малко крими..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

малко крими..

Мнение от павката » 30 Дек 2008, 0:12

та седя си на компа и се ровя из форума, на прозореца има светеща украса и постоянно мигат едни лампи,дето мноо ме дразнят.
обаче по едно време няква бяла светлина ми привлича окото през щората,спрях музиката и лампата и се ококорвам...личи си,че някой се разхожда из двора.и ся ко прайм....ай в кухнята да зема нещо за порязване,обух се,че с тия чехли не става и се ослушвам.отварям вратата и гледам един стои,целия в черно и ме гледа :shock:
ама аз с два ножа,единия в ръката,другия на земята(страх,ко да прайш),викам ко стаа,и оп оня се размърда-ченге бил :roll:
вика-абе да си чул нещо,щото се обадиха,че някой се разкарва по терасите :shock: ,а то наблизо е мангал махала.нищо не съм чул му викам,оглеждаме се,няма нищо съборено,а пълно със строителни материали по двора.
идват и колегите му заедно с един приятел дето е отгоре и той вика-как си спя и осещам 2-3ма из кухнята да обикалят,лупортят и се обадих..а той е таксиджия и си е легнал след работа и затова тъмно в тях.
май по тия празници се пробват гадовете да ударят лесното,тъй че пазете се.аз както мразя да заключвам,а телефоните ми,документите ми и други неща стоят на компа,а той до вратата :dummy:
това става преди 15мин
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 30 Дек 2008, 0:25

Много са нагли, мамка им проста....
Ама лошото е, че после трябва да го лежиш като за човек....

Заключвайте се там, сот-мот... не че нещо ше ги спре щом са си решили, но за всеки случай...
(щото тия бастуни от сота докато дойдат, понякога тия нещастнци имат време да ти изнесат цялата къща... :shock: )
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 30 Дек 2008, 0:33

павката написа:...
Жив ли си бре, душа!? :mhihi:
п.п. Сан Докан с 2-та ножа....
M2PR написа:...щото тия бастуни от сота докато дойдат...

За кой СОТ говориш?! Да не забравяме все пак, че те не са SUPERMAN-и или закрилници на Вселената... ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 30 Дек 2008, 1:01

Аз щях да умра от страх
леле какъв кожар да отвориш вратата и да ходиш да видиш кой се разхожда , слава бога че е бил ченге

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Re: малко крими..

Мнение от Deadgame » 30 Дек 2008, 2:50

павката написа:та седя си на компа и се ровя из форума, на прозореца има светеща украса и постоянно мигат едни лампи,дето мноо ме дразнят.
обаче по едно време няква бяла светлина ми привлича окото през щората,спрях музиката и лампата и се ококорвам...личи си,че някой се разхожда из двора.и ся ко прайм....ай в кухнята да зема нещо за порязване,обух се,че с тия чехли не става и се ослушвам.отварям вратата и гледам един стои,целия в черно и ме гледа :shock:
ама аз с два ножа,единия в ръката,другия на земята(страх,ко да прайш),викам ко стаа,и оп оня се размърда-ченге бил :roll:
вика-абе да си чул нещо,щото се обадиха,че някой се разкарва по терасите :shock: ,а то наблизо е мангал махала.нищо не съм чул му викам,оглеждаме се,няма нищо съборено,а пълно със строителни материали по двора.
идват и колегите му заедно с един приятел дето е отгоре и той вика-как си спя и осещам 2-3ма из кухнята да обикалят,лупортят и се обадих..а той е таксиджия и си е легнал след работа и затова тъмно в тях.
май по тия празници се пробват гадовете да ударят лесното,тъй че пазете се.аз както мразя да заключвам,а телефоните ми,документите ми и други неща стоят на компа,а той до вратата :dummy:
това става преди 15мин

хахах що не обезвреди куката ко праи увас тоз чоплек ако има скирто покрито на терасата

:mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 30 Дек 2008, 4:53

лелеее кви хора има в тая БГ
-чакай да прибера луканките от терасата за всеки случай,че да не ям спагети по нова година :mhihi:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 30 Дек 2008, 11:25

Тия гепат много лошо, начи 2005 е така, сме на фамилна сбирка по коледа, на 26 ми званат съседите и викат бе вратата на балкона ти е отворена аз така :shock: , викам ей ся е станало, газ.....прибираме се всичко наопаки чекмеджета сичко, направо приклекнах, много ресурс беха щипнали копеленцата, поне техниката са остаили, а съм на 2 етаж, но нали съседа отдолу си сложи решетки та ся е като стълба. Мамицата им.......
Сега си пазте къщите по коледа и нова година , че тва дебнат тия бастуни

Потребител
Аватар

Мнение от Mephistofel » 30 Дек 2008, 11:51

Леле-мале, Сандокан с двата ножа... :mhihi:

Не си е работа, ей!
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо

http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 30 Дек 2008, 11:54

Е за това имам овчарка , дето някои чужд като влезе в нас подивява ...

Няма да забравя преди години , вдигат блок но нас , и някъв мангал решил да върже скелето за нашата тераса. Маика ми лежи в дневната а кучето в коридора. Каза ми че само почнал да скимти и ръмжи и после влезнал в спалнята и директно на балкона и някъв мангал имало там , не могал да смогне да бяга. Оказа се после че бил работник на строежа.
Имал право да подаде жалба че моито куче го нападнало в моя дом , където тои проникнал с взлом един вид ....
След това полиции , жалби , адвокати и хиляда проблема :mhihi:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Дек 2008, 12:18

моят приятел,както си е спал,усетил как се тропа по терасата и натискали по вратата му
бая се беше изплашил,както и аз де,да си седиш спокойно и да ти светка някой с фенерче на джама,направо се чудих кво да правя :roll:
дручко щеше да си е да имам пищофче
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 30 Дек 2008, 12:36

///milko way написа:лелеее кви хора има в тая БГ
-чакай да прибера луканките от терасата за всеки случай,че да не ям спагети по нова година :mhihi:

Ти се бъзикаш, ама 97-ма ни гепиха така луканката от терасата. А живея на третия етаж.. :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 30 Дек 2008, 12:57

///milko way написа:лелеее кви хора има в тая БГ

късно е чадо :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата