малко крими..
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
малко крими..
та седя си на компа и се ровя из форума, на прозореца има светеща украса и постоянно мигат едни лампи,дето мноо ме дразнят.
обаче по едно време няква бяла светлина ми привлича окото през щората,спрях музиката и лампата и се ококорвам...личи си,че някой се разхожда из двора.и ся ко прайм....ай в кухнята да зема нещо за порязване,обух се,че с тия чехли не става и се ослушвам.отварям вратата и гледам един стои,целия в черно и ме гледа
ама аз с два ножа,единия в ръката,другия на земята(страх,ко да прайш),викам ко стаа,и оп оня се размърда-ченге бил
вика-абе да си чул нещо,щото се обадиха,че някой се разкарва по терасите
,а то наблизо е мангал махала.нищо не съм чул му викам,оглеждаме се,няма нищо съборено,а пълно със строителни материали по двора.
идват и колегите му заедно с един приятел дето е отгоре и той вика-как си спя и осещам 2-3ма из кухнята да обикалят,лупортят и се обадих..а той е таксиджия и си е легнал след работа и затова тъмно в тях.
май по тия празници се пробват гадовете да ударят лесното,тъй че пазете се.аз както мразя да заключвам,а телефоните ми,документите ми и други неща стоят на компа,а той до вратата
това става преди 15мин
обаче по едно време няква бяла светлина ми привлича окото през щората,спрях музиката и лампата и се ококорвам...личи си,че някой се разхожда из двора.и ся ко прайм....ай в кухнята да зема нещо за порязване,обух се,че с тия чехли не става и се ослушвам.отварям вратата и гледам един стои,целия в черно и ме гледа

ама аз с два ножа,единия в ръката,другия на земята(страх,ко да прайш),викам ко стаа,и оп оня се размърда-ченге бил

вика-абе да си чул нещо,щото се обадиха,че някой се разкарва по терасите

идват и колегите му заедно с един приятел дето е отгоре и той вика-как си спя и осещам 2-3ма из кухнята да обикалят,лупортят и се обадих..а той е таксиджия и си е легнал след работа и затова тъмно в тях.
май по тия празници се пробват гадовете да ударят лесното,тъй че пазете се.аз както мразя да заключвам,а телефоните ми,документите ми и други неща стоят на компа,а той до вратата

това става преди 15мин
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Много са нагли, мамка им проста....
Ама лошото е, че после трябва да го лежиш като за човек....
Заключвайте се там, сот-мот... не че нещо ше ги спре щом са си решили, но за всеки случай...
(щото тия бастуни от сота докато дойдат, понякога тия нещастнци имат време да ти изнесат цялата къща...
)
Ама лошото е, че после трябва да го лежиш като за човек....
Заключвайте се там, сот-мот... не че нещо ше ги спре щом са си решили, но за всеки случай...
(щото тия бастуни от сота докато дойдат, понякога тия нещастнци имат време да ти изнесат цялата къща...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Жив ли си бре, душа!?павката написа:...

п.п. Сан Докан с 2-та ножа....
M2PR написа:...щото тия бастуни от сота докато дойдат...
За кой СОТ говориш?! Да не забравяме все пак, че те не са SUPERMAN-и или закрилници на Вселената...

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Аз щях да умра от страх
леле какъв кожар да отвориш вратата и да ходиш да видиш кой се разхожда , слава бога че е бил ченге
леле какъв кожар да отвориш вратата и да ходиш да видиш кой се разхожда , слава бога че е бил ченге
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Re: малко крими..
павката написа:та седя си на компа и се ровя из форума, на прозореца има светеща украса и постоянно мигат едни лампи,дето мноо ме дразнят.
обаче по едно време няква бяла светлина ми привлича окото през щората,спрях музиката и лампата и се ококорвам...личи си,че някой се разхожда из двора.и ся ко прайм....ай в кухнята да зема нещо за порязване,обух се,че с тия чехли не става и се ослушвам.отварям вратата и гледам един стои,целия в черно и ме гледа![]()
ама аз с два ножа,единия в ръката,другия на земята(страх,ко да прайш),викам ко стаа,и оп оня се размърда-ченге бил![]()
вика-абе да си чул нещо,щото се обадиха,че някой се разкарва по терасите,а то наблизо е мангал махала.нищо не съм чул му викам,оглеждаме се,няма нищо съборено,а пълно със строителни материали по двора.
май по тия празници се пробват гадовете да ударят лесното,тъй че пазете се.аз както мразя да заключвам,а телефоните ми,документите ми и други неща стоят на компа,а той до вратата![]()
това става преди 15мин
хахах що не обезвреди куката ко праи увас тоз чоплек ако има скирто покрито на терасата

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
лелеее кви хора има в тая БГ
-чакай да прибера луканките от терасата за всеки случай,че да не ям спагети по нова година
-чакай да прибера луканките от терасата за всеки случай,че да не ям спагети по нова година

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тия гепат много лошо, начи 2005 е така, сме на фамилна сбирка по коледа, на 26 ми званат съседите и викат бе вратата на балкона ти е отворена аз така
, викам ей ся е станало, газ.....прибираме се всичко наопаки чекмеджета сичко, направо приклекнах, много ресурс беха щипнали копеленцата, поне техниката са остаили, а съм на 2 етаж, но нали съседа отдолу си сложи решетки та ся е като стълба. Мамицата им.......
Сега си пазте къщите по коледа и нова година , че тва дебнат тия бастуни

Сега си пазте къщите по коледа и нова година , че тва дебнат тия бастуни
- Mephistofel
- Потребител
-
Леле-мале, Сандокан с двата ножа...
Не си е работа, ей!

Не си е работа, ей!
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Е за това имам овчарка , дето някои чужд като влезе в нас подивява ...
Няма да забравя преди години , вдигат блок но нас , и някъв мангал решил да върже скелето за нашата тераса. Маика ми лежи в дневната а кучето в коридора. Каза ми че само почнал да скимти и ръмжи и после влезнал в спалнята и директно на балкона и някъв мангал имало там , не могал да смогне да бяга. Оказа се после че бил работник на строежа.
Имал право да подаде жалба че моито куче го нападнало в моя дом , където тои проникнал с взлом един вид ....
След това полиции , жалби , адвокати и хиляда проблема
Няма да забравя преди години , вдигат блок но нас , и някъв мангал решил да върже скелето за нашата тераса. Маика ми лежи в дневната а кучето в коридора. Каза ми че само почнал да скимти и ръмжи и после влезнал в спалнята и директно на балкона и някъв мангал имало там , не могал да смогне да бяга. Оказа се после че бил работник на строежа.
Имал право да подаде жалба че моито куче го нападнало в моя дом , където тои проникнал с взлом един вид ....
След това полиции , жалби , адвокати и хиляда проблема

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
моят приятел,както си е спал,усетил как се тропа по терасата и натискали по вратата му
бая се беше изплашил,както и аз де,да си седиш спокойно и да ти светка някой с фенерче на джама,направо се чудих кво да правя
дручко щеше да си е да имам пищофче
бая се беше изплашил,както и аз де,да си седиш спокойно и да ти светка някой с фенерче на джама,направо се чудих кво да правя

дручко щеше да си е да имам пищофче
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
///milko way написа:лелеее кви хора има в тая БГ
късно е чадо

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

12 мнения
• Страница 1 от 1