"мойто мнение,е че щом си потресен от шофьор на BMW и неговите изпълнения значи си караш реното и тва е!!! обаче не е нужно да даваш информация за регистрацонните им номера нали!!!?това може и да ти навреди някаде

Следваща

Назад към Основен Форум