ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

ПОТРЕСЕН СЪМ!!!!!

Мнение от LeX » 06 Яну 2005, 1:46

Значи първо искам да ви питам за една катастрофа станала на бул. Тодор Александров при кино Арена.Сиво Е36 със черни брони и тасове.Много силен удар доколкото видях беше свалил един стълб на земята.Някои знае ли нещо?!?!Момчето добре ли е?!?! :roll: :roll: :roll:

Та да се върна на темата.Значи днес около 22:30 пак на този булевард на точно на сфетофара преди тунела сме с мои приятел с колата спрели на сфетофара в лявата лента която е за направо.Всички които знаят за каде говоря знаят че на този светофар има и лента за ляв завои.Въпросната лента за ляв завои беше празна.Светофара свети червено.Толкова червено че ще ти избоде очите просто.Човек пресича и е точно пред наща кола когато в следващия момент от лентата за ляв завои профучава на червено БМВ Е36 със регистрационен номер С 5813РХ. :evil: :evil: :evil: :evil: Размина се е човека на косъм а светофара червен.Със моя приятел се гледаме като застреляни. :shock: :shock: :shock: Потегляме си ние минаваме тунела и на ОМВ-то гледаме същото БМВ спряло до Ц-класа АМГ-сива на цвят. :evil: :evil: :evil: Спираме ние на сфетофара след тунела и малко след това въпростите БМВ и Мергел се нареждат до нас придружени от друго Е36(черно) със регистрационен номер С 5755 **(последните букви не ги видях).Тръгват на зелено със пилене на гумите ние след тях да видиме ко ше става.На следващия сфетофар МЛАДЕЖА със С 5813РХ минава пак на червено следван от Мерцедеса. :evil: :evil: :evil: И до там спряхме да ги следваме защото бяхме стигнали мястото до което отивахме,НО КАКВО Е ТОВА КАРАНЕ КАКВО Е ТОВА ЧУДО?!?!?!ТО ХУБАВО ДА СЕ ПИЛЯТ ГУМИ АМА С ТИЯ МИНАВАНИЯ НА ЧЕРВЕНО НЕ МОЖЕ ТАКА.ЧОВЕКА КОИТО ПРЕСИЧАШЕ ВСЕ СИ БЕШЕ ОТИШЪЛ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ГАМЕНА СЪС БМВ-ТО ДОРИ НЕ НАМАЛИ ДА СЕ ОГЛЕДА АМИ СИ МИНА КАТО НА ПРАРАД.МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО?!?!?! :evil: :evil: :evil:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Яну 2005, 1:54

Еми.. в тоя момент като прочетох това в съзнанието ми изникнаха думите на инструктора ми

"..когато човек вземе шофьорска книжка с единия крак е в гроба, с другия в затвора.."
No bling at the Ring

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 06 Яну 2005, 1:58

братле съгласен съм ама чак пък такива работи не бях виждал.Просто като видях физиономията на човека които щеше да бъде смачкан си представих колко бързо стават тия работи.Наи лошото е че колко и да спразваш абсолютно всички правила по пътищата колкото и примерен да си винаги може да те натресе някакъв такъв без ти изобщо да имаш вина за каквото и да било :( :( :( :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 06 Яну 2005, 1:59

"..когато човек вземе шофьорска книжка с единия крак е в гроба, с другия в затвора.."
тея явно не са били при друг инструктор...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Яну 2005, 2:00

otka4ena написа:"..когато човек вземе шофьорска книжка с единия крак е в гроба, с другия в затвора.."

съжелявам, но не разбрах коментара ти :)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 06 Яну 2005, 2:07

BadAngel написа:
otka4ena написа:"..когато човек вземе шофьорска книжка с единия крак е в гроба, с другия в затвора.."

имах впредвид че тъпаците в споменатите коли тоя израз не са го чували, за разлика от повечето хора зад волана

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 06 Яну 2005, 2:09

Lex,

Тази гледкa и аз я видях...но видях и доста следи от дрифтове около 100метра по-надолу....стълба беше сфетофара

До колкото видях една ЛИНЕЙКА беше ударена

Това е ВТОРОТО БМВ което прави зверска катострофа там...другото беше около 30метра по-нагоре към Арена на капак...късмет, че е нямало пешеходци и в двата случея...хората от този квартал не смеят да минават по тези третоари там.

Надявам се, че всички са останали невредими....

НО също се надявам, че някой от вас ще си вземат поука за великите ви истории с дрифтове, преследвания и тем подобни...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Яну 2005, 2:13

otka4ena написа:
BadAngel написа:

имах впредвид че тъпаците в споменатите коли тоя израз не са го чували, за разлика от повечето хора зад волана

Еми, всеки от нас прави глупости, но на някои ни се разминава:)
No bling at the Ring

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 06 Яну 2005, 2:13

еиииии момчето с бмв-то ли я беше ударило?!?!?Това е много кофти,незнам тия хора не могат ли да разберат че като видиш линеика и пожарна на сирени не просто трябва да се отбиеш ами трябва да се скриеш направо.Ами само си представете че в линеиката сте вие и ако не стигнете по наи бързия начин от това ще зависи живота ви или пък че пожарната бърза за вашия дом а?!?!?!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 06 Яну 2005, 2:18

Не знам дали е бил точно той но предполагам...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 06 Яну 2005, 2:21

Ми какво да кажа такъв ни е манталитета на нас Българите, винаги сме индеферентни към такива индивиди. И политиката ни е няква такава - Либерали дрън дрън. Това ако се случи в Германия веднага ще го догонят ще го изкарат от колата, ще го смажат от бой и после го предават на властите. Или в америка - каубоя вади пищова и го застрелва, законите трябва да бъдат спазвани, но за целта трябва желязна власт.
Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 06 Яну 2005, 2:23

Oyama много си прав но кажи ми как да спазваш закона като знаеш че спре ли те полицаи ще го почерпиш 10 лева и на следващия сфетофар па същото ще правиш?! :( :( :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 06 Яну 2005, 2:26

Oyama написа:Това ако се случи в Германия веднага ще го догонят ще го изкарат от колата, ще го смажат от бой и после го предават на властите. Или в америка - каубоя вади пищова и го застрелва, законите трябва да бъдат спазвани, но за целта трябва желязна власт.

Е не е точно така, но такъв "пилот" го чакат доста разправии с полицията- но това е в чужбина... Тук е БГ и такива работи обикновенно се разминават без последствия

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 06 Яну 2005, 2:29

само да отбележа, че на момчето със сивата Е36 му няма нищо;)
Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 06 Яну 2005, 2:31

10х Енджи и аз само да добавя че се бях запътил към кафето на един твои бивш съученик-Сашо :D :D :D :D сещаш ли се кара синя Астра 1.8 номера и е 1987 маиче.Нещо се разлафихме за тоя форум и тои ми каза за тебе и каза също че и ти ходиш в кафето :D :D
Изображение

Следваща

Назад към Основен Форум