ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 06 Яну 2005, 2:39

LeX написа:еиииии момчето с бмв-то ли я беше ударило?!?!?Това е много кофти,незнам тия хора не могат ли да разберат че като видиш линеика и пожарна на сирени не просто трябва да се отбиеш ами трябва да се скриеш направо.Ами само си представете че в линеиката сте вие и ако не стигнете по наи бързия начин от това ще зависи живота ви или пък че пожарната бърза за вашия дом а?!?!?!

Айде, без да знаем да не говоим глупости, а..........?!

незнам тия хора не могат ли да разберат че като видиш линеика и пожарна на сирени не просто трябва да се отбиеш ами трябва да се скриеш направо

А като си толкова умен, кажи като видим линейка с пиян шофьор кво трябва да направим,аааааъъъъъъъ............. :evil:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 06 Яну 2005, 2:40

газар квато и линеика да видиш трябва да правиш път независимо кои е вътре не мислиш ли?!
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 06 Яну 2005, 2:41

мисля, че е време на децката градина да си ляга а ( за теб говоря Господин нелегален смешник ) ?:)
вземи прочти правилника братле, пък тогава прави дебилни исказвания, моля те:) не се излагай така публично;)
вики, остави ги да си дрънкат, не ни пречат;)
Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 06 Яну 2005, 2:44

мисля, че е време на децката градина да си ляга а ( за теб говоря Господин нелегален смешник ) ?
вземи прочти правилника братле, пък тогава прави дебилни исказвания, моля те не се излагай така публично
вики, остави ги да си дрънкат, не ни пречат

виж кво не ми обясняваи да прочета правилника щото точно тва уча сега и знам че когато приближава линеика на сирени тряяя си по-нисък от тревата ок?!Кажи кое е дебилното на изказването ми а?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Яну 2005, 2:47

Човече, прочети темата на Енги за събитието - линейката е била с изключена сирена, лампи и там каквото се сетиш - човека с БМВ-то е нямало как да знае, че пича ще мине и няма да спре, а и се е опитал да избегне удара. Просто е виновен водача на линейката, който не е бил трезвен.

Успех на шофьорския изпит, щом сега учиш :)
No bling at the Ring

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 06 Яну 2005, 2:47

LeX написа:газар квато и линеика да видиш трябва да правиш път независимо кои е вътре не мислиш ли?!

Пичага айде да лягаш, че както ми е кипнало най-много да ти тегля една от моите и да се изпокараме.....Факт е, че наше момче се размаза като мъстия без той да е виновен......Важното от цялата история е, че те са добре за, което благодаря на Господ, защото сега можеше да не си стоя пред компа и да си пиша глупости с някои осмокласник, а да вися пред някоя болница и да се моля да оживеят(не искам и да си помисля за по-лошия вариант)................Айде със здраве и лека нощ!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 06 Яну 2005, 2:53

виж сега gazzzar изобщо не искам да се караме.Темата ми по-малко се отнасяше за катастрофиралото момче и повече за тримата бабаити.Исках просто да разбера добре ли е момчето което се беше ударило,защото колата беше доста разбита.След един месец правя 18 ама аиде щом казваш че съм осмокласник ;) ;) ;) .Нема се караме сега за глупости.Извиняваи ако съм те обидил с нещо.

BadAngel мерси за пожеланието.Сега ще разгледам темата на Енджи.И Енджи не се впрягаи много,може ако се засечем някои път в Orange в люлин 9 да се запознаем да обсъдим бегачките и т.н. ;) ;) ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 06 Яну 2005, 2:55

Важното е, че всички са невредими :yes:

п.с: по-добре не ги поствайте тия снимки, че гледката е доста грозна...а тоя с линеиката май днеска го видях при един човек който беше починал на сфетофара на Красна поляна, явно беше получил инфаркт...днеска се нагледах на лоши работи.

Важно е да сме живи и здрави всички, пък на другото майната му...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 06 Яну 2005, 4:59

LeX написа:виж сега gazzzar изобщо не искам да се караме.Темата ми по-малко се отнасяше за катастрофиралото момче и повече за тримата бабаити.Исках просто да разбера добре ли е момчето което се беше ударило,защото колата беше доста разбита.След един месец правя 18 ама аиде щом казваш че съм осмокласник ;) ;) ;) .Нема се караме сега за глупости.Извиняваи ако съм те обидил с нещо.

BadAngel мерси за пожеланието.Сега ще разгледам темата на Енджи.И Енджи не се впрягаи много,може ако се засечем някои път в Orange в люлин 9 да се запознаем да обсъдим бегачките и т.н. ;) ;) ;)

а ре тихо бе келеме...вър си лягай ама първо прочети по нагоре от твоя пост какво написа Енги..прочети и си кръсти и да си кажеш молитвата да не паднеш на такива тъпанари дето професията им е да возят пациенти...преди всичко обаче да не забравиш да си миеш зъбите...Виж батко ти Явор как са му зъбите :lol:

не се впрягайте толкова пичове...каквото било било утре запалете една свещичка за здраве :)

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 06 Яну 2005, 20:28

[quote="LeX"][/quote]
нека анализираме твоя пост:
1. Караш без документ за правоуправление на МПС - може би хората са имали нещо предвид, когато са сложили доланата граница на 18 години - или за теб закона не важи :?: Но това не ти пречи да съдиш другите за техните нарушения :?: :!:
2. Някакви били карали като бесни (между другото и аз ги видях) - и като сме фенове на марката и клуб на БМВ трябва да носим отговорност за всеки калъф, качил се на БМВ :?: или нешо не мога да разбера поста ти....
3. Много обичам хора, които само нещо им е криво, нещо не им е наред, мрънкат, а нищо не правят, за да подобрят положението - ти какво направи, когато видя нарушенията, освен да мрънкаш :?: Когато спреш някого и му покажеше грешката (по какъв начин си е по твой избор) тогава имаш и моралното право да ревеш - щом нищо не правиш си мълчиш в кюшето и толкова. Мъжете не реват, мъжете действат.
4. Като си толкова потресен и като си видял катастрофата - защо не спря да се поитересуваш има ли нужда от помощ някой :?: Няколко човека спряха и помогнаха - ти защо не си между тях, щом ти е толкова развито общественото съзнание :?: Или е по-лесно да седим от страни и да ревем, пък когато дойде време да действаме, се скатаваме.
5. Когато не си запознат с фактите кой ти дава право да съдиш даден човек или неговите действия :?: Откъде знаеш, че е бил със сирени или светлина :?: Щом е линейка е винаги със светлина и предимство ли :?: Я седни и си прочети отново правилника, ако искаш да вземеш този изпит, а не да ти го дадат - МПС със специален режим на движение могат да ползват това право само при строго определени случай, когато не са налице тези случай за тях важат правилата за движение на другите участници - което значи да не карат под въздействието на алкохол или да отнемат предимство :!:
6. За пореден път се убеждавам как от мнение на мнение се раздухва темата и стават едни (в една книга на Тери Пратчет героя беше убил един човек и докато стигне до близкото село вестта, че е убил 7 човека и кучето на главатаря с голи ръце го беше изпреварила) - и вашта така - единия видял светеща линейка, другия видял следи от дрифтове :shock: при положение, че аз доста търсих след от гуми :arrow: я слезте малко на земята или по-скоро отивайте да си пишете домашното по география (нали в 8-ми клас вече има география, а не е родинознание?).
Не знам как са издържали нервите на Войков да не забърше тази безсмислена тема и да възнагради автора й с един бан.
На чужд гръб и 100 тояги са малко, гледайте да не е на вашия :evil:
Ати

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 06 Яну 2005, 22:03

Бат Ати не ми издържат нерви особено имайки предвид че бях на 3 метра от катастрофа в която по случайност не участвах и аз ама нали трябва да сме толерантни та за тва си трая. Ма ти не се коси пича все някога ще реши да става член или да идва по сбирки пък тогава ще вземат да ми се скъсат нервите :winky:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 06 Яну 2005, 23:13

До АТИ

нека анализираме твоя пост:
1. Караш без документ за правоуправление на МПС - може би хората са имали нещо предвид, когато са сложили доланата граница на 18 години - или за теб закона не важи Но това не ти пречи да съдиш другите за техните нарушения

Гледаи сега какво ще ти кажа,карам без документ да обаче по-няква случаиност живея в Драгалеци и знаеш ли каде карам?!?!?! :shock: :shock: :shock: по пътя за Алеко които ви е много добре познат по които коли почти няма и няма опасност да ударя никои или да направя каквото и да било ПТП.Никога не са ме спирали и никога не съм имал проишествия.Карал съм и в САЩ колкото си искам и пак никои не ме е спирал щото 1 нарушение не съм направил ОК?!?!?

2. Някакви били карали като бесни (между другото и аз ги видях) - и като сме фенове на марката и клуб на БМВ трябва да носим отговорност за всеки калъф, качил се на БМВ или нешо не мога да разбера поста ти....

исках просто да разбера дали са от форума затова питах

3. Много обичам хора, които само нещо им е криво, нещо не им е наред, мрънкат, а нищо не правят, за да подобрят положението - ти какво направи, когато видя нарушенията, освен да мрънкаш Когато спреш някого и му покажеше грешката (по какъв начин си е по твой избор) тогава имаш и моралното право да ревеш - щом нищо не правиш си мълчиш в кюшето и толкова. Мъжете не реват, мъжете действат

кво да мина и аз на червено (плюс тва не карах аз щот неам книжка а караше мои приятел ОК) и били ми обяснил ти как ще спреш Ц-класа АМГ и две Е36-ци а??!!Да нямаш полицеиски буркан в колата?!?!

4. Като си толкова потресен и като си видял катастрофата - защо не спря да се поитересуваш има ли нужда от помощ някой Няколко човека спряха и помогнаха - ти защо не си между тях, щом ти е толкова развито общественото съзнание Или е по-лесно да седим от страни и да ревем, пък когато дойде време да действаме, се скатаваме.

Разбирасе че бих спрял тва и в закона го пише "като видите прошествие спрете и окажете 1-ва помощ" само че не карах аз колата а моя приятел щеше да каже "е да братле каде ше спираме като сеирджии и некви такива".Разбирасе че бих спрял по простата причина че го разглеждам тоя форум от 1 година почти и аз съм фен на марката като вас. ;) ;) ;) ;)

6. За пореден път се убеждавам как от мнение на мнение се раздухва темата и стават едни (в една книга на Тери Пратчет героя беше убил един човек и докато стигне до близкото село вестта, че е убил 7 човека и кучето на главатаря с голи ръце го беше изпреварила) - и вашта така - единия видял светеща линейка, другия видял следи от дрифтове при положение, че аз доста търсих след от гуми я слезте малко на земята или по-скоро отивайте да си пишете домашното по география (нали в 8-ми клас вече има география, а не е родинознание?).

Да не исках темата да става такава исках просто да разбера състезателите от този форум ли са и добре ли е катастрофиралото момче.

Не знам как са издържали нервите на Войков да не забърше тази безсмислена тема и да възнагради автора й с един бан. Ако мислите че това е правилния начин нека го направи.

И ще завърша:момчета знам че трудно приемате нови фенове в този форум но се замислете какви бяхте Вие когато се регнахте тук???Не искам да се карам с никои, искам когато изкарам книжка(да се надяваме че след 2 месеца ще я имам) да мога да идвам на ЕКО-то на срещите да се веселим да си лафиме и да станеме всички като едно голямо семеиство!!!Вярвам че това ще стане ;) ;) Спирам да пиша вече в тази тема за да не отнасям още обиди.Енджи ако искаш заклучи темата няма смисъл да се постват още неща тук.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Яну 2005, 23:22

Вижте сега, всички сме карали без книжки, това си е обществена тайна:) аз съм карал и в града и в трафик.. и нарушения съм правил все без книжка и съм сигурен, че не съм единствен :) не можете да вините човека, че има страст към колите и просто като документ не е уредено всичко, но само ще кажа - когато имаш книжка не означава, че си шофьор, дори напротив, много хора когато вземат книжка стават прекалено самоуверени и правят грешки (както направих аз:)).. така че.. внимавайте просто.. книжката нищо не означава, а без книжка, ако стане нещо ужас просто
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 06 Яну 2005, 23:26

Да - както и това, че карал малко без произшествия - незначи, че е безгрешен. И знаеш ли какво - тъпото на цялата работа беше, че точно такъв човек дава акъл на другите как да карат и да спазват закона. Мнооого смешно - не си ли съгласен. А иначе нищо против новите фенове - нещо грешно сте схванали реакцията на хората от форума.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Яну 2005, 1:26

ако нямаш книжка- не трябва да караш. независимо по кой път и колко коли има или няма по него. без изключения.

във сащ си карал без книжка защото не са те хванали. а за да те хванат не е задължително ти да удариш някого- може и тебе да те ударят и ти да нямаш никакъв пръст във това ама след това ще трябва родителите ти (щото си бил под 18) да идват да те вадят от затвора за вечерта.

а за приема на нови хора във форума- мисля че хората тука са много приятелски настроени и единствените хора дето са имали проблеми са тези които по начало не се вписват във пейзажа тука.

осрахте темата. затова... ша я заключа.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Основен Форум